ε απλα ρωτησε αν υπαρχει τιποτα καλυτερο και εγω απαντησα.
[SPOILER]σε θεωρητικο πλαισιο[/SPOILER]
γαμα τα.Καρκινος και γενικα υγεια δε μας εχουν κατσει καλα αυτη τη χρονια.Αρκουμαστε στα καινουργια αλμπουμ
υπάρχει καλύτερο. να έχεις δίπλα σου και “δίπλα σου” καλούς ανθρώπους.και αν τριτώσει το “κακό”, ακομη καλύτερα. προς το παρόν χαιρόμαστε που έχουμε ανθρώπους που σε ακούν, που σε νοιάζονται, και που κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους για να σε φέρουν στα ίσια σου.
*να ζήσουν οι ατάκες.
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό παρακαλώ; Σοβαρά τώρα, μάλλον φταίει το περασμένο της ώρας…
Mech-Cannibal, με έπιασε μία ανησυχία τώρα.Υγεία πάνω απ’ όλα ρε…κι ας μη μιλάμε άλλο για την κωλοαρρώστια…το πιο γαμημένο πράγμα που υπάρχει.-
με πολύ αγαπη, οχι.
υγεία ρε μαλάκες…, ολα θα έρθουν
Σουρωμένος είσαι ρε μαλάκα κρίμσον?
Άντε κι εσύ! :lol: (στον κριμ πάει^)
Καλά, δεν γαμιέται τέτοια ώρα…
Από υγεία άλλο τίποτα, πφ. Με παρασύρετε εδώ μέσα και βγάζω τα εσώψυχά μου…νυχτιάτικα…
παιζω air guitar ολο το nightrain με το ενα ποδι κουτσό, οπότε οχι… θα έπεφτα στα μούτρα μου
*φαντάσου… να γράφεις ενα καλό ποστ, και να σε ρωτάν αν εισαι σουρωμένος .!! χαχαχα. ρε που εχει φτάσει ο κόσμος, μέσα στην μαυρίλα.
Παιδιά.
:lol::lol::lol:
ναι ρε πασοκαρα… μονο εσυ χαρίζεις το γέλιο τόσο εύκολα
Μμμμναι…ήθελα να ήξερα ποιος-οι κατεβάζει-ουν αυτές τις ιδέες για τα σποτάκια των κομμάτων! Ληγμένα παίρνουν;
Δε σου άρεσε δηλαδή?
Η ζωή είναι ροκ, ουα…Πάουερ!
Ε, ειλικρινά τώρα…όχι…δε μου άρεσε… Βέβαια, προκαλεί γέλιο η αλήθεια να λέγεται, αλλά σα σποτάκι δε μου άρεσε…τί λέει πάλι το στόμα μου ρε;
Βρωμόστομη
Μη με φουρκίζεις και συ τώρα, θέλεις να με ακούσεις λάιβ; Δε θα ήθελες… :lol:
Μπα,δε έχω καμιά κάψα…
Άλλο εννοούσα εγώ… :?
Τέλος πάντων, έχω νεύρα με τον…υπολογιστή! Κάθε φορά που πατάω να ανοίξω ένα θρεντ, πχ., ρε μου ανοίγει νέο παραθυράκι με διαφημίσεις και μαλακίες… Τι έπαθε το μαλακισμένο τώρα; Ώρα είναι να μου σβήσει ε, δεν πιστεύω…
Κι εγώ άλλο εννοούσα.
:?
Γαμώ τις αϋπνίες! Θα βγάλω όλα μου τα απωθημένα πάνω στο pc, αν συνεχίσει.