Αδειααααααααααααααααα!!!:vibrate::yahoo:
^ To ότι θυμήθηκα παραπλεύρως αυτό το άλμπουμ είναι το μόνο ουσιαστικά παραγωγικό πράγμα που έχω κάνει από το πρωί
Αμα οι τυποι είναι θεοι :lol:
Η λογική του αδερφού μου:
Δεν μπορώ να κάνω τώρα αυτό που μου ζητάς, γιατί βαριέμαι και γιατί παρακολουθώ το αθλιότερο cartoon όλων των εποχών στο nikelondeon και αυτό είναι πιο σημαντικό.
(Μισή ώρα αργότερα, κάνοντας κάποια σχετικά σημαντική δουλειά): Πώς τολμάς να μου ζητάς να κάνω τώρα αυτό που έπρεπε να είχα κάνει πριν, αλλά δεν το έκανα γιατί βαριόμουν; Δε βλέπεις ότι τώρα έχω σοβαρότερη δικαιολογία;
#-o
Αδέλφια! Τι να πει κανεις ;
εβαλα ραδιοφωνο,ενα κουβα φραπε και προσπαθω να γραψω μια 10σελιδη εργασια.Βαριεμαι…
http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=193&article_id=41410&fb_source=message
κάτι μου λέει ότι ο χώρος θα γεμίσει με συνθήματα…
στρόγγυλο νούμερο… 100
[SPOILER]κιλά!![/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Εγώ αισίως 85. Έχω να πέσω τόσο χαμηλά 7-8 χρόνια.
Πρέπει να συνεχίσω το διάβασμα, έχω μείνει κάπου στο 1985 ή 1986.
εγώ τα ξεκίνησα κατευθείαν από τα '90 βασικά
Ξεκίνα απ’ την αρχή μωρέ, απολαυστικό!
Θυμαρίσιο και μαλακίες. Μέλι ελάτου ρε!!!
Και η βανίλια είναι ωραία - ξέρεις ένα πολύ ανοιχτόχρωμο, δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι… Νομίζω το λένε και ανθόμελο (πόσο παίζει να βαριέμαι;)
Qft…εδώ και πολλά χρόνια αγοράζουμε από το χωριό (1300 μέτρα στο τέλος του Μαινάλου, χωρίς επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο), και φεύγει σαν αέρας. Εννοείται πολύ καλύτερο από θυμαρισιο κλπ.
Ψηφίζω πεύκο το πολύ σκληρό που ζαχαρώνει. Και εννοείται από συγγενή οικολογικό. Η τροφοδοσία μου με τα μεγάλα πλαστικά δοχεία είναι απόλαυση.
Χαχαχαχα. Ρε πραγματικά όμως, λύσε μου μια απορία. Το μέλι δεν είναι ούτως ή άλλως οικολογικό προιόν; Κι εμείς από συγγενείς παίρνουμε- να σου πω την “αμαρτία μου”, ούτε που το αγγίζω, παραείναι γλυκό για τα γούστα μου:p-, αλλά το έχω απορία, ποια μπορεί να είναι η διαφορά τους; Δεν είναι κρέας ας πούμε ή λάχανα…
η διαφορά από του εμπορίου? λάθος όρος το οικολογικό, μάλλον εννοούσα με τις παραδοσιακές μεθόδους χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων ουσιών και νέρωμα. Το παίρνουμε όπως βγαίνει από την φυγόκεντρο που έχει τις κυψέλες με το κερί. Αν εννοείς για τη διαφορά των ειδών μελιού έχουν διαφορετικό χρώμα, πυκνότητα και γεύση ανάλογα με το φυτό (δεν ξέρω και πολλά γι αυτό).
Διότι στο μέλι, όπως και σε όοοοοοοολα τα άλλα τρόφιμα, είναι δυνατόν, πλέον, να γίνουν ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΓΙΟ προσμίξεις, άρα ο καταναλωτής τελικά να μην προμηθεύεται 100% μέλι, αλλά ένα μπαστάρδεμα. Και είναι για τον πέοντα.
Σαφώς. Ο πατέρας μου φτιάχνει. Εϊναι έπος το μελάκι και ακόμα καλύτερο η κερήθρα αν υπάρχει.
Αν ζαχαρώνει πάντως διορθώνεται, μην το πετάτε.