Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Δεν είπα ότι παίζουν το πουλάκι τους, Πανούλη. Γιατί σίγουρα μ’ αυτά που λένε πουλ[B]άκι[/B] θα έχουν…:Ρ

Ας βγουν τα μαχαίρια λοιπόν, ακούω Bathory. 8)

Τι σχέση έχει το αν αυνανίζονται με το ότι πρέπει να σε αναγκάσουμε να τους προσκυνήσεις…μάλλον είναι κάποια διαστημική λογική που αδυνατώ να κατανοήσω…

Μόλις, τώρα είπα τους ήρωές σου μικροτσούτσουνους (με το συμπάθειο κιόλας…)

χαχαχαχααχαχα…μου ήρθε η εικόνα στο μυαλό και κλαίω…:lol:

σε εχω ρε… θα σου πετάξω 5 ατάκες μαζεμένες και θα πέσεις χάμω! :lol:

*το “αλκοολικέ” ήρθε για να μείνει βλέπω… μπράβο μαρια. :lol:

ε ναι ρε silent>. bathory!!!

Ε, στα παπάρια μου…:stuck_out_tongue:

1. Είμαι σκληρός ρε, δε νιώθω

2. Α, τώρα φταίει η Μαρία…:stuck_out_tongue:

τι δεν νιώθεις ρε?! μια ατακα ειπε η μαρια και μας τα έχεις κάνει ζεπελιν!! :lol:
ε ναι… αυτή με ειπε αλκοολικό και έμεινε το στίγμα!! ζητώ αποκατάσταση!

Μάλιστα, στα παπάρια σου, δίκιο έχεις Πάνο, και μένα στα δικά μου για τους manowar…τί κάθομαι και γράφω!

να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ε, μπεκρήμσον είναι το σωστό. :stuck_out_tongue:

σωστό και αυτό!!! ζητώ διπλή αποκατάσταση τότε!!

Μήπως το παράκανα με τον Πάνο; :frowning:

Ρε σεις! Πάλι δημιουργήσατε χάος? Δεν είναι να λείψω λίγο και είδα ένα σωρό νέα ποστ.
Άσε που χρησιμοποιήσατε και το όνομά μου χωρίς να είμαι παρούσα και χωρίς άδεια.

Κρίμσον τουλάχιστον από μένα θα γίνει η αποκατάσταση. Παιδιά ζητώ συγγνώμη εγώ τον έσπρωξα στον κόσμο του αλκοόλ, δεν έπινε. Για τώρα δεν παίρνω όρκο τι κάνει…[SPOILER]:p[/SPOILER] She-wolf τώρα μένει η δικιά σου αποκατάσταση.

Επίσης Pano η πολύ βαρβατίλα βλάπτει (πιστεύω να μη φέρεσαι έτσι και στις ασκήσεις των μαθηματικών σου γιατί για να λυθούν θέλουν και λίγη τρυφερότητα:)). Μπορεί να τη βαρεθείς μετά. Και επιπλέον η επιθετικότητα είναι αποτέλεσμα ορισμένων ναρκωτικών αποδεδειγμένα.

Αυτά γιατί τώρα βλέπω και Μαδαγασκάρη, μπρουτάλ καταστάσεις.8)

Χαχαχαχα, τρελαίνομαι με αυτές τις κρίσεις συνείδησης που έχεις!!! Ναι, αστα, δε θα τολμήσει να ξαναμπεί τώρα! :stuck_out_tongue:

Κριμσονάκο μη σκας, είσαι το καλύτερο παιδί! Αν και σου πάει το μπεκρήμσον, αλλά χαλάλι!

[SPOILER]Θα σε ρίξουμε εμείς στο βούρκο της ακολασίας με αυτά που γίνονται εδώ. Ναρκωτικά κατευθείαν.[/SPOILER]

Κάθομαι και διαβάζω θρεντ με τίτλο “η ευθανασία” ή “η κάυση των νεκρών” κ.λπ. και ξαφνικά δε νιώθω καλά…

υπάρχει τέτοιο θρέντ?
μη διαβάζεις πράγματα που σε ψυχοπλακώνουν και αφορούν πολύ λεπτά ζητήματα, δες Μαδαγασκάρη όπως εγώ :smiley:

εγώ έχω δώσει παραγγελιά πάντως να με κάψουν και να πετάξουν τις στάχτες μου στη θάλασσα σε περίπτωση που πάω στο πλευρό του όντιν.

Ναι, υπάρχει. Καλά, τί σας πιάνει όλους ήθελα να ήξερα και ανοίγετε τέτοια θέματα; Χαχαχ…

Ταινία είναι; :-s

Σταμάτα έλρικ :cry:

ναι το 2 στον Αντ1 έχει και Σρεκ 2 στο σταρ… δύσκολη επιλογή

μπράβο ρε κορίτσια!! επανορθώσατε!!
*λύκαινα… δεν με ψήνουν τα ναρκωτικά… δεν έχει νόημα

εμένα παλι, ήδη οι στάχτες είναι απο εδώ και εκεί…

Αρχιδιές κυρα-Γιωργίτσα…

Ναι, ναι…

Κοίτα, γενικά στη ζωή μου είμαι γλυκούλης, ρομαντικούλης και αγκαλίτσας. Στα μαθηματικά όμως χρειάζεται λίγος Οντιν και λίγη βαρβατίλα, αλλιώς θα καθόμαστε και θα κοιταζόμαστε επ άπειρον…

Δεν λες και τίποτα καινούργιο…:Ρ