ναι. ή οποτε τελειώσουν τα μπλουζ και τα όμορφα τραγούδια που ακούμε… και ειναι και πολλα ρε γαμωτο.
Ισχύει. Κοιμήσου εσύ.
Θέλω να μάθω κι εγώ περισσότερες folk rock/metal, pagan, doom, ατμοσφαιρικού ήχου μπάντες ! Αν έχετε κάτι υπόψιν σας, πείτε το. Ας μην είναι παρακαλώ κάτι πολύ slow ! Ευχαριστώ.
Δεν κοιμάμαι…
Pagan doom η ειδικότητά μου. Θες τίποτα από Ταυλάνδη?
Εχουν φοβερή σκηνή.
Έλα βρε χαμένε. Αν γνωρίζεις κανά καλό, πες το μου. Θέλω να με μάθεις !
Pagan στην Ταϊλάνδη, λέει… -,-
(ή Ταϋλάνδη? ;ρ)
Εδώ έχει φολκ το Αζερμπαϊτζάν αλλά που να τα ξέρεις εσύ…
Πες μου τίποτα μπάντες τότε, έξυπνε καφρούλη.
Γατάκι.
Άκου αυτό για να δούμε αν σου κάνει.
Καλά, δεν εννοούσα κάτι τόσο “χέβι”… Κάτι σαν αυτό, ας πούμε, τι λες? http://www.youtube.com/watch?v=s_qOtvBvago&feature=fvwrel
Δεν ξέρω τι είναι το pagan κι αυτά,άκου δω.
Ούτε αυτό ξέρω τι είναι,πέρα από black.
Πολύ ενδιαφέρον…αγαπώ…
Λοιπόν άκου αυτό(μόνο αυτό το άλμπουμ έχω ακούσει από Borknagar ) και όταν θελήσεις να ακούσεις κανένα Muddy Waters, Jimi Hendrix, τπτ τέτοιο, τα ξαναλέμε.:lol:
Jimmy Hendrix έχω κατεβάσει, με προσβάλλεις. Απλά δεν έτυχε να τον ακούσω μέχρι τώρα - ξέρω, ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ! Τον άλλον τον κύριο δεν τον ξέρω… :?
Αν θες στείλε μου λινκ!
Ξεκίνα κι εσύ βρε πουλάκι μου να ακούς μπλάκ μέταλ, είσαι σε καλό δρόμο.
^ Windir & Bathory να ακούσεις…
Ο Muddy Waters EINAI τα blues. Δε νομίζω να σ’αρέσει, πάρε ένα βιντεάκι.
Aυτό όπως και κάποια ακόμα πιθανότατα τα έχεις ακούσει σίγουρα.
Δεν είμαι σε καλό δρόμο ρε, black γενικά είναι το metal είδος που έχω ακούσει λιγότερο.Δηλαδή μετρημένα κάτω από δέκα άλμπουμς πρέπει να είναι.Δεν μου έκανε ποτέ ιδιαίτερο κλικ. Πόσο μάλλον να μου κάνει τώρα που έχω ξεφύγει…
Bathory έχω ακούσει τα πάντα από το Under the Sign και μέχρι το Nordland II εκτός από Octagon,Blood on Ice. Windir ούτε καν…
Επίσης, άκου…
Agalloch (πάρε κι ένα απ’ τα αγαπημένα μου κομμάτια έβερ: http://www.youtube.com/watch?v=pmoe7wwm4HM , υπομονή να έχεις να ακούς, αλλά <3 )
Summoning
Ved Buens Ende…
In the Woods
Ulver (τα πρώτα, τα μπλακ)
Darkthrone
Windir (το είπαμε)
Bathory (το είπαμε)
Wyrd
και από πιο doom
Forest of Shadows
The Sins of thy Beloved
The 3rd and the Mortal
και φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν απ’ τη λίστα οι αγαπημένοι μου…ταρα τατα…
Draconian!!!
Ξέρω ότι δε θα τα ακούσεις ποτέ!
*και Immortal … ;p
**και Elegeion…
Από όλα αυτά έχω ακούσει το A Blaze… των Darkthrone. Και ένα από τα τελευταία Ulver, τα μη black metal.
Άρα πιστεύω είμαι καλυμμένος.:lol:
Σοβαρά, ίσως κάποτε να ακούγα κανά δυο από αυτά που πόσταρες (Ved Buens Ende,
In the Woods ) και εκτός λίστας κανένα Arcturus.
Όντως δεν ξέρω αν θα τα ακούσω ποτέ αλλά thanks for sharing. Μ’αρέσει για κάποιο λόγο να ξέρω τι γουστάρει να ακούει κάποιος (είμαι ανάπηρος, το ξέρω).
Το κομμάτι είναι πολύ καλό!!!
Immortal έχω ακούσει, το άλλο ούτε ακουστά.
Αν σου άρεσε, άκου κι αυτό και πές μου εντυπώσεις: http://www.youtube.com/watch?v=SIzoyPfPKO4
Arcturus…να τί ξέχασα! Αγαπάμε! <3
Immortal ναι, είναι μπλακ…οι άλλοι δεν είναι, είναι κάτι μεταξύ doom-goth-ατμοσφαιρικού ήχου…χαλαρό…
Σ’ ευχαριστώ επίσης πολύύύ και για το τραγούδι, αλλά θα το ακούσω (οπωσδήποτε, i promise) αύριο, γιατί τώρα δεν είμαι σε θέση…
Να σου πω και κάτι χαρμόσυνο, πάω να την πέσω… χαχαχα(επιτέλους, λέει…)
Καληνύχτα ! Εντυπώσεις αύριο ! 8)
καλά εγώ θα στις γράψω σήμερα, διάβασέ τες αύριο.
Καληνύχτα!
Μου άρεσε μουσικά και αυτό,το πρώτο ίσως λίγο περισσότερο. Βασικά αυτό που με χαλάει στο black είναι τα φωνητικά και εδώ είναι λίγο πιο έντονα. Οι μελωδίες όμως και στα δύο είναι πολύ καλές και τα leads γενικά.
Επίσης, ένα πράγμα που δεν μου άρεσε παλιότερα στα λίγα που είχα ακούσει είναι οι παραγωγές αλλά εδώ είναι υποδειγματικές (θα μου πεις οκ, δεν παίζουν και σαν Darkthrone για να έχουν ανάλογη παραγωγή).
Καλό…
Καλυμμένος είσαι.
Και (ότ)αν ακούσεις VBE να έχεις ΜΟΝΟ blues στο κεφάλι σου και θα τους χαρείς περισσότερο απ’ότι αν ήσουν μπλακμεταλλάς.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι διάολο είναι αυτό το πουλί τσίου?
Eίμαι κοινωνικά αποκλεισμένη, αγνοώ ένα -απ’ότι φαίνεται τεράστιο- μέρος της σύγχρονης ποπ κουλτούρας, δεν καταλαβαίνω τα διαδικτυακά inside jokes. Τι συνέβη στον κόσμο?
Κάποιο σάπιο μ**νί βάζει τέρμα κάτι βλαχοτράγουδα την ωρα που διαβάζω ένα δύσκολο βιβλίο κι αυτό γίνεται επί καθημερινής βάσεως. Θέλω να την πηδήξω ανελέητα, να ασελγήσω επάνω της και μετά να την τεμαχίσω με πριόνι, να την κάψω, και να πετάξω τα αποκαϊδια της στην θάλασσα, να γίνει τροφή για τα ψάρια…ούτε αυτά θα την φάνε όπως είναι! Πουτάνες μία ζωή θα με βασανίζετε! Έχω άδικο? Όχι, πείτε.