το πιο πιθανό σενάριο είναι να πήγε να την είδε με κάποια κοπέλα που του άρεσε.
περίπτωση α’ :η ταινία άρεσε στην κοπέλα αλλά όχι στον moonchild που αναγκάστηκε να την δει όλη και μετά να λέει “μα ναι, καταπληκτική μεταφορά, ο gaiman θα ήταν περήφανος, ναι, εννοείται θέλω να έρθουμε να την ξαναδούμε”. αφού την είδε 4 φορές, οι 2 τελευταίες εκ των οποίων με την χαζοπαρέα της κοπέλας που σαχλογελούσαν με το φόρεμα του ντενίρο, είδε και απόειδε, χώρισε, και από τότε έχει ξεκινήσει ιερή σταυροφορία εναντίον της ταινίας.
περίπτωση β’ : η ταινία άρεσε στον moonchild αλλά όχι στην κοπέλα που μετά το “μα καλά είσαι τελειώς μαλάκας, πώς είναι δυνατόν να σου άρεσε αυτή η πατσαβούρα;;” εξαφανίστηκε αφήνοντας τον ήρωά μας με ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή του να παραμιλάει “πατσ…πατ…πατσαβ…πατσαβούρα”, το οποίο του έμεινε ακόμα και σήμερα για τη συγκεκριμένη ταινία.
όπως και να’χει, moonchild σε νιώθω ρε φίλε, όλοι σε νιώθουμε.
Χαχαχαχαχα! Παίζει κι αυτό που λες. Εμένα μου άρεσε πάντως, όχι αυτή της αφίσας, αλλά η Alice! Βέβαια, την ταινία την είδα γιατί το παραμύθι είναι ένα απ’ τα αγαπημένα μου και όχι για κάποιον ηθοποιό…αλλιώς πραγματικά θα ανησυχούσα για μένα.! :lol:
[SPOILER]Όχι δεν παίχτηκε τίποτα φοβερό, απλά ήμουν τότε σε μια πολύ περίεργη συναισθηματικά περίοδο τότε(ναι έπαιζε λίγο και ερωτικό θέμα νομίζω) και μου έχει μείνει κατά περίεργο τρόπο από τις βασικές αναμνήσεις της εποχής εκείνης.[/SPOILER]
το χωριουδάκι μου δείχνει, που προς το παρόν καλά το βλέπω. δείτε ομορφιά ρε παιδιά
να δούμε τι θα γίνει και δεν μπορούσα να ανέβω και Σαλόνικα για τη διαμαρτυρία την προηγούμενη βδομάδα γαμώτο
εντιτ: φρικαρω με δηλωσεις του τύπου στη μιζέρια αν προσθέσουμε και άλλη μιζέρια το ίδιο θα είναι
ναι συγνώμη δεν έχω ΤΟΣΟ επιχειρηματικό και ευφυές μυαλό
μπα δεν είμαι τοσο αντιδραστική και εξωστρεφής, τα ντρέπομαι αυτά
αλλά αν δω ότι πνίγομαι και εξοργίζομαι με κάποιους αντιδρώ
εντωμεταξύ έδιναν για φέτος το χειμώνα σχεδόν τσάμπα ξύλα τα οποία δεν έκαναν καν για θέρμανση. και καλά χάρισμα στον κόσμο ενώ ήταν από το δάσος των Σκουριών
ο ΚΥΡΙΟΣ Παχτας τετραγώνισε και τον κύκλο:lol:
μαλλον να σταματησω να σχολιάζω θα γινω κουραστικη και ισως πω και πραγματα μη ορθα