Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ευχαριστω αρχηγε

Μόλις είδα αυτό το σποτ στην τηλεόραση… γουατ δε ακσουαλ φακ?? #-o

Προπαγανδα της ΧΑ είναι, μη μασάς κόσμε.

Το μίλκο φουντούκι είναι σκανδαλιστικό. =D>

Making anal with our ears during X-mas season since 1984

Στόλισα Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να ξορκίσω την μουρτζουφλιά μου, το πρώτο που στολίζω από το '94, το πρώτο στο ολοδικό μου σπίτι, και στην κορυφή βρήκα κι έβαλα ένα κακάσχημο ξωτικό που παίζει τύμπανο και δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες ή όχι, αλλά είναι ίδιος ο Ρούχλας :smiley:

ΓΙΟΡΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ:yahoo:

Έχω ερωτευτεί παράφορα το κάτω!

πωωωωωω. δεν παλεύεται αυτό το κομμάτι λέμε… θάνατος στον δημιουργό του.

[B]EDIT[/B]. Ρούχλας λεει.!!! σαγαπω απλά!!

Φίλε συμφορουμίτη, ναι, εσύ με το κοφτερό μυαλό. Τι θα έκανες αν ήσουν γύρω στα 12, μόνος στους δρόμους και μάθαινες πως ο μέχρι τότε πατέρας σου δεν είναι ο πραγματικός;

Όσο πιο δραματικό, άκυρο ή καλτ είναι αυτό που θα προτείνεις τόσο καλύτερα θα ανταμειφθείς.

[B]edit:[/B] σταματήστε να στέλνετε pms. Βρέθηκε.

#swag overload σήμερα στη σχολή. Ξύλο ΠΑΣΠ-ΔΑΠ.

…ακόμα αυτή η μαλακία#-o
:):!:

Αυτοί πάντα στον κόσμο τους ζουν…

Σε άλλα: Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να πουλήσει κανείς βιβλία (σε άριστη κατάσταση, ορίσμένα είναι αδιάβαστα) σε αυτά τα βιβλιοπωλεία που πουλάνε βιβλία από “δεύτερο χέρι”; Και αν ναι, συμφέρει να το κάνει (να το κάνω δηλαδή); Πόσο κοστολογείταιι το ένα βιβλίο; Εγώ 4, 5 θέλω να πουλήσω, μπας και βγάλω λεφτά, γιατί δεν είναι ωραίο να ζητάω κάθε τόσο απ’ τους δικούς μου… ε μααα…

Γίνεται αλλά νομίζω δίνουν γύρω στα 2 ευρώ για το βιβλίο.
Εκτός αν είναι κανένας τόμος. Ε τότε δεν ξέρω

Αυτα ειναι :lol: Αν δεν κανω λαθος εισαι ηλεκτρολογους?Τσεκαρα μαζεμενο κοσμο και βρισιδια.Επεσε και ξυλο?

Ε ναι. Έπεσαν και κάτι ψιλές. Έφυγαν και κάτι κάδοι. Και ενα τραπεζάκι.

Πολυ σκληροι :lol:

:lol::lol::lol::lol:

Μπαίνεις φεισμπουκ για λίγο και ανακαλύπτεις ότι για ακόμη μια φορά μόνο από εκεί μπορείς να ενημερωθείς για θέματα της σχολής όπως π.χ. για το πού δίνεις πρόοδο. Που σημαίνει ότι αν δεν έμπαινες φβ θα πήγαινες σε λάθος κτίριο χιλιόμετρα μακριά από αυτό που γράφεις και θα έχανες την εξέταση. Τελικά όντως ο κόσμος καταστρέφεται…

Ούτε από το φμπ. Εγώ, φαντάσου, το έμαθα στη σχολή την ημέρα που γράφαμε και εντελώς τυχαία, χαχα. Φυσικά έκανα κοπάνα.