Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

δεν φταίει το θηλυκό μυαλό ρε… το οτι εχω εγω ανδρικό και το έβαλα να δουλέψει την ωρα που μιλάτε φταίει…:stuck_out_tongue:
κανε άκρη ρε…

• ανθρωπος που μιλάει και λεει οτι μπορει να τον μπαζώσουν και τον ιδιο στο τελος, σε κάνει να ντρέπεσαι που εισαι το ιδιο ειδος με κάποιους άλλους

ΠΑΧΤΑ ΨΟΦΑ!!! ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ !!! ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!! (μα ειναι το 0,0κατι% λεει!!)

Ναι, αυτό φταίει… :roll:

^Η δεύτερη φορά που μου λες να μη μιλάω, για πρόσεχε τα λόγια σου, άιντεεεε…

[SPOILER]Ό,τι άλλο θέλετε ζητήστε το, αλλά όχι αυτό :stuck_out_tongue: …είναι σα να μου παίρνετε τη ζωή :lol: [/SPOILER]

που μωρε σου λεω να μην μιλας!!! το κανε ακρη ειναι για μένα που μπήκα ανάμεσα σε δυο κοριτσάκια !!! τα χανεις και εσυ:p

Α, παρεξήγησα. Συγγνώμη. Γεράματα βλέπεις…

Silent αμα λες γεραματα απο τα 20 εγω που ειμαι 34 τι να πω οτι ειμαι με το ενα ποδι στον ταφο;;;:stuck_out_tongue:

Είναι στον άνθρωπο Κεν… :lol:

γεια σας

μολις γυρισα σπιτι.

Δεν παίζει, το έζησα και αυτό. Να σε ξυπνάει η μάνα σου για να ρωτήσει εναγωνίως πώς θα κάνει add την τάδε φίλη της στο skype. :expressionless: Priceless.

ωχ μη μου λες τετοια,γιατι και η δικια μου θελει να της φτιαξω.

ειχε παθει το ιδιο μια φιλη μου πρόσφατα αυτο…:stuck_out_tongue:

Μου έρχεται μήνυμα στο κινητό (υβριστικού περιεχομένου) από άγνωστο νούμερο… το ανοίγω, το κοιτάω, χαμογελάω, θυμήθηκα ότι ένα παιδί μου μιλάει έτσι…:Ρ Στέλνω μήνυμα “που’σαι ρε όνομα…να σε πάρω τηλέφωνο?”. Ακόμα περιμένω απάντηση :|, υποπτεύομαι ότι έκανα μαλακία!

για μαθητή λέμε; τι ηλικίας; και γιατί έκανες μαλακία, μια χαρά απάντηση ήταν

Κι όμως. Ήταν το μόμολο ο ξάδερφός μου…:expressionless: Γελοιοποιήθηκα στα μάτια του 10χρονου, το οποίο μου έστειλε “αι απαυτώσου” χωρίς λόγο… Θα τον σκοτώσω, κρατάτε με!

Η επομενη κινηση ειναι να φτιαξει facebook!!![SPOILER]H μηπως εχει ηδη;;;:?[/SPOILER]

Ε, που είναι μωρέ το κακό; Εμένα η δικιά μου ζητάει twitter!

Αυτα ειναι :roll:

Silent καλύτερα που σε έβρισε παρά να σου κάνουν φάρσα και σου λένε πάλι έξω στα μπουζούκια είσαι (μου το έχουν κάνει και αυτό, ακόμα δεν κατάλαβα ποιος ήταν) ή να σου λένε το κλασικό γιου γουιλ νται ιν σεβεν ντειζ (την τελευταία την ανακάλυψα8).

Αλλά αυτά τα μικρά μες την τεχνολογία είναι. Παιδιά δημοτικού και έχουν φέισμπουκ, πάει χάλασαν τα χρόνια.

ή χάλασε ο κόσμος, ή άλλαξαν τα χρονιά/οι καιροί είναι…οχι χάλασαν τα χρόνια.

[SPOILER]χα!! σε διόρθωσα και εγω κάπου!! [/SPOILER]

Χάλασαν τα χρόνια. Κάηκε ο πυκνωτής τους. Προσοχή στις αναθυμιάσεις.

και κάτι δε μου κολλούσε… αλλά μπα δεν το αλλάζω μου αρέσει

Παρεπιπτόντως χθες αναφέρθηκε το σταρνταστ στο βαριέμαι… και σήμερα μου το έφεραν να το δούμε στο σπίτι εντελώς τυχαία. :-k σύμπτωση

μη με διορθώνεται συνέχεια! εξάλλου η τελειότητά μου βρίσκεται στις μικρές ατέλειες. έχω δικαίωμα να κάνω λάθη