Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Εδώ ρε άλλοι κάνουνε τατουάζ “Ελένη”, “Μαρία”, “Ιωάννα”, “Κατερίνα”, “Πόπη”, “Έλσα” και δε συμμαζεύεται, και μετά από 1 μήνα, 2 μήνες, ένα εξάμηνο, ένα χρόνο κατεβάζουν Παναγίες και ψάχνουν να τα μπαλώσουν…τουλάχιστον το ολοκλήρωμα δε θα σε κερατώσει ποτέ…

μααααλααακααααααα χοπετο…:lol::lol::lol:

ελα ρε rip… please… μιση ωρα ακομη και μετά θα κουρνιασουμε ήρεμα σε μια γωνια…, ουτε που θα μας ακους:lol:

[γεροντοκόρη mode on] Εγώ τα έχω όλα, αλλά είναι μαλακίες. Μσν έχει να πατήσει ψυχή εδώ και 10 μέρες. Κινητό, άλλη πονεμένη ιστορία. Γι’ αυτό σπαμ, αναγκαστικά. [/γεροντοκόρη mode off]

Δεν ειναι το ίδιο, και δεν νομιζω να ειναι αυτο λογικη να χτυπησεις tatoo! 1000 φορες να χτυπησεις ενα ολοκληρωμα παρα ενα όνομα κάποιου που ισως χωρισεις μεσα σε 2 μηνες!

Αυτό λέω βρε Τάταρε…υπάρχουν και χειρότερα από τατουάζ ολοκλήρωμα…:stuck_out_tongue:

Τόσο μυαλό έχετε τόσα κάνετε… Έχετε δει πολλές γυναίκες να χτυπάνε τατού το όνομα των “αγαπημένων” τους ή να το συζητάνε; Εγώ όχι.

Ναι! Συμμαθητρια μου κίολας! Στους πρώτους 6 μήνες σχέσης της με ενα παλικάρι έκανε το τατού και μετα απο 2-3 βδομάδες που την παράτησε αρχισε να κλαίει!

Αφού οι γυναίκες ξέρουν.

να βγει ο δουρος στο… λάθος… να βγει η γιατρός στο τηλέφωνο να μας πει τι μπορεί να πάθεις αν γελάς υστερικά για 5 λεπτά… εχω ενα θέμα εδω…

Θα σου έλεγα τί ξέρουν και οι γυναίκες τώρα, αλλά θα συγχυστώ βραδιάτικα.

Και φυσικά υπάρχουν μερικές, κι εγώ ξέρω κοπέλες (δεν έχουν τατουάζ, αλλά δε θα είχαν πρόβλημα να χτυπήσουν)…τί είπα πριν? ότι δεν ξέρω? Ας κλείσω το στόμα μου επιτέλους…βαρέθηκα…πάντως, είναι λίγες πιστεύω και πάλι αυτές που θα το τολμούσαν…!

[B]edit:[/B] Αι καλάααα! Χαλάρωσε, θα μας μείνεις στο τέλος όπως το πας… βρε πόσο γελαστερό βγήκε ετούτο το παιδί!

το ολοκλήρωμα είναι κλασική αξία. ήταν και πανέμορφο γιατί ήταν καλλιγραφικό με όριο ολοκληρώματος. τι να μας πουν τώρα τα ονόματα και τα διάφορα πρόσωπα που μπορεί να τα βγάλεις και από την καρδιά σου επειδή θα στη φέρουν. ενώ τα μαθηματικά δε στη φέρνουν ποτέ

εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν είναι κακό να γράφουμε στο βαριέμαι αρκεί να μη το παρατραβάμε [SPOILER]δε συμβαίνει ΠΟΤΕ αυτό:p[/SPOILER][I] ποιον[/I] χρήσιμο είναι να μαλλιοτραβιόμαστε σε θρεντ συγκροτημάτων και στο τέλος να μη βγαίνει καν συμπέρασμα?

crimson πρόσεξε μη φρικάρουν στο σπίτι σου αν σε δουν να γελάς μόνος σου. αλλά από την άλλη το γέλιο δίνει ζωή
ναι Silent συμφωνώ

Εμείς της θεωρητικής τί θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε; :-k

ένα ωραίο απόσπασμα στα αρχαία από τραγωδία:D

Εγώ θα χτυπήσω την Αντιγόνη… :Ρ

[SPOILER][ψωνάρα mode on] :D:D:D [/ψωνάρα mode off][/SPOILER]

Το πιο κλασσικό:

Λύω
Λύεις
Λύει
Λύομεν
Λύετε
Λύουσι

:lol::lol::lol:

too late, too late…

[SPOILER]ποιον
ποιον
ποιον
ποιον
ποιον

μπαίνει στο κλίμα λέμε!!! :D[/SPOILER]

επίσης δεν ειπες την ιατρική σου γνώμη που ζήτησα!! άλλο είπες!!

[SPOILER]παραμπήκε στο κλίμα!![/SPOILER]

Α, καταλαβαινόμαστε. :lol:

@Silent!

Αμφιβάλλω! Τεχνολογίκη ειμαι! Η κλίση του “λύω” στον Ενεστώτα Οριστικής ειναι το μονο που θυμάμαι απο αρχαία! :smiley:

μη σε περάσει καμιά μαμά σου για άτομο με διπολική διαταραχή

τι να σου πω για το γέλιο αν αυτό ρώτησες. δεν παθαίνεις τίποτα. μόνο το πιάσιμο στο διάφραγμα και λίγες ρυτίδες έκφρασης

ευτυχώς το λύω το θυμόμουν και εγώ
Steven στους άλλους χρόνους το θυμάσαι? εδώ σε θέλω

επικό βίντεο απο τους karma to burn