Εγω εχω τωρα να λυσω καμια δεκαρια ασκησεις φυσικης και μεχρι την Κυριακη εχω να μαθω 70 ορισμους που δεν εχω διαβασει ποτε για το διαγωνισμα στα μαθηματικα γενικης.
:bye::bye:
ναι δεν ειναι τοσο τραγικες.αλλα στη περιπτωση που σε ενδιαφερει ΜΙΑ ΜΟΝΟ σχολη,ακολουθοντας μια χρονια με τραγικα θέματα + οτι δε ξες αν θα μπορεσεις να σπουδασεις σε αλλη πολη για οικονομικους λογους=>σου μενει μια επιλογη,σε αγχωνει .
Τωρα καταλαβαινω γιατι εχεις τον Καζαντζιδη για αβαταρ…
Στείλε τις ασκήσεις εδώ. Σε μισή ώρα θα σου τις έχω στείλει πίσω λυμένες.
Σε νιωθω γιατι αυτο ακριβως μου συμβαινει κι εμενα.Βεβαια αμα περασω σε αλλη πολη εννοειται θα παω,απλα τα πραγματα θα δυσκολεψουν αρκετα.
Xαχαχαχαχαχα
Θα τις παλεψω δε μασαω.
λογικο να εχεις αγχος ετσι σκατα που ειναι το συστημα.και εγω ειχα.βεβαια μετα επεσα σε νιρβανα,τωρα που το σκεφτομαι.
διαλογος με καθηγητρια οταν βγηκαν αποτελεσματα
-εγραψες 18 εκθεση
-(μιντναιτ στην κοσμαρα του)α ναι?
και εφυγα
:roll:
Είπαμε πια είναι η λύση :p:p
Πέρα απο την πλάκα αυτό με έσωσε απο το να τρελαθώ εμένα. :?
Sex Drugs ‘n’ Rock ‘n’ Roll που λεει και ο λαος…
περα απτο οικονομικο που ειναι το βασικοτερο,λατρευω και παθολογικα τη θεσσαλονικη οποτε ειναι ακομα πιο δυσκολο.
για πες το και σε μας ρε μιλισα
Σου απάντησα σε ένα παραπάνω μου ποστ όπου το έκανα edit. Ψάξε λίγο πιο πάνω
Πολύ καλός ο τελευταίος δίσκος των Iced Earth και ο Stu γαμάτος τραγουδιστής (ίσως και πιο πολύ από τον Ματ) αλλά όταν βλέπεις κατι τέτοιο δεν γίνεται να μην κατουρήσεις τα βρακιά σου!!:roll:
αδρεναλίνη στο φούλ.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uTN0LVdVTGU
για να μη λειπει απο εδω! κλαμαα ομως!! :lol::lol::lol:
Θα παίξει στην Αρβύλα 100%
:lol3::lol3::lol3:
μου το ποσταρε ενας φιλος στο φεισμπουκ και ελιωσα.
Ήρθαν και Κομοτηνή
το ξερω,νομιζα οτι ηταν την αλλη βδομαδα#-o
αν και ειχα πολλες ωρες μθμ εκεινη την ημερα και μαλλον δεν θα πηγαινα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΠΟΟΟΣ
Έχεις μάθημα θεωρίας στις 6 και ο καθηγητής του προηγούμενου μαθήματος σε αφήνει δύο ώρες πιο νωρίς. Οπότε σου μένουν τρείς ώρες για να αράξεις στη σχολή μέχρι τις 6 που έχεις μάθημα. Είσαι μόνος σου, όλοι οι φίλοι σου την έχουν κάνει για τα σπίτια τους και η τάξη έχει μείνει με καμια 10ρια άτομα το πολύ. Κάνει κρύο… είναι Παρασκευή βράδυ.
Ε μετά φταίς εσύ αν φύγεις;;
Αιώνιοι φοιτητές και μαλακίες…
ακομα εκει εισαι???