Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

το πιο πιθανό σενάριο είναι να πήγε να την είδε με κάποια κοπέλα που του άρεσε.

περίπτωση α’ :η ταινία άρεσε στην κοπέλα αλλά όχι στον moonchild που αναγκάστηκε να την δει όλη και μετά να λέει “μα ναι, καταπληκτική μεταφορά, ο gaiman θα ήταν περήφανος, ναι, εννοείται θέλω να έρθουμε να την ξαναδούμε”. αφού την είδε 4 φορές, οι 2 τελευταίες εκ των οποίων με την χαζοπαρέα της κοπέλας που σαχλογελούσαν με το φόρεμα του ντενίρο, είδε και απόειδε, χώρισε, και από τότε έχει ξεκινήσει ιερή σταυροφορία εναντίον της ταινίας.

περίπτωση β’ : η ταινία άρεσε στον moonchild αλλά όχι στην κοπέλα που μετά το “μα καλά είσαι τελειώς μαλάκας, πώς είναι δυνατόν να σου άρεσε αυτή η πατσαβούρα;;” εξαφανίστηκε αφήνοντας τον ήρωά μας με ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή του να παραμιλάει “πατσ…πατ…πατσαβ…πατσαβούρα”, το οποίο του έμεινε ακόμα και σήμερα για τη συγκεκριμένη ταινία.

όπως και να’χει, moonchild σε νιώθω ρε φίλε, όλοι σε νιώθουμε.

[SIZE=“1”]ναι, βαριέμαι πολύ.[/SIZE]

Χαχαχαχαχα! Παίζει κι αυτό που λες. Εμένα μου άρεσε πάντως, όχι αυτή της αφίσας, αλλά η Alice! Βέβαια, την ταινία την είδα γιατί το παραμύθι είναι ένα απ’ τα αγαπημένα μου και όχι για κάποιον ηθοποιό…αλλιώς πραγματικά θα ανησυχούσα για μένα.! :stuck_out_tongue: :lol:

ξυλο και κουνφου στη δαπ-νδφκ

Αχαχαχαχαχ, υποκλίνομαι :’)

[SPOILER]Όχι δεν παίχτηκε τίποτα φοβερό, απλά ήμουν τότε σε μια πολύ περίεργη συναισθηματικά περίοδο τότε(ναι έπαιζε λίγο και ερωτικό θέμα νομίζω) και μου έχει μείνει κατά περίεργο τρόπο από τις βασικές αναμνήσεις της εποχής εκείνης.[/SPOILER]

Χχαχαχαχαχα.Μιλαμε μου το ειπαν κατι φιλοι αυτο το συνθημα,που το διαβασαν σε ενα τοιχο και πεθανα στο γελιο.Τρελα πετυχημενο :lol:

έβαλε και κάτι χρήσιμο η νετ επιτέλους…

Τι έβαλε γιατί βαριέμαι να ανοίξω την τηλεόραση; :stuck_out_tongue:

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2012-2013/330-xrysos-sta-xronia-tis-krisis-o-thisavros-tis-kassandras

τον εξαντα εχει… και λεει για το ορυχείο που πρόκειται να γίνει.
μην σωσει!

προλαβε η απο πανω

το χωριουδάκι μου δείχνει, που προς το παρόν καλά το βλέπω. δείτε ομορφιά ρε παιδιά
να δούμε τι θα γίνει και δεν μπορούσα να ανέβω και Σαλόνικα για τη διαμαρτυρία την προηγούμενη βδομάδα γαμώτο

εντιτ: φρικαρω με δηλωσεις του τύπου στη μιζέρια αν προσθέσουμε και άλλη μιζέρια το ίδιο θα είναι

ο παπακωνταντινου μόλις ειπε οτι πρέπει να φέρουμε κεφάλαια ομως μαριααααα…
τι θα γινει… μας κόβεται τις τύχες μαριααα…

γελάει το σύμπαν… αν και να έκλαιγε θα έπρεπε

*την άλλη φορά να ανέβεις!!

εντιτ. το ιδιο θα εγραφα .χαχα ρε τι λεει αλλος.χαχαχα

Σε φαντάζομαι δεμένη πάνω σε κανα δέντρο να φωνάζεις συνθήματα εναντίον των καπιταλιστών και να τους κάνεις κωλοδάκτυλα! :Ρ

και καλα θα κανει!!

Να’τος και ο άλλος! Πρώτοι μου’στε στην επανάσταση ! :lol:

ναι συγνώμη δεν έχω ΤΟΣΟ επιχειρηματικό και ευφυές μυαλό

μπα δεν είμαι τοσο αντιδραστική και εξωστρεφής, τα ντρέπομαι αυτά
αλλά αν δω ότι πνίγομαι και εξοργίζομαι με κάποιους αντιδρώ

εντωμεταξύ έδιναν για φέτος το χειμώνα σχεδόν τσάμπα ξύλα τα οποία δεν έκαναν καν για θέρμανση. και καλά χάρισμα στον κόσμο ενώ ήταν από το δάσος των Σκουριών

ο ΚΥΡΙΟΣ Παχτας τετραγώνισε και τον κύκλο:lol:

μαλλον να σταματησω να σχολιάζω θα γινω κουραστικη και ισως πω και πραγματα μη ορθα

πες μόνο οτι καταλαβαίνεις την πλάκα :-s

παχτα τι καλτιλα πέταξες.χαχαχαχααχααχαχ:lol3::lol3::lol3::bow2:

Συγγνώμη που το χαλάω (ξενέρωτη κιέτσι), αλλά πρέπει να κατάλαβε τι εννοούσες και η ειρωνεία πήγαινε σε αυτούς. Μην υποτιμάς το θηλυκό μυαλό. :stuck_out_tongue:

:thumbup:

αυτό που καταφέρνει κάποιος να μου τη πει, αρχίζει και μου την δίνει!! :lol:

Εμ θηλυκό μυαλό είναι αυτό. :lol: