Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Και εγώ το νιώθω συνήθως όταν αλλάζει ο χρόνος όχι στις γιορτές γιατί σου έρχονται αναμνήσεις, σκέφτεσαι διάφορα πράγματα και έτσι

Fixed :stuck_out_tongue: http://www.youtube.com/watch?v=0zridJTc1Ms

Για τη Silent Winter μιλάμε μπορεί να μελαγχολήσει γιατί είχε πολύ αλάτι το φαί.

Ναι, metalMilitia πες τα! Αυτό προσπαθώ να πω τόσην ώρα, χαχαχα

Ρε Πάνο, το μάμησες! :lol::lol::lol:

[SPOILER]Θα σε χέσει ο rip noob… :p[/SPOILER]

Παιδια ειμαστε?

Βρες ενα καλο παλικαρι, κανε λιγο (η πολυ) sex. Καλο για σενα θα’ναι, αλλα κυριως για τον server. Αν και τωρα τελευταια εχεις κοψει αρκετα το spam.

και το πασχα σου συμβαινει αυτο ;

Δεν γίνεται να μάθει κάτι απο τον DeMaio ακόμα και να άκουγε γιατί η silent έχει περάσει την ηλικία των 15 ετών. Ο Demaio χτυπά γκομενάκια απο 15 και κάτω συνήθως 8)
Γιατί είναι μάγκας

Άι στο διάολο μαλακισμένο, αν δεν ξέρεις μη μιλάς μη σε πάρει και σε σηκώσει κομπλεξικό!! Εσένα ποιό είναι το μεγαλύτερό σου πρόβλημα: το γκομενάκι που σε έφτυσε; Βλάκα!!

Ναι, rip noob το έχω κόψει γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω και γιατί υπάρχουν κάποια μαλακιστήρια που επειδή λένε μία μαλακία νομίζουν ότι γίνονται αστείοι…

Για να σε ενοχλει παει να πει οτι κατι ψηνεται στον αλφα :stuck_out_tongue:

Για το spoiler: ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΕΧΩ ΤΟΝ ΟΝΤΙΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ

Παω να τροχισω το σπαθι μου και ερχομαι να υπερασπιστω την τιμη μου…

ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΒΛΑΚΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΤΕ

Θέριε σε έχω χαλαρά. Κατάφερα να με βρίσει η σαιλεντ γουιντερ.

Δεν ξέρω αν πήγαινε σε μένα ή αν με ειρωνεύεσαι με αυτό. Το “μαλακιστήρια” δεν πήγαινε σε σένα όμως στην προκειμένη…

οντως,πως το καταφερες αυτο?

–λολ σαηλεντ γουιντερ.

μονο σε μενα δεν απαντησες silent

Ναζια…μην ψαρωνεις…στασου στο υψος σου :stuck_out_tongue:

OK το κοβω…

[B]@ JTN:[/B] Μόνο φέτος αλλά υπήρχε λόγος -και δεν ήταν το αρνί, όπως θα έλεγαν κάποιοι. Τέλος πάντων, μου φαίνεται ότι σας αρέσουν τα μπινελίκια. Έχω και άλλα καλύτερα, αλλά δε θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω, δεν λέει να φάω ban για τα μούτρα μερικών.

Το αρνί πάντως είναι λόγος για μελαγχολία. Εμένα με αρρωσταίνει και μόνο η θέα του ή η μυρωδιά του

Δηλαδη δεν σ’αρεσει το καλοκαιρι, δεν σου αρεσουν τα χριστουγεννα, δεν σου αρεσε το πασχα
Τι σ’αρεσει ;

…όλα τ’ άλλα; :-s