Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

παιδες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? προσπαθω να κανω μια εργασια για τη σχολη και χρειαζεται μεταφραση σε κατι στριμωκολα επιστημονικα αρθρα και το λεξικο μου το εχω αφησει στην πατριδα,οποτε αν υπαρχει καποιο καλο αγγλοελληνικο λεξικο [B]online[/B] που να μπορειτε να μου προτεινετε θα το εκτιμουσα πολυ :slight_smile:

http://www.lexilogos.com/english/greek_dictionary.htm

Γαμημενα λεωοφορεια σας μισω!!!Ειδικα σημερα με τις απεργιες η κατασταση ηταν απαλευτη.Και σα να μην εφτανε αυτο μια τρελη γρια Χρυσαυγητισσα που μιλαγε μονη της ουρλιαζε ολη την ωρα στο λεωφορειο για τους μεταναστες,εβριζε τον κοσμο,ελεγε πως μονο οι χρυσαυγιτες ειναι αληθινοι Ελληνες και στο τελος μου ειπε κι εμενα στο ακυρο “Τραβα στη χωρα σου μουσουλμανε!”.Εχει αρχισει και δε με σηκωνει το κλιμα :lol:

Bless yer heart Stevie boy :slight_smile:

:lol:

εξω ρε αλητη!!

Ειμαι μελαχρινακι και με κυνηγανε :p.Ζητημα χρονου ειναι να φαω ξυλο απο τιποτα χρυσαυγουλα.Κυκλοφορω με ταυτοτητα και πιστοποιητικο γεννησης στην κωλοτσεπη :lol:

Και; Το σκέφτεσαι ή θα μείνεις βάρος στην χώρα του φωτός και του πολιτισμού;

Βασικά, το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υπερβολές. Αν καείς από τώρα, πώς διάολο θα βγάλεις τις βαρβάτες επαναλήψεις Μαρτίου-Απριλίου…όσον αφορά τώρα στη γενική παιδεία, αλλά και γενικά σε όλο μου το διάβασμα, ναι είναι γεγονός ότι και με ενοχλούν και με αποσυντονίζουν τα πάντα, από το σκυλί που γαβγίζει στην απέναντι πολυκατοικία, το μωρό που σκούζει κάπου στη γειτονιά, τον Χαρούν και την Εντά που κλαίνε στο τούρκικο που βλέπει η μάνα μου, το τηλέφωνο, μέχρι και τον μαλάκα που είναι πιωμένος και κατεβάζει χριστοπαναγίες στη γυναίκα του. Γι’ αυτό στο σπίτι έχω πάντα το winamp να παίζει σε ένταση όσο χρειάζεται ώστε να μην ακούω τους εξωτερικούς θορύβους. Στο σχολείο, αντικαθίσταται από τα ακουστικά…και για να μη χάνω χρόνο βάζω ολόκληρα άλμπουμς συνήθως…

Γενικά με αυτήν την πρακτική, και με το πρόγραμμά μου στο διάβασμα, την παλεύω αρκετά ως τώρα, κουράζομαι μεν, αλλά σίγουρα όταν έρθει η ώρα να λιώσω θα 'χω αρκετές δυνάμεις.

Ακριβώς. Για κάποιο λόγο τα ακουστικά με βοηθούν να αγνοώ το γύρω περιβάλλον και να συγκεντρώνομαι στη δουλεία μου. Βέβαια περισσότερο στις ασκήσεις μαθηματικών κατεύθυνσης, χημείας κτλ με βοηθούσε, στα θεωρητικά μπερδευόμουν αν τα κομμάτια που άκουγα είχαν στίχους:p.
Και το κυριότερο να μην ακούς τους άλλους γιατί τις περισσότερες φορές φέρνουν την καταστροφή, του τύπου ξυπνάω χαράματα για να διαβάσω ένα 9ωρο. Αν όλο το χρόνο διαβάζεις χαλαρά αλλά δεν αφήνεις κενά μεγάλα τότε και η επαναλήψεις δε θα είναι τρομερά κουραστικές.

Είστε αστέρια ρε. Διαβάζετε με μουσική. :expressionless:

Εγώ και λογοτεχνικό να διαβάζω, άμα ακούσω το τρίξιμο μιας καρέκλας, σκοτώνω άνθρωπο…μεγάλο νευρόσπασμα! :stuck_out_tongue:

Βασικα η μουσικη λεει γι αυτο ακριβως το λογο.Κι εγω παντα με μουσικη διαβαζα περισυ γιατι αλλιως στη μουγκα και βαριεσαι πιο ευκολα και ειναι ευκολοτερο να αποσπαστει η προσοχή σου.Παντως οταν διαβαζεις δεν “ακους” ακριβως μουσικη.Ειναι αυτο που λενε στα αγγλικα hear και οχι listen.

Κανει τίποτα η μούφα είναι?

Πρέπει να είσαι όμως πολύ συγκεντρωμένος. Εμένα είναι συνήθως “τεντωμένα” τα νεύρα μου. Βέβαια, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο :-Ρ, εγώ ήμουν θεωρητική, οπότε για να αποστηθίσεις ένα κείμενο, ιστορίας ξέρω 'γω, θέλεις την ηρεμία σου!

καλα ειναι δύσκολο ρε γαμωτο με μουσική να διαβάσεις.
προχθές έπιασα βιβλίο που ειχα παρατήσει και δεν μπορούσα να βρω μουσική με τίποτα να με βολεύει.

[SPOILER]*βέβαια μετα ανακάλυψα οτι και χωρις μουσική δεν την πολυπαλευα :lol:[/SPOILER]

Boards of Canada για διαβασμα

Α, ποιό βιβλίο ξεκίνησες;

Εγώ pumpkin μ’ αυτά που διαβάζω, θα ταιριαζε κάτι τέτοιο ας πούμε: https://www.youtube.com/watch?v=k1-TrAvp_xs&feature=fvst:p…ωραία η μουσική σου…

https://www.youtube.com/watch?v=Zi8vJ_lMxQI&feature=related κι αυτό μου αρέσει <3
πόση διαστροφή! :expressionless:

ξερεις μπαλα :wink:

Από τα ποσοστά που έχω βγάλει το White album των Beatles είναι το πιο βοηθητικό για διάβασμα και στην προηγούμενη εξεταστική είχε παίξει πολύ το The hunt των Grand Magus για το βραδυνό διάβασμα να με ταρακουνάει.

Πάντως αν έχεις να μάθεις κατεβατά απ’έξω όντως η κλασική είναι καλή.

=D>:rockon: