Βασικά μιλάμε για κρίμσον όπου και να κοιτάξεις!
Είσαι κάτι σαν τη μασκότ τούτου του φόρουμ ορ σάμθινγκ, δηλώνω φαν!
σιγα το κάψιμο μια χαρα είμαστε
Silent αν χρειαζεται να την παίρνεις τουλάχιστον να είναι σε χαμηλες δόσεις ή να συμβουλευτείς και κάποιον άλλο γιατρό. γιατί είναι και χρησιμη αν δε γίνεται κάτι άλλο ειδικά σε αρθρίτιδες και τέτοια.
κίνδυνος θάνατος
Δεν παίζει. Όσες φορές έψαξα να βρω κάτι στο google που να με αφορά, κόντεψα να πέσω στα ψυχοφάρμακα! Google sucks!
@ Μαρία ρώτησα, δεν κόβεται, δεν πειράζει…το θέμα είναι αυτό το φούσκωμα που μου έχει γαμήσει την ψυχολογία, οκ σε κάποιους μπορεί να ακούγεται αστείο…
συγγνώμη για το γαμ… :Ρ
δεν το περίμενα οτι το nick μου(εγω δηλαδή) θα ειναι αντίστοιχο του καψίματος…
καλά τα πάω…
όχι καταλαβαίνω και ειδικά σε αυτή την περίπτωση που είναι από υγρά και στην ουσία δεν ευθύνεσαι γι αυτό. αν μειωσεις κυριως αλατι και ζαχαρη θα ειναι πολύ καλύτερα
αν ήταν να εμπιστευόμαστε τα googlια τα γραφεία τελετών θα είχαν ακόμη περισσότερη δουλειά… βέβαια μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για ενημέρωση από μια εγκυρη πηγή αλλά μέχρι εκεί. γιατί καθένας μας είναι μοναδικός σαν οργανισμός και χρειάζεται ειδική μεταχείρηση
Εμένα γιατί μου φαινόσουν απ’ την αρχή φυσιολογικός και όχι καμμένος; :Ρ Στον Κρίμσον πήγαινε…
Μαράκι μου, έχεις απόλυτο δίκιο…τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά…έχω κι εγώ καλές σχέσεις με τους γιατρούς :Ρ Όσο για το γκουγκλ, μεγάλη απάτη, ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του…εγώ που δε διάβασα ακριβώς για μένα, αλλά για κάτι παρεμφερές έπαθα σοκ.! Έκαναν αμάν και πως να με κάνουν καλά! Από τότε ορκίστηκα ότι google ποτέ ξανά (όσον αφορά ιατρικά ζητήματα)…
ελα μου ντε… και εγω απορώ…
ξέχωρα απο την πλακα… στο γιατρό παμε… αμα είναι με το google παει…
Χαχαχαχαχαχα! Busted! Κα[SIZE=“4”][B]Μ[/B][/SIZE]ένος!
ε να … είδατε!!! ΚΑΜΕΝΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ:lol:
ναι έγραψα και τη γνωμη μου γι αυτο στην προηγουμενη σελιδα
και ακόμη και οι γιατροί δεν είναι όλοι καλοί
αν νιωθεις ότι κάποιος δεν σου κανει καλό πήγαινε και αλλού μου έχει τύχει και εμένα να αλλάξω λόγω πραγμάτων εξωφρενικών που μου έλεγε
επίσης το φυσιολογικός είναι και υποκειμενικό:p
Καλά στη δική σου περίπτωση ίσως κολλάνε και τα δύο μι, μη σου πω και παραπάνω.
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα σε αρπάξω μωρή σουράβλω και θα σου πω εγώ! Τώρα θα με δουλεύει…:Ρ
Έκανα κι εγώ ένα λάθος και πέσατε να με φάτε !
Μαρία, σου απάντησα πιο πάνω.
σωστο και αυτο… ασε που υπάρχουν και πολλά επίπεδα…
Shﻉ-Woℓf’ εκλαψα…
Άλλο φυσιολογικός,άλλο καμμένος, άλλο αποτεφρωμένος silent, μη μπερδεύεσαι.
Crimson μάντεψε που ανήκεις.
στην τρίτη κατηγορία…:Ρ (ο ίδιος το είπε)
αγόρια και κορίτσια… θέλω νεο συκώτι απο τα γέλια… πραγματικά…
Στη Μαρία… εμείς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. :Ρ
χμ… δύσκολο να βρεις για μεταμόσχευση στις μέρες μας
εγώ από τώρα:-# καείτε μέχρι να αποτεφρωθείτε (αυτοί τουλάχιστον που δεν έχουν αποτεφρωθεί ακόμα) μόνοι σας:p
http://www.youtube.com/watch?v=MVwUfS2Ohug
Όχι, που δε θα απαντούσε… :lol: :lol:
<3 <3