:ban::anyone::please:
Πω βλεπω επικες μαχες στο θρεντ.Σημερα βρηκα να πεθανω στον υπνο 12 ωρες [-X
^^^^^ Μα δεν βλεπεις ο αλλος να πουμε που δεν γουσταρει αρνι? Μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι να πουμε με κατι τετοια και εχω και το σπαθι διπλα μου μπορει να κανω κατι που μπορει να μετανιωσω :lol: :lol: :lol:
ban; :lol::lol::lol:
μη με βλέπεις που σπαμάρω και εγώ στην πραγματικότητα είμαι ασφαλίτης
Swords in the wind brother :lightsabre::lightsabre::lightsabre:
Βρέθηκε άνθρωπος που αποκάλεσε το Dark Side Of The Moon μαλακία
Και είναι και ξάδερφός μου 8O
Αχα…μαλιστα…ΟΚ κυριε…διαλεξατε τον δυσκολο δρομο…και δεν γουσταρετε το αρνακι και ειστε φασιστοασφαλιτης…συναντηστε με κατω απο καποιον γοτθικο σταυρο την ωρα που δυει ο ηλιος…θα με αναγνωρισετε απο το λαμπερο πετραδι στο σπαθι και απο την πανοπλια με σταμπα Manowar (απο το official merchandise τωρα το προσεθεσαν)…θα αναμετρηθουμε σαν αντρες με το Βlack Wind, Fire And Steel για υποκρουση…
Αϊντε γιατι καποια false τυπακια πηραν πολυ αερα και καθολου δεν μ’ αρεσει… :lol:
Αουνγκ… Καητπέρα.
Ναι και ο damnation είναι double account μου :p:lol::lol:
Οκ το κόβω αυτό γιατί θα αρχίσει να τα πιστεύει κανείς
Ποιος ειναι ο damnation? Θα σας πολεμησω και τους δυο δεν εχω προβλημα
(που διαολο την βρισκω τοση ενεργεια κυριακατικα)
Δές το ειδήσεις απο Ελλάδα.
Λοιπόν έχω υπόψην να δημιουργήσω ή ένα σοβαρό thread ή ένα master troll thread για αυτές τις ‘διαμάχες’. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι στα μουσικά thread για να μιλήσουμε σοβαρά ή στο off topic. Αν γίνει στο off topic φοβάμαι πως θα ξεφύγει τόσο πολύ που θα το κλειδώσουν τα μόντια
Οταν λες διαμαχες για πες πως ακριβως το εννοεις
Και καλά τη διαμάχη που έχει περάσει η φασιστοειδή τρουίλα για μένα τύπου manowar στους οπαδούς για false και true μέταλ, όπως και διάφορα μεγάλα ονόματα της μουσικής που υποστηρίζουμε, με στόχο αφενός την αύξηση της δημοτικότητας τους και του προσηλυτισμού για τη διασφάλιση των κερδών όταν σταματήσουν να βγάζουν καλούς δίσκους και αφετέρου τη μείωση της υποστήριξης των μικρότερων σχημάτων και των αμεσότερων σε οτι αφορά τη σχέση κοινού και μπάντας.
Αυτή η στοχοποίηση περιλαμβάνει και τη στοχοποίηση του downloading κτλ κτλ, με συνεργασία μπαντών και δισκογραφικών
Α καταλαβα…εννοεις φαση τυπου Μανογουοραδες-αντιμανογουοραδες, Μεηντεναδες-αντιμεηντεναδες, Μεταλλικαδες-αντιμεταλλικαδες και τετοια? Η ξερω γω να συζηταμε γενικα για τα εμπορικα τρικς των συγκροτηματων ειτε αυτα λεγονται ξερω γω false-true διαχωρισμος ειτε λεγονται merchandise ειτε σπεσιαλ περιοδειες?
Μια μίξη όλων αυτών. Βασικά δεν πιστεύω πως υπάρχει μεηντενάς- αντιμεηντενάς ή πχ μεταλλικάς- αντιμεταλλικάς. Υπάρχει μόνο ο αιρετικός οπαδός που λέει γαμιούνται οι νέες μπάντες, μετά τους maiden-metallica-manowar-crimson glory μπλα μπλα μπλα δεν υπάρχει τίποτα και σε αυτούς που λένε οκ καλές μπάντες αλλα η ζωή συνεχίζεται και κυρίως η μουσική με μπάντες που δεν είναι τόσο γνωστές αλλα κάνουν δισκάρες.
Και σίγουρα οι μεγάλες μπάντες κάνουν πλάτες στις δισκογραφικές όταν δεν δέχονται μικρότερα σχήματα ή όταν ανεβάζουν τις τιμές και στοχοποιούν το downloading μέσω του να περνάνε στους οπαδούς τους τέτοιες απόψεις, όπως κάνουν και έκαναςν οι manowar χρόνια τώρα. Ποιός ο λόγος; Φυσικά το ότι πλέον τα ψωμιά τους περνάνε και γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα χαθούν στο παρασκήνιο.
Επίσης οι μπάντες αυτές καλλιεργούν και ένα επικίνδυνο για μένα image, όταν περνάνε στους οπαδούς απόψεις τύπου είμαστε οι θεοί και έχουμε το αλάθητο. Μουσικοί και οπαδοί πρέπει να εξισώνονται για μένα αλλιώς δεν υπάρχει υγιείς σχέση μεταξύ τους.
Ωραιο concept…ανοιξε το θρεντακι και βλεπουμε…
Βασικά αν μπορούσε κανείς να κάνει ένα κόπο να μεταφέρει τα πόστ και να φτιάξει thread θα ήμουν ευγνώμων. :p:p
Όνομα,διεύθυνση κτλ να πάω να τον βρω
και θα γινει το μεγαλυτερο φονικο ολων των εποχων!
Θα είναι ένα μυθικό φονικό!