Σας ευχαριστώ παιδιά! Ωραία Μαράκι, αλλά ο Πάνος το προσεγγίζει λίγο πιο επιστημονικά το θέμα. Αυτό εννοούσα και μου έκανε εντύπωση γιατί το μέλι ξέρω ότι είναι εκατό τοις εκατό φυσικό προιόν, αυτό που προμηθευόμαστε από τους παραγωγούς συνήθως και αυτούς που ξέρουμε όχι όποιον να 'ναι. Τα μέσα δεν τα ξέρω, αλλά αυτά θα 'ναι.
Πάνο, ποτέ μέλι εμπορίου ρε. Γενικά, ούτε μέλι, ούτε τίποτα, δεν τρώω ψωμί συνήθως.
Χοπέτο, α κι αυτό το ξέρω, και σε μας παππούς+εγγονός τα φτιάχνουν.
Εμάς ευτυχώς δεν προλαβαίνει να ζαχαρώσει. Πάντως για όσους είναι σε φάση που κουράζονται πολύ (όπως πχ άτομα σαν εμένα που δίνουν πανελλήνιες κλπ), δεν ξέρετε πόσο με βοηθάει μια γεμάτη κουταλιά μέλι το πρωί πριν φύγω. Με κρατάει άνετα για όλη τη μέρα μέχρι να γυρίσω το βράδυ από το φροντιστήριο και να φάω, μια και επειδή δεν προλαβαίνω, πηγαίνω καπάκια από το σχολείο για μάθημα…
Αν φας ντόπιο μέλι και μετά εμπορίου ακόμα και αυτά που λένε ότι είναι τοπικά παραδοσιακά προιόντα έχει τεράστια διαφορά.
Επίσης μόνο σε μένα αρέσει όταν ζαχαρώνει? Και ναι κάθε μέρα τρωω μέλι με γιαούρτια, φρυγανίες, βρώμη, ψημένο ψωμί ή πίτα πριν τη σχολή αντί να παίρνω τις βλακείες απ’έξω.
Εντωμεταξύ Pano: σοκ! με μια κουταλιά μέλι τρέφεσαι καθημερινά?
Τρώω κρέας με κρέας και ξαναμανακρέας. Κυρίως. Και δυστυχώς, μου αρέσουν και τα αλμυρά (αν ήταν δυνατό θα τα τσάκιζα κάθε μέρα) όπως: πατατάκια, μπέργκερ, τέτοιες σκατούλες.
:lol: :lol: :lol: :lol: Όχι ρε 'συ, είπαμε!!! Απλά κάθε μέρα πριν φύγω τρώω μια κουταλιά μέλι και πίνω ένα ποτηράκι γάλα. Τώρα, αν έχω φροντιστήριο, ναι, δεν τρώω τίποτα άλλο και πίνω έναν καφέ πριν μπω για μάθημα. Θα φάω κάτι (λίγο πάλι γιατί αλλιώς στουμπώνω και δεν μπορώ να διαβάσω) το βράδυ που θα γυρίσω. Σημείωση, ξυπνάω 6:30 και τρώω κανονικό φαΐ στις 10 το βράδυ πάνω-κάτω. Μια χαρά την κάνει τη δουλειά του το μέλι!!!
Δεν υποσχέθηκα τίποτα για παστίτσιο αλλά πρέπει να μάθω… Προτιμώ να φτιάχνω γλυκά όσο πιο υγιεινά γίνεται. Αλλά έχω κι άλλες υποχρεώσεις.
Καμιά άλλη παραγγελία έχεις? Αν και πιστεύω ότι δεν πρέπει να μαγειρεύουμε για άντρες.
(τον τελευταίο καιρό όλο συζητήσεις για φαγητά και συνταγές κάνω, ανησυχητικό κι αυτό)
αν ποτέ παντρευτώ θα προσλάβω υπηρέτρια για τις δουλειές και εγώ θα μαγειρεύω μόνο για μένα, αν μου το ζητήσει ευγενικά μπορεί να διπλασιάσω την ποσότητα αλλά δε δέχομαι κριτική φαγητού.
έχουν εφευρεθεί και τα έτοιμα μικρά τραπεζάκια
και επίσης ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ