Όχι ρε την έχω κάνει εδώ και ώρα :p:p
ε ετσι πρεπει!
:lol3: :lol3: :lol3: που τον θυμηθηκες αυτον!!!
Φαντάσου πόσο βαριέμαι
:lol3::lol3::lol3: Οσες φορες και να το εχω δει παντα λιωνω στο γελιο!!!
χαχα λοαιεπονα μαλακες τα γκαγαλευτα μεγχιδνια εινα αυτα που κεριδιζεις με 21 σγφηανκια διαφορα΄!
Πρέπει να νιώσω γαμάτος ή συμπάσχων που το κατάλαβα όλο μια χαρά; :-s
Κατά τ’ άλλα υποκλίνομαι! :respect:
NOVBODY WIELL EFEVER LET YOU KLOOWW.WHEN YOU ASKST HE REASON WGHUUUU.THE’YLS JUSTA ATEL YOU THAT YOUR ON YOU ROWN.FILL WOYU HEAD AUP FOUL OF LIIESESSSSSSSSSSSS/ΠΟΘΥΤΑΝΑ ΟΑΛΑ ΑΜΑΛΑΚΕΣ
Η χτεσινή πια ανακοίνωση έκανε πολλούς να το ρίξουν στο ποτό…
Στην υγειά σου παπαρδέλα :drunk:
Χικ χικ χοκ χοκ εβίβες.
i do get bored i get bored in the flat field
2 μερες σερι παιχνιδι με σφηνακια και παμε σε 1 ωρα για διαγωνισμα \μ/
…λιγότερες από 999 ώρες ή κάτι τέτοιο για τα τελευταία; Χριστούγεννα…θάναι χαράς για τον καθένα μας ή της μελανχολίας:-k
:):!:
Γιατί να είναι της μελαγχολίας;
Τα Χριστούγεννα, καθώς και όλες οι γιορτές, προκαλούν μελαγχολία σε πολλούς. Το έχω ακούσει και το βιώνω και η ίδια, τα τελευταία χρόνια κυρίως. Τα φετινά θα ναι ακόμη πιο μελαγχολικά, όχι επειδή θα ναι τα τελευταία, αλλά λόγω όλων αυτών των συνθηκών. Πιστεύω πώς σε όλους μας θα φανεί η κρίση, εκείνες τις μέρες, και κυρίως το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί, παρά οι οικονομικές συνέπειές της. Προσωπικά, δεν πολύ σκέφτομαι την κρίση, περισσότερο με επηρεάζει η σκέψη ότι κάποιοι φέτος δε θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και δυστυχώς, όχι λόγω κρίσης… τί φλυαρία πρωινιάτικα!
Πέρα από αυτό, υπάρχει κανείς που να πιστεύει στις προφητείες; Μόνο σε μένα ακούγεται αστείο αυτό; :-s
[B]edit:[/B] λάθος “τί” ήθελα να γράψω.
Silent αμα βρεις γκομενο θα σου φυγει η μελαγχολια.
Μήπως να βάζατε κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σας και να αρχίζετε να βλέπετε κάποια πράγματα διαφορετικά για να μην σας πιάνει μελαγχολία για τα πάντα; Λέω εγώ τώρα:-k
Λες ε; Μα δεν είπα ότι έχω μελαγχολία, είπα ότι, γενικά, δεν πολύ γουστάρω τις γιορτές, επειδή εκείνες τις μέρες μου έρχονται σκέψεις, που στην καθημερινότητά μου τις καταπολεμώ πιο εύκολα, ενώ τότε μου έρχονται μαζεμένες. Είμαι η μοναδική που το παθαίνει αυτό δηλαδή; Μέχρι τώρα πίστευα ότι οι περισσότεροι το νιώθουν…
[B]metalMilitia:[/B] Συμφωνώ με αυτό, που λες! Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται πιστεύω, αλλά έτσι πρέπει να γίνεται.