Τελικα το εσπασες η οχι;;;
Τα βαρεθηκα πια τα τηλεπεριοδικα. Δεν εχουν να μου προσφερουν και πολλα. Εχω αναγκη να διαβασω κατι πιο χρησιμο και αξιολογο.
Πρωινοί ειλικρινείς προβληματισμοί ανήσυχου στο τουιττερ.
Καλημέρα μας.
με προβλημάτισε αυτο το μήνυμα. ισως εχει δίκιο ο ανήσυχος… πλέον μόνο με τα τουρκικα ασχολούνται [-X
καλημέρα μανοοοοο[/SPOILER]
soon… very soon
[SPOILER]ναι έχω καεί με το 2k13 και ακόμα δυσκολεύομαι υπερβολικά[/SPOILER]
και που να δεις πως θα είσαι όταν το συνηθίσεις… μιλαμε οι 2 μοχλοί και το 2k ειναι ο απόλυτος συνδυασμός.
Καλά με τον δεύτερο μοχλό ακόμα δεν παίζω και τόσο. Σπάνια τον χρησιμοποιώ δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω. Βέβαια μια βδομάδα σκάρτη ως τώρα έχει που παίζω μόνο. Αυτή η άμυνα είναι που με πεθαίνει πραγματικά. Στην επίθεση κάτι κουτσοκαταφέρνω. Στο pro επίπεδο είμαι και με το ζόρι έκανα 2 νίκες σε 7 αγώνες (κανονικούς γιατί έπαιξα αρκετούς στο practice που δεν έχει χρόνο) και παίρνω και heat.
με έψησες. βάζω και εγω στο ps3 να γίνει χαμός… πάμε ρε dirk!!
Ρε crimson ειλικρινα πως μπορεις με τους 2 μοχλους ρε φιλε;;Εμενα μου εχει σπασει τα νευρα δεν μπορω να παιξω με τιποτα μιλαμε[SPOILER]Σε παρακαλω πες μου τον μαγικο τροπο [-o<[/SPOILER]
ε συνήθεια ειναι. αλλά όταν το μάθεις, μιλαμε νομίζεις οτι εισαι μεσα το παιγνίδι!!! μπορείς να κάνεις τα πάντα
Παίζω heat-knicks τώρα και ενώ είμαστε στα ίσια λίγο πριν το τέλος μου κάνουν 5 κλεψίματα σε 5 επιθέσεις. Θαύμα που δεν έσπασα τίποτα, θαύμα. Από τα νεύρα μου το έκλεισα και δεν νομίζω να το ξαναβάλω σήμερα, στα πρόθυρα εγκεφαλικού.
Για την ωρα ουτε καρφωμα δεν μπορω να κανω
:lol::lol::lol:
ναι μερικές φορές θες να σπάσεις οτι υπάρχει,… αλλά ελα που είναι ωραίο και σου αρέσει η φαση… δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό… το αποζητάει ο οργανισμός σου…
Ρε συ πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι γίνεται στα επόμενα επίπεδα δυσκολίας. Είμαι στο pro (simulation πάντα) ακόμα και δυσκολεύομαι αφάνταστα. Δηλαδή αν έπαιζα αυτό το ματς που με νευρίασε στο superstar στις τελευταίες άμυνες τι θα γινόταν, θα έκαναν κωλοτούμπες στον αέρα για να πάρουν την μπάλα;
Γενικά οι διαφορές στα επίπεδα δυσκολίας πόσο μεγάλες είναι (αν και αυτή είναι κουβέντα για το thread του παιχνιδιού)
μην κανεις κανένα αστειο και το ανεβάσεις αν δυσκολεύεσαι τωρα… κρίμα ειναι να πάθεις κανένα εγκεφαλικό…
μαθε οσο περισσότερα μπορείς σε αυτο το επίπεδο και μετα αν δεις οτι το έχεις, ανέβασε το
κατάλαβα, σε κάθε επίπεδο και ένα νέο κουτί με υπογλώσσια θα χρειάζεται :lol:
…σήμερα μια πολύ δύσκολη μέρα στο γραφείο, γεμάτη μαλακίες που δυστηχώς τις έκανα όλες εγώ#-o 8O…στα διάλλα[-X
:):!:
χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τίμιος!
Άνοιξε και η πρώτη μπύρα,καλά πάμε.
πλάκα πλάκα δεν το σκέφτηκα τόσες ώρες…