Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

[B]ΚΑΘΕ[/B]. για να μη το θεωρήσει με τον καιρό δεδομένο

Περνάμε περίοδο δίαιτας στο σπίτι. Ψητό και σαλάτα σου κάνει;

ναι ρε μαρια. αλλά 15 χιλιαδες μερες να σου ζητάει ευγενικά το φαγητό.?? αμα το ξεχασει τι θα του κάνεις του καημένου?

Hope και με την σαλάτα καλα ειμαι. περίμενε εκει.μην φεύγεις…

1ον) δε νομίζω να φτάσει γάμος μέχρι τις 15000 μέρες
2ον) άμα ήταν καημένος δε θα τον παντρευόμουνα καν
3ον) δεν είμαι αυστηρή. Αν μοχθεί και έχει καλή συμπεριφορά θα φάει.:slight_smile:

αντε 10 χιλιαδες.
σκληρή γυναίκα.
κλαιω. θα μείνει νηστικός ο άνθρωπος.:stuck_out_tongue:

Γιατί ένταση ξαφνικά ρε παιδιά; Μονιάστεεεε :!: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΡΕ ΚΡΙΜΣΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΤΑΩ ΣΠΟΝΤΕΣ…

Μαρία, εμένα με ρώτησες, με έβαλες να απαντήσω, και μετά με έγραψες κανονικοτατα…δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά [-X

δεν θα μας χαλάσεις τις συνήθειες. αμα δεν μαλώσουμε ετσι, δεν περνάει η ωρα :stuck_out_tongue:
αγαπες σε ολους

αν φέρνω εγώ τα λεφτά στο σπίτι δε νομίζω να τον πειράζει να παραγγέλνει.:stuck_out_tongue:

ούτε το να μη διαβάζεις είναι σοβαρό πράγμα. Κλείσε τώρα το πι σι.

Κρητικο ρακομελο με θυμαρισιο μέλι ftw και εξω ας ριχνει καρεκλοποδαρα :slight_smile:

Δεν έχω φροντιστήριο αύριο + οτι το διάβασμα τέτοιες ώρες κατά κανόνα δεν αποδίδει (ασχετα αν έχει χρειαστεί να ξενυχτήσω ως τις 3 ουκ ολίγες φορές γιατί είχα πολλή δουλειά)…διαβάζω ή σε ώρες της πλάκας (= γενικής παιδείας) στο σχολείο, ή το απογευμα με την ησυχία μου στο σπίτι…ενα 4ωρο κατά μ.ο. αλλα όταν λέμε 4ωρο, εννοουμε φουλ πρέσουρ φάση…:slight_smile:

γρα
φω

απο

το

πα
τωωωμ

αα

*και πανω που γινεται πλακα, πεφτει το ιντερνετ.

ε ναι δε χρειάζονται υπερβολές. στα γενικής παιδείας αν μιλάει ο καθηγητής χαμηλόφωνα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου:wink: αλλίως τουλάχιστον εγώ αποσυντονιζόμουν, άντε να έλυνα καμία άσκηση.
edit: για τον αποπάνω
γιατί? σας έκλεψαν ή κάνεις τους βραδυνούς κοιλιακούς πριν τον ύπνο?

:lol:
οχι. με συγκλόνισε η φράση αν φέρνω το χρήμα εγω, ας φαει και ντελιβερι.απλά πράγματα!

http://www.youtube.com/watch?v=RuykXO6_sUI&feature=related :stuck_out_tongue:

Είναι τόσο επικό αυτό το βίντεο.

Ντάξει, στον συσχετισμό των σειρήνων με τη ροκ τα είδα όλα. :lol:

Εμένα μου άρεσε το “τα ούφο”.

Ονομάζεται Στέργουάι του χέβεν.Δηλαδή,κλίμα κακό στον ουρανό.

μαγκες ανοιξτε απο μια φορα το λινκ https://freelolskins.com/share.php?ref=hn9vxx421k

να παρουμε κανα τζαμπα skin στο League of Legends… 'στω