Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

τι ωραία να βγαίνεις έξω και για 1μιση ώρα να έχεις ένα συννεφάκι πάνω από το κεφάλι σου που να λέει “γιατί δεν έκατσα σπίτι”

χαχαχα, έκανες το μοιραίο λάθος! :lol::lol::lol:

[SPOILER]γίνομαι κακιά ώρες-ώρες :oops:[/SPOILER]

μην με διορθώνετε λεει, έτρεξε η άλλη να παρατηρήσει :lol:

έλα τώρα. τεστάκι ήταν αυτό. επίτηδες το έκανα!

[SPOILER]ή όχι???:oops:[/SPOILER]
μάλλον πρέπει πάλι να σιωπήσω. κάτι έχω πάθει τελευταία και ενώ γράφω σχεδόν καθημερινά κάνω κάτι ορθογραφικά πολύ σοκαριστικά

ΝΑΙ ΡΕ. :stuck_out_tongue:

Αι στο καλό σου, κρίμσον. Πρώτη φορά σήμερα δακρύζω απ’ τα γέλια.

Για το πρώτο ορθογραφημένο ποστ μετά από καιρό.

ευχαριστώ αλλά τα λουκουμάκια έχουν πολλη ζάχαρη αν και ωραία

[SPOILER]βέβαια μπορεί να μην το κάνεις για καλό σκοπό να θες να με ξεκάνεις αφού δεν με ρώτησες μπορεί να είμαι διαβητική ή να έχω υπέρταση. [SPOILER]εντάξει υπερβάλλω, δεν είμαι καλά[/SPOILER][/SPOILER]

Πάλι ήπιατε ρε?

Aυτοαναιρείσαι.

[B][SIZE=“5”][COLOR=“Red”]ΓΙΑΤΡΟΣ.[/COLOR][/SIZE][/B]

Όταν έχεις υπέρταση απαγορεύεται η ζάχαρη; Εγώ που μία φορά είχα πίεση 8 και δε μ’ αρέσει η ζάχαρη, τι να κάνω; :stuck_out_tongue:

Παμε μωρη πατριδα:!:

Λουκουμακια:D

όχι. εγώ όταν πίνω είμαι η φωνή της λογικής (σοβαρά)

άμα είσαι υπερτασικός/η καλό είναι να αποφεύγεις τη ζάχαρη όπως γίνεται και με το αλάτι. στην ουσία αν και χημικά διαφέρουν λόγω φυσικής και υδροστατικών πιέσεων έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στα αγγεία. όσο αυξάνεται η ποσότητά τους σε ένα αγγείο τόσο περισσότερο νερό ρουφάνε από το γυρω περιβάλλον και αυξάνεται η πίεση.

πίεση 8 αν εννοείς τη συστολική -τη μεγάλη που λέμε- είναι νομίζω αρκετά χαμηλή. για μια φορά δεν έγινε και τίποτα, είναι εκατομμύρια οι λόγοι που μπορεί να έπεσε η πίεσή σου

@hope: κήρυξες πόλεμο. θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά για να σε διορθώνω

ελα παιδια…, πετάτε ολοι τι εχει ο καθένας, να τα πιάσει με την σειρά… το κράτος την εχει βαλει για αποσυμφόρηση των νοσοκομείων και των ιατρείων!

σνιφ… και νομιζα οτι διορθώνεις μονο εμένα…

Σ’ ευχαριστώ. Μάλλον, θα χρειαστεί να μου λύσεις και άλλες απορίες…να τις πω; :Ρ

[SPOILER]Πρώτον, μπορεί να φύγει το φούσκωμα από την κορτιζόνη; Και δεύτερον, μία ελιά-σπίλος (άρχισα τα ίδια), μετρίου μεγέθους-καφέ χρώματος με βάθος μάλλον…καλή ελιά…μπορεί να αφαιρεθεί με άλλη μέθοδο εκτός από νυστέρι; Το ξέρω ότι είναι λίγο “εξειδικευμένες” οι ερωτήσεις-απαντήσεις, αλλά αυτές είχα τώρα. χα. :Ρ [/SPOILER]

ό,τι θέλετε και μπορώ να βοηθήσω χωρίς πλάκα ρωτήστε. δε ζητάω λεφτά

[SPOILER]βέβαια ούτε και ευθύνη παίρνω αν πω καμιά πατάτα και πάθετε τίποτα[/SPOILER]

ρε silent… αλήθεια?μ στις 1μιση το βράδυ?:stuck_out_tongue:

επισης εσυ η απο πανω,… μπορει να ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε μεσα σε ολους τους περίεργους…:stuck_out_tongue:

Eίπαμε.