Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε, έτσι προβάλλεται η πειθαρχία των ατόμων που απαρτίζουν την κομμουνιστική κοινωνία, την οποία ως γνωστόν συμβολίζουν τα στρουμφ, αλλιώς θα την είχαν πάρει όλοι μαζί και θα την άρχιζαν στο gangbang.

Βλέπεις στον ύπνο σου τους Megadeth να παίζουν το Hangar 18. Ήχος ξυπνητηριού σου είναι to Hangar 18 και χτύπαγε για δυο ώρες πριν ξυπνήσεις. Δηλ. τι περίμενες να δεις?

εδώ είσαι:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Bridge to Terabithia & Where the wild things are…ε?

Θα τα ψάξω πάραυτα! Ευχαριστώ! :slight_smile:

ναι, ξέχασα να γράψω τους τίτλους =Ρ

το where the wild things ίσως σου φανεί κάπως, εμένα μου άρεσε πολύ αλλά γενικά έχω ακούσει περίεργες κριτικές οπότε επιφυλάσσομαι.

η terabithia όμως είναι μια λατρεία, δες αυτό πρώτα.

Στα παραπανω προσθεστε και το χρονικο της Ναρνια.Νομιζω εχουν βγει 3 μεχρι τωρα αλλα αυτο που τα σπαει ειναι το πρωτο :wink:

Χαχαχαχα! Οκ! Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις! :slight_smile:

Και Stardust ε! Ψιλοσαβουρίτσα, αλλά την είχα ψιλοερωτευτεί την πρωταγωνίστρια μικρότερος :oops:

σαβουρίτσα το stardust?? [-X

Αυτή η διαφήμιση με τον καφέ στέβια εδώ στο σαητ μου κόβει κάθε φορά την όρεξη όμως.

Οι διαφημησεις ειναι ο,τι να 'ναι.Οι καλυτερες ειναι αυτη με του Χρυσαυγιτες που διαδηλώνουν και αυτη που λεει πως να ισιωνεις τα μαλλια με κανναβη. :stuck_out_tongue:

[B][I]ακυρο…[/I][/B]

εμένα πάλι το σταρνταστ που το είχα δει στον κινηματογράφο μου είχε αφήσει ωραία αίσθηση γενικά. ή μπορεί να ευθύνεται περισσότερο το κουτί με τα ολόφρεσκα ντόνατ που είχα μπροστά μου:-k

:vibrate::vibrate::vibrate:

*δεν την εχω δει

να τη δεις, πανέμορφη ταινία. ή να διαβάσεις το (μικρό) βιβλίο του Gaiman.

ναι, είχα πάρει ποικιλία με διάφορες γεύσεις και τρώγοντας τα στα σκοτάδια είχε πολύ σασπένς γιατί δεν ήξερα ποιο θα τύχω:p (είπα να πρωτοτυπήσω και να μην πάρω ποπκορν)
μετά βέβαια είχα γίνει χάλια
και η ταινία είχε σασπένς αλλά όχι και τόσο…

:lol: γελάω [B]ΔΥΝΑΤΑ[/B]!!

ναι bastard. θα την τσεκάρω

Ναι, αν λάβουμε υπόψη το καστ και το μπάτζετ θα μπορούσε να γίνει κάτι πολυ, πολύκαλύτερο. Από την άλλη έχω να την δω από τότε που βγήκε.

[SPOILER]Βασικά έχει συναισθηματική αξία η ταινία για μένα, αλλά τεσπα. :)[/SPOILER]

Γνώρισες τον έρωτα!?