και ελα που δεν μπορω να διαφωνήσω…
Στη μία (ενικός αριθμός)… έτσι, για να μάθεις!
βρε αντε ολοι απο δω…
1μιση ειπε. ειναι παραπανω απο 1. αρα πληθυντικος
ετσι ρε λαρισα!!!
Μιχάλη τον House δεν τον πάω:p
Αν σταματήσεις να παίρνεις κορτιζόνη ή σταδιακά ελαττώσεις τη δόση ναι σιγά σιγά φεύγει αφού τα φουσκώματα που προκαλλεί είναι από υγρά. Βέβαια δεν ξέρω αν χρειάζεται να παίρνει κάποιος γιατί δεν είναι και αθώα, έχει πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες.
Την ελιά γιατί να τη βγάλεις αν είναι τυπική και έχει σαφή όρια, ομοιόμορφο χρώμα όχι πολύ σκούρο και δεν την έχεις δει να αλλάζει μορφή? Αν όμως ενοχλεί δεν ξέρω, καλύτερα δερματολόγο που ασχολείται με αυτά ρώτα.
επίσης ναι κρίμσον είχα ξεχάσει ότι από δω περνάει πολύς κόσμος. όντως υπάρχουν πράγματα που θέλουν λιγη μυστικότητα
[SPOILER][μισόκουφη υστερικιά γριά mode][/SPOILER]
Ρε σαλεμένα βραδιάτικα! Μαρία δώσε σε όλους κομπογιαννίτικες συνταγές να ξεμπερδεύουμε επιτέλους απ’ το σινάφι.
[SPOILER][/μισόκουφη υστερικιά γριά mode][/SPOILER]
(Μιχάλη_περπλ) Σταμάτα κι εσύ να τον υποστηρίζεις! Θα μας την πουν και οι άντρες…
Silent, θα σου πω εγω που εχω δει απο 3 φορες τις 8 σεζον Χαους
για την κορτιζονη ρωτα τον γιατρο ο οποιος σε παρακολουθει και στη χορηγει.
για την ελια μπορεις να πας σε καποιον δερματολογο να ρωτησεις.
ρε κανείς δεν λεει τίποτα σε κανέναν .και δεν ειναι άντρας γυναίκα το ματς:p
_Την παίρνω μόνιμα δυστυχώς και δε μπορώ να την κόψω, ελπίζω το πρήξιμο να φεύγει με πείνα και νερό (που δεν πίνω, γιατί δε διψάω).
_Την ελιά την είδε δερματολόγος και μου είπε ότι βγαίνει με χειρουργική εκτομή (μάλλον, για ασφάλεια), απέρριψε το λέιζερ (όχι τον καυτηριασμό, κι αυτό ήθελα να μάθω) και μου είπε ότι δεν είναι ανάγκη να το κάνω…εν ολίγοις, δικός μου κάλλος.
^Κρίμσον, δεν το εννοούσα…είναι και περασμένη η ώρα…
Πόσο συμπαθώ μιχαλη περπλ αυτή τη στιγμή.
Δεν είναι lupus παιδιά αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
και χρειαζόταν να δεις 8 επι 3 Χάουζ για να τη στείλεις σε γιατρό να της πει αυτός:lol:
τι λουπους καλε??? το λύκο?
Μπύρα.
Πολύτιμες συμβουλές σας δίνει αυτή η σειρά. Έχω μείνει μαλάκας τώρα. :lol:
:lol2::lol2::lol2::lol3::lol3::lol3::lol3:
πεθαίνω…
προφανως και ημουν ειρωνικος φιλτατη Μαρια.
μα ειναι δυνατον να της δινεις ιατρικες συμβουλες? ειδικα για κορτιζονη?? πραγματικα δηλαδη
Δεν ζήτησα να μου χορηγήσει κορτιζόνη, ρώτησα απλά αν είναι δυνατό να φύγει το πρήξιμο, αλλά μην χάσετε χρόνο…κατευθείαν να ειρωνευτείτε!
αγαπες ρε
βασικα αγαπες σε ολο το φορουμ… μιλαμε κάψιμο [B]όπου [/B]και να κοιτάξεις :lol::lol:
και την επομενη φορα που θα αρρωστησεις μην μπεις στον κοπο να πας στο γιατρο, google it.