Ρε τι διαολο κοιμηθηκα 11 ωρες και παλι νυσταζω [-X
Ματιασμένος θα’σαι…
Όχι ρε εντάξει, και πιο παλιά με έπιανε αυτό κατά καιρούς. Και κοίτα τι ωραίο παιδί έγινα.
…βλέπεις πολλά ματς της Πανάθας:p…γιαυτό:):!:
:lol::lol:
…:lol::lol::lol::):!:
Δεν ξέρω που πρέπει να το γράψω, γι αυτό το γράφω εδώ. Έχει γεμίσει το προφίλ μου στο φέησμπουκ και σε κάθε σάιτ που μπαίνω με διαφημίσεις. Και αλήθεια, δεν πάτησα τίποτα. Τί να κάνω για να μη σβηστούν τα αρχεία μου σε περίπτωση που έχω ιο;
Πήγαινε στον φάκελο WINDOWS και διέγραψε τον φάκελο system32 που θα βρεις μέσα.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΚΟΥΒΑ(ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΕΠΕ ΡΕΙΝΑ)
:papas::papas::papas::papas::papas:
ΥΓ
ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Ωχ…δεν βλέπω να απαντάει και είναι και οφλάιν. λες να το 'κανε; :lol:
Όχι ρε…
πόσο ωραίο είναι να εμπνέεις τους άλλους ανθρώπους…
[SPOILER]μαλάκα hopeto θα πεθάνω…:lol3::lol3::lol3::bow2:[/SPOILER]
Εγώ πρέπει να το κάνω αυτό…
:bow2:
:lol::lol::lol:
έπρεπε να βγω κέντρο να πληρώσω λογαριασμούς.
- εξω είναι άνοιξη! ευτυχία και χαρά!! σε ανεβάζει πολύ αυτός ο καιρός!
- στο κέντρο οπως έχει αναφέρει και άλλος, “υπάρχουν” τα στρουμφακια και τραγουδάνε για τον δρακουμελ και τον μπαρμπαστρουμφ… πέρασα 4 φορές απο εκεί και δεν θελω πλέον να ζω…!!!
- στον γυρισμό, κοντά στο σπιτι μου, μια ξένη που μιλούσε στο τηλέφωνο είχε την πιο θεϊκή αμερικάνικη προφορά εβερ. καλά πόσο περπάτησα?! σε λιγο θα έβρισκα και τον
Muddy Waters να τραγουδάει :lol: (θα ειχε ένα ενδιαφέρον βέβαια μιας και εχει πεθάνει λιγο καιρό αφότου γεννήθηκα)
υ.γ. σταμάτα να ξεχνάς πράγματα παντού
Χεχεχε, τι λες καλέ;
Παιδιά, ας φέρει κάποιος τους agalloch. ας φέρει κάποιος τους agalloch. ας φέρει κάποιος τους agalloch. ας φέρει κάποιος τους agalloch. ας φέρει κάποιος τους agalloch. Δύο συναυλίες θα κάνουν, απ’ ότι είδα, στην Ιταλία και σε μας τίποτα. Τονμπούλο πάλι, έως πότε;
Επίσης, έπρεπε να περάσει ένας χρόνος για να αρχίσω να καταλήγω σε κάποια τραγούδια -του 12- που μ’ αρέσουν, κι [B][I][U]αυτό[/U][/I][/B] δείχνει να είναι ένα απ’ αυτά! Τί “doom-pagan-black-folk-death-metal” οίστρος μ’ έχει πιάσει τελευταία! :lol:
:S έχασα την φωνή μου.
Υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να μπαινεις στο ιντερνετ και να ανακαλυπτεις οτι μια αγαπημενη μπαντα κυκλοφορησε αλμπουμ και εσυ δεν ειχες ιδεα??
Απαντηση:ΟΧΙ!
να μπαινεις στο ιντερνετ και να βλεπεις οτι βρηκαν θεραπεια για τον καρκινο :bleh:
Πού το είδες αυτό; ^ Μακάρι να ήταν και πραγματικότητα, δεν παίζει όμως…