Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

:slight_smile: Καληνύχτααααααα :!:

ωραία επιλογή

:slight_smile: :slight_smile:

[SPOILER]ω, ναι, την ψώνισα!!! :lol: :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

ακούστε και αυτό αφιερωμένο Silent

Μέσα σε λιγότερο από μήνα κατάφερα να ακούσω όλα τα είδη μουσικής…ό,τι να’ ναι είμαι…:Ρ

http://www.youtube.com/watch?v=34C41eEpM48 πάρε κι εσύ…:Ρ

(δεν ανοίγουμε ένα θρεντ αφιερώσεων; )

Τι να μου πει μωρέ η τσουράπω…βγάλαν και οι γυναίκες γλώσσα και δυσανασχετούν…:stuck_out_tongue:

Α, και καλό μήνα…

ρε πες οτι θες… χάνεις 3-0 και δεν έχει αρχίσει καν ο αγώνας :lol:

[SPOILER]τι γλυκά που μιλάς…[-X/:p[/SPOILER]

Καλο μηνα μαγκες!!!Crimson εχω μια απορια ρε φιλε εσυ πεταξες τον καφε που αρπαξε στον αερα ο παιχτης του Εργοτελη και αρχισε να πινει;;;:lol::lol:

:lol::lol: το ειδα κ εγω αυτο…χαχαχα

:lol::lol::lol:

οχι. δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά.αλλά ειχε γέλιο η αντίδραση του. αν και χάναμε, χάρηκα

Άντε ρε γελοίε φεμινιστή από 'χάμου…μην έρθω εκεί που είσαι και σου ρίξω τέτοιον κλώτσο που θα κάνεις μια βδομάδα στο ΑΧΕΠΑ…ακούς εκεί, παίρνεις και το μέρος της τώρα…στα διάλα…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Ναι, το ξέρω ότι το ΑΧΕΠΑ είναι στη Σαλόνικα, εκεί θα φτάσεις με τον κλώτσο που θα φας…[/SPOILER]

Ο φεμινιστής και ο μισογύνης. Και που ζούμε ρε; Αγροίκε…:Ρ

[SPOILER]:Ρ :Ρ :Ρ :Ρ[/SPOILER]

[B]ΜΕΤΑΛ, ΜΑΓΕΙΑ, ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΑ[/B]

Woman, be my slave
That’s your reason to live

[SPOILER][/SPOILER]

Όχι, παίζουμε…δε μπλέκεις με Stargazer…

Ποτέ μου δεν τους χώνεψα αυτούς τους μπαμπουϊνους με τα γούνινα σωβρακάκια που παίζουν άντε-μην-πω-τί και μας παριστάνουν τους άντρες! Μπετόβλακες!

Silent κατσε καλα θα βγουνε τα σπαθια και τα τσεκουρια :lightsabre:

Άμα σε σύρουμε απ’ το μαλλί σε κάνα λάιβ και σε αφήσουμε στην κρίση του DeMaio θα σου πω εγώ για πότε θα τους χωνέψεις…

ε δεν ειναι οτι υποστηρίζω τις γυναίκες γενικά και αόριστα… αφού πέταξε την καλή την ατάκα…=D> τι να κάνω…
και ήταν καλή γιατί ήταν του θανατα εύστοχη…:bleh:

[SPOILER]μπορείς να μου ρίξεις όσες κλωτσιές θες…αυτόν τον καιρό δύσκολο να ασχοληθώ… ούτε θα νιώσω καν…ασε που σε εχω 8)[/SPOILER]

Μία ατάκα τώρα, μία πιο μετά, θα καις σε λίγο καιρό σουτιέν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας…:stuck_out_tongue:

Επίσης, σιγά μη με έχεις εσύ ρε χτικιάρη αλκοολικέ ξανθομπάμπουρα…:stuck_out_tongue: