Παντως μονο εδω και στο Αμερικα εχουμε τοσο εντονα φαινομενα απο καυλωμενους χριστιανους…φαντασου να τους πει καποιος πχ οτι ο Alice Cooper/Dave Mustaine/Blackie Lawless και δεν ξερω γω ποσοι αλλοι εχουν δηλωσει χριστιανοι να δω τι θα πουνε…
[U]Μια διόρθωση μόνο:[/U]
[B]Επίσης [/B]“να σου κάνει σε σένα” = γραμματικός πλεονασμός
[SPOILER]μην με παρεξηγείς πλσ.[/SPOILER]
το κανονικό είναι: “σε σένανε”
συντακτικός πλεονασμός, no?
σσωσστά. μμάλλον αυτό που κάανω τώραα είναι αυττό που είπαα εγγώ.
Ανεβαινει η γιαγια τις σκαλες,μπαινει στο δωματιο μου(αγουροξυπνημενος εγω και κλασσικα χωρις να χτυπησει,στη κοσμαρα της),κοιταει μια τριγυρω αν υπαρχει οτιδηποτε που μπορει να ''τακτοποιησει??,ε στο τελος σηκωνει [I]το κουτι υγρου των φακων μου[/I] και με περισσο αυθορμητισμο ρωταει ‘’[I]γαλα ειναι αυτο;να το παω κατω;??[/I]
([U]αφου[/U] το εχει κουνησει με τη κλασσικη κινηση για να δει αν εχει μεινει καθολου)<3
χαχαχαχαχ μου φτιαξες κάπως τη μέρα XD
“A singer pushing his voice beyond its limits pushes the song beyond its boundaries.”
Αναπτύξτε σε μία παράγραφο 50-60 λέξεων.
εδω ειχα αναφερει για την γιαγια μου που ειχε παθει εγκεφαλικο
ολο αυτον τον καιρο η γιαγια :lightsabre: πολεμουσε τον χαρο και νικησε
μετα απο εναν μηνα βγηκε και επεστρεψε στο σπιτι :yahoo:
αλλα ακομα δεν μπορει να επικοινωνησει και δεν ξερουμε αν θα γινει ποτε αυτο
Περαστικα της ρε Μηχανοκεφαλε!!!
ευχαριστω πολυ
μακαρι να συνελθει και να επικοινωνει
δεν περιμενω και πολλα ομως
Τι γαμημένες νύχτες είναι αυτές…
Για ριξε ενα explain
Συναισθηματικά και ιδεολογικά αμόκ
Κυρίως όμως συναισθηματικά
Αχα…οχι οτι τωρα καταλαβα περισσοτερα αλλα anyway…
[SPOILER]Καψουρης εισαι?[/SPOILER]
Ειμαι λιγο κουλος που εχω βαλει black metal και περιμενω να χαλαρωσω για να κοιμηθω?
τι να ουμ και μεις .καθε βραδυ πριν τον υπνο αγχος .θα καταληξουμε να κλαιμε στη γωνια της μπανιερας.πουτανες πανελληνιες
Σε νιωθω παπαρδελα…οσο σκεφτομαι οτι του χρονου θα μου φευγει κι εμενα ο πατος γαμησε τα…
Εμ απλά ας πούμε ότι υπάρχουν θεματάκια που με ταλαιπωρούν ακόμα.
Το ιδεολογικό αμοκ απο την άλλη δεν παίζει να το καταλάβεις, και σου εύχομαι και να μην το καταλάβεις ποτέ
Edit: Παπαρδέλα η λύση είναι απλή για της πανελλήνιες! Πολύ λίγη σημασία στο κωλοσύστημα, πολύ σεξ. Και περνά η χρονιά στο fast forward
παπαρδελα ηρεμα ρε.δεν ειναι τπτ οι πανελληνιες(βεβαια μετα θα το δεις αυτο:p)
εγω παλι μαδαω μαργαριτες.θα παρω πτυχιο,δε θα παρω,θα παρω ,δε θα παρω,μπλαμπλαμπλα…με εχει αγχωσει και αυτο με τις πτυχιακες εξεταστικες που δεν μας λενε τι θα κανουμε.σκατα στα μουτρα τους.
οι 24 ώρες είναι λίγες