Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Καλα να περασεις μωρη λουμπινα :smiley:

έλα να να νιώσεις τι ερωτική πόλη που είμαστε αυτές τις μέρες με 0 βαθμούς και βαρδάρη… η αίσθηση είναι κάπου ανάμεσα σε -5 με -7 αυτή τη στιγμή έξω… παίζει και να μας χιονίσει λίγο αύριο…[-o<

:lol: Το ξέρω ρε γαμώτο ότι θα κάνει μπουρδελόκαιρο αλλά δε μασάμε!!! Αααα εκτός από μένα θα χαίρεστε και τον αξιότιμο schuldineralex!!! Southern invasion!!! :stuck_out_tongue:

Αααααααααχ βαριέμαι… άντε να περάσουν οι γιορτές, να φύγει η κωλοχρονιά μαζί με το 11 που μόνο άσχημα πράγματα έφερε, να μας γελάσει λίγο η τύχη το 13.

Πάνο μου, δεν ξέρω τί να ευχηθώ με φοβήθηκε το μάτι μου, για αυτό ένα θα σου πω… ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ, ΚΑΝ’ΤΑ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΟ(μια φορά πας πενταήμερη)!

Ποιο 11;;;; Εδώ τελειώνει το 12 πια :stuck_out_tongue:

Δύο σκατοχρονιές είναι too much! :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue:

Από πού αγοράζουμε φυσικό χαμομήλι; Πέρα από τη γιαγιά που παίζει τυχαία να την πετύχεις στο δρόμο…

Σε μαγαζιά με ματζούνια και βότανα (εχμμμ και μπαχαρικά), εκεί συνήθως υπάρχουν…

Ένα κουνέλι που το έχουν γραπώσει σε μια παγίδα. Και δείχνει ανυπεράσπιστο γενικά.

Και την ώρα που ο θύτης φουσκώνει από υπερηφάνια για το κατόρθωμα του, το κουνέλι ξεπηδά έξω απ’την παγίδα και του λέει χαρούμενο “χα, νόμιζες οτι με είχες πιάσει, αλλά τόση ώρα σκόπιμα καθόμουν εκεί! suckeeeeeeeeerrrrr!”

Και μεμιάς τινάζεται και φεύγει μες στο δάσος.

Πρέπει να βαριέσαι κι εσύ, ε? :-s

Και σε μανάβικα [solved]

Α, ναι, δεν το σκέφτηκα… :stuck_out_tongue:

ειλικρινά,από τις πιο γκέι στιγμές στο ποδόσφαιρο είναι η διαφήμιση νιβέα ε.

Πραγματικα.Καθε φορα που την βλεπω παρεα με αλλους τυπαδες νιωθω πολυ αμηχανα :?

Κατα τα αλλα, ο εκφωνητης στο Πανθρακικος - ΑΕΚ κατεβαζει συνεχεια κατι χλεπες με το χαρακτηριστικο αηδιαστικο ηχο που νομιζει οτι δεν ακουγονται στο μικροφωνο

σε φάση σε πιάνει περιέργεια και καλά…?

οχι ρε,αυτα ειναι για τους europowerαδες

:lol::lol::lol:

Ρε τι εγινε επεσε ο server στο facebook;;:-s Εχει αλλος προβλημα;;

Ναι έχει πέσει.