Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Καλή δύναμη (σχολείο δεν πας ακόμα; )…! Μωρέ μέχρι και το “λύω” ξέχασα εγώ…η μνήμη μου αρχίζει να με εγκαταλείπει παρέα με το μυαλό μου…!

Αντε και σε αοριστο!

έλυον
έλυες
έλυε
ελύομεν
ελύετε
έλυον

α, ομικρον και έψιλον δεν παίρνουν ποτέ περισπομένη! αυτά! :slight_smile:

έδιτ: @ Silent! Ξαναδινω Πανελληνιες

να ειδες!!? εγω εχω θεμα στο διάφραγμα!! εχω διαφραγματοκηλη!!
καταραμένε χοπετο… τόσες μέρες νομίζω οτι ειναι απο την παλινδρόμηση ο πόνος και ειναι από τα γελια!!!

ευχαριστώ μαρια.

*ρυτίδες λεει…

μια χαρά είναι και αυτά
καλή δύναμη αν και δεν είναι και κάτι άκρως τρομαχτικό. τη δεύτερη φορά συνήθως πετυχαίνει κανείς αυτό που θέλει.

@crimson μη σε πάρψ και στο λαιμό μου απλά αν γελάς ώρα το διάφραγμα σαν μυς που είναι πιάνεται και μπορεί να σε πονέσει. δεν ξέρω βέβαια αν σχετίζεται με τη διαφραγματοκήλη ο πόνος (το στομάχι σου ανεβαίνει προς το διάφραγμα?)

Ρε Στήβεν εγώ νόμιζα ότι φέτος τέλειωσες…καλή μας δύναμη αδελφέ συντεχνολογικάριε!!!

Όντως! Και εχώ και χρόνο για να κοιμάμαι αρκετα! Καθημερινό ξύπνημα στις 10:00 αντι για 7:30 :smiley: :smiley:

@Panos! Τελείωσα, απέτυχα, ξαναδίνω!

Καλή επιτυχία να έχεις Στηβ!!! Βασικά, ό,τι είπε η Μαρία, όλα καλά θα πάνε!!!

Ααααααα!!! Όπως και να 'χει, καλή μας δύναμη αδελφέ συντεχνολογικάριε!!!

Θένξ, Σάηλεντ!
Επίσης ρε Πάνο! Όλα καλα θα πάνε!
Γιατι κανεις δεν γράφει στο θρέντ των Πανελληνίων φέτος;

Καλή δύναμη μανάρες!

απο την παλινδρόμηση, υγρο απο το στομάχι παει προς τα εκει… και πονάει κάμποσο εξαιτίας της κήλης. και ισως το πολυ γέλιο να βοηθάει την διαδικασία της ανόδου(με το διαγραγμα να "ερεθίζεται"απο το γέλιο)…
ο γιατρος μου ειχε πει κάποια πράγματα για το διάφραγμα αλλά εχει περάσει καιρός…

χθες ας πουμε που ήμουν σπιτι του κολλητού καιμ γελούσαμε για 3-4 ώρες (!!), οταν γύρισα σπιτι πονούσα…

στηβ μην μασας ρε!!

Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω και τίποτα το ιδιαίτερο να γράψω. Όλα θέμα προγράμματος είναι, και σωστής διαχείρισης. Μου πρήζαν το κεφάλι χρόνια τώρα για το συγκεκριμένο σκηνικό, και τελικά το ‘χω βιώσει πολύ ανώδυνα συγκριτικά μ’ αυτά που περίμενα…

Με σειρά, δεν είναι τραγικό… Συγκέντρωση θέλει και αυτό που λένε οι συμφορουμίτες…σταρχιδισμό…γίνε λίγο, δεν είναι κακό…αλλά με μέτρο !

Πφφφ! Καλα μην ακους ο,τι λέει ο καθένας! “Αυτη η χρονία θα με καταστρέψει”, “Δεν αντέχω άλλω”, “Θα παχύνω απο το αγχος” (ναι το έχω ακουσει και αυτο)! Βλακέίες ειναι όλα αυτα! Πιο πολυ ετοιμάσου να πέσεις απο τα σύννεφα απο τους πλασματικούς βαθμούς που έβλεπες σε εσένα και στους συμμαθητές σου απο το σχολείο σε συγκριση με αυτους των πανελληνιων! Κατα τ’άλλα η ίδια ρουτινα για 8 μήνες είναι!

απλά όταν γελάς νομίζω συσπάται και το διάφραγμα όπως και αν τρέχεις πολύ ώρα και πιάνεται π.χ. ο τετρακέφαλος αν το πάμε αναλογικά γι αυτό πονάει. στην περ’ιπτωση της κήλης ούτως ή άλλως γαστρικό υγρό ανεβαίνει προς τον οισοφάγο, λογικά με τη σύσπαση του διαφράγματος με το έντονο γέλιο μπορεί να επιδεινώνεται. Δε μπορώ όμως να το αιτιολογήσω με σιγουριά, αν και με πιάνει οίστρος το βράδυ για να σκέφτομαι τέτοια θέματα:p

ΑΚΡΙΒΩΣ

οκ… εσυ ξέρεις…:slight_smile:
ναι αλλά για το διαγραγμα ρώτησα εγω,…:stuck_out_tongue:

ρε μην μασατε… ολα στο μυαλο ειναι…

EΠΙΚΟ ΤΡΟΛΟ ΒΙΝΤΕΟ απο ενα μεγάλο τρολλ που λέγεται Βιδόπουλος

Και χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι…

λα λαλα λαλαλαλα…λα λα λα λα λα…λαλαλαλα…όόόόόλε! αφιερωμένο στον αποπάνω.

εγω λεω οτι ειναι ελλειψη