Γεια σου neniel καλο βραδυ
-
:lol: :lol: :lol: :lol: Το ίδιο πράγμα σκέφτηκα!!!
-
Το αντίθετον
Αλήθεια λέω ρε παιδιά όμως. Όχι ότι τηρώ το πρόγραμμα(ΟΧΙ αδυνατίσματος) κατά γράμμα, κάθε άλλο…
Φταίω 'γω που αντιπαθώ τα τυριά, τις σοκολάτες και τα μακαρόνια…ε και το χοιρινό?..εσείς είστε περίεργοι που δεν το καταλαβαίνετε!
Από μικρό μου το λέγανε ότι συμπεριφέρομαι σαν καμια κωλόγρια (με τον συμπάθειο).
*καταλαβΑΙνετε…καράφλιασα μ’ αυτό που έγραψα, σόρρυ…:oops:
να ζησει το ιντερνετ και το youtube …
βλεπεις/ακούς με την σειρά, παπαζογλου, αγγελακα, θαναση, θαλλασινο, ΒΕΡΤΗ!#-o
Άκουσες Βέρτη; Νόμιζα ότι ήσουνα διαφορετικός…ίδιος και απαράλλαχτος με τους άλλους είσαι!
δεν ειπα οτι ακουσα. κρίμα ειναι να μου πεσουν τα αυτια :lol:
λεω οτι τα ειχε μαζι λες και έχουν σχέση
Εγώ άκουγα Μπιθικώτση χθες, ξέρεις, πάνω στην πόρωση…χοπ…πέφτει το μάτι μου πάνω σ’ ένα τραγούδι των Summoning που έβγαινε δίπλα στη λίστα με τα προτεινόμενα και ξέρεις γιατί; Γιατί ακούω και Summoning+Eluveitie+Paradise Lost+ενδιάμεσα βάζω και καμιά ζειμπεκιά, έτσι, να ξεδίνω βρε αδερφέ…και δεν είμαι πιωμένη… :lol:
Eλεος μας γαμησαν το φορουμ τα παλιομποτς!!!Πραγματικα λυπαμαι τους μοντερειτορς[SPOILER]ΝΟΤ :twisted:[/SPOILER]
ugg [COLOR=“White”]!!![/COLOR]
Πάρε με μαζί σου στο Σικάγο να ακούμε όλη μέρα τα μπλουζ.
Τι επιθεση απο μποτς ειναι αυτη στο φορουμ!!!
[B][I]παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω[/I][/B]… περίμενε, περίμενε… σε λιγο να σε δω…
δεν παλιώνει ποτέ ρε πούστη μου:lol:
Θεικο!!!
Τι σπασαρχιδικο πραγμα ο υπνος.Να πρεπει να σηκωθεις χαραματα και να θες να κοιμηθεις,και επι 2 ωρες να στριφογυρνας και να μη σε πιανει,ενω νυσταζες σχεδον ολη μερα.Ε α γαμησου,δεν κοιμαμαι καθολου στην τελικη.Παρ’τα πουστη.
μαλακα γέλασα τοσο δυνατά που πρέπει να ξύπνησαν μέσα.:lol:
και ναι!!! πιο ηλιθιο πράγμα απο το να στριφογυρνας στο κρεβατι δεν υπάρχει.με ή χωρις σκεψεις
Ναι,και φυσικα συμβαινει παντα οταν εχεις να σηκωθεις πολυ πρωι.
Και δεν εχω και τιποτα γαμω την τυχη μου,ουτε μια μπυρα ουτε ενα ρεντ μπουλ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΣΑΪ.
Θα φτιαξω φραπε και κατι ΜΟΤΣΑΡΕΛΟΚΡΟΚΕΤΕΣ που εχω στην καταψυξη και θα καπνισω τσιγαρα μεχρι να παει 4.
Party hard.
τίμιες μοτσαρελοκροκέτες \μ/
Sorry Θέριε αλλά έχω λιώσει από το γέλιο με τη δυστυχία σου!:lol:
Μην πίνεις ρεντ μπουλ ρε ! Άκου ρεντ μπουλ νυχτιάτικα ! Καλύτερα πιες καμια φραπεδιά !
[B]edit: [/B]χοπέτο+κρίμσον, κρίμσον+χοπέτο, βαμπίρ είστε?! κοιμάστε με το πρώτο φως του ηλίου και ξυπνάτε την ώρα που δύει?!