Μαγειρεμένη παντόφλα του παππού;
Σκούρο μακρουλοψωμάκι για σάντουιτς;
Και να ήθελα, δεν προλαβαίνω…οι γονείς μου είναι γλυκατζήδες!
Αλλά δεν έχω θέμα και με 2 κρατάω μία βδομάδα χωρίς γλυκό, το φαί είναι το πρόβλημα!
πες μου οτι δεν εχεις φαει αυτο το γλυκο??
Παγωτό είναι;
Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξή του! Δεν το έχω πετύχει ούτε σε σούπερ μάρκετ ούτε σε ζαχαροπλαστείο. Είναι κανα τοπικό προϊόν; Θυμίζει κανα άλλο γλυκό στη γεύση;
για το θεο ρε κορίτσια!!!
κοντα στο μελομακάρονο καπως, αλλά γενικά πιο γλυκό, και με περισσοτερο σιρόπι συνήθως.
οχι δεν ειναι τοπικο δικο μας.
Για το θεό ρε crimson! Μην ταράζεσαι
Ok, ακούγεται γαμάτο πάντως. Πρέπει να το βρω.
Crimson ουτε εγω το εχω φαει ρε αλλα ετσι οπως το ειδα ψηθηκα ηδη να το δοκιμασω.
!!! αν είναι ποτέ δυνατόν!!! μα τι τρώτε?
Ολα τα υπολοιπα
Και δηλαδή ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΩΣ? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σου ΄χουν κάνει τραχειοτομή όπως στον Jason Becker ή σε έχουν μονίμως με ορό ή χάπια για να προσλαμβάνεις υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και τα ρέστα…
ΥΓ τρεις μέρες τώρα το θρεντ έχει γαμηθεί πλήρως…
Βλαχοι νοτιοι ρε κριμσον,μην ασχολεισαι,που να ξερουν τα φοινικια αυτοι.
Τσουπ πετάχτηκε και ο Therion να πει την κακιούλα του :P:P:P
το βαριέμαι ειναι. για αυτο υπάρχει.
ετσι ρε θεριε!!
Πατατες τηγανιτες(οι οριτζιναλ που φτιαχνει η μανα μας) απο πανω μισο κιλο ΦΕΤΑ και πουτανα ολα
Α!και σουβλακι ΜΟΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ!Το κοτοπουλο ειναι για τους φλωρους και για αυτους που καταληγουν με σαλμονελα στα νοσοκομεια
καλά τα λέει ο αποπάνος. πατατες με φέτα και μιση φραντζόλα ψωμι. πραισλεςς
Βλάχοι είστε και φαίνεστε! Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τους Βλάχους, προς Θεού, ίσα-ίσα που τους συμπαθώ…
[SPOILER]Άσε που, κατά το ήμισυ, έχω ποντιακή καταγωγή…τα συμπεράσματα δικά σας τώρα. :p[/SPOILER]
Υδατάνθρακες δεν καταναλώνω πολλούς (δεν χρειάζεται κιόλας), πρωτείνες ας είναι καλά το κρέας που μασαμπουκιάζω σχεδόν καθημερινά! Τρώω κρέας, αν και το χοιρινό δε μ’ αρέσει και πολύ(σε τραπέζωμα και με μπριζόλες δεν έφαγα ούτε μιαν ακρούλα…είμαι του κοτόπουλου), θαλασσινά, ψάρια, μαλακιούλες αλμυρές (αλλά κι αυτές δεν τις τρώω, γιατί με πρήζουν) και σχεδόν ποτέ σαλάτα και φρούτα (κάτι πορτοκάλια, φράουλες). Επίσης δεν γουστάρω τυριά, και κατά συνέπεια και τις τυρόπιτες. Δεν πίνω κοκακόλα χρόνια τώρα. Παρ’ όλα αυτά, δε μπορώ να αδυνατίσω, ή μάλλον να ξεπρηστώ, εξ αιτίας του φαγητού και του λιγοστού αλατιού που λαμβάνω με τις τροφές. Πρέπει να τρώω τελείως ανάλατες τροφές και χωρίς ζάχαρη. Πρέπει επί πλέον να καταναλώνω πολύ νερό (που δεν πίνω ούτε το 1/10 του λίτρου καθημερινά), και γενικώς να περιορίσω τους υδατάνθρακες. ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…ΖΩΑΡΑ! Ευτυχώς που δεν είμαι κανάς περίεργος άνθρωπος και έτσι όλες αυτές οι τέλος πάντων, δε μου’ ρχεται η λέξη τώρα δε με έχουν περιορίσει και πολύ!
Παίδες καλό βράδυ, καλή συνέχεια!
Ξεχάστηκα εδώ μέσα και έχουμε και δουλειές
Καλά, 'ντάξει…
Σε άλλα νέα, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
[SPOILER]
Αν το διαβασει κανεις που δεν ξερει την ηλικια σου θα νομιζει οτι εισαι 60 χρονων :p[/SPOILER]
Πονας απο ερωτα??