εγώ διάβασα και κρίμα θα ήταν να το χάσω
και το έγραψαν τώρα το βράδυ, πιο πριν τίποτα
δε σε ιντριγκάρει πάντως η αγωνία για το απρόσμενο και οι εκπλήξεις της σχολής?
εγώ διάβασα και κρίμα θα ήταν να το χάσω
και το έγραψαν τώρα το βράδυ, πιο πριν τίποτα
δε σε ιντριγκάρει πάντως η αγωνία για το απρόσμενο και οι εκπλήξεις της σχολής?
Να σου πω την αλήθεια, Μαράκι, με αφήνουν αδιάφορη τα απρόσμενα της σχολής…ή έχω συνηθίσει, τί να πω… :Ρ
Σαλατα, εργασια και βαρεμαρα.
Τσαι,πονοκεφαλος και βαρεμαρα
Ονειρευτειτε τον ερωτα:
1 κουταλακι κρασι
1 κουταλακι ρουμι
1 κουταλακι ξυδι
1 κουταλακι νερο
1 κλωναρι δεντρολιβανου
Ανακατεψτε τα υγρα συστατικα και βαλτε τα σε γυαλινο μπουκαλι. Βυθιστε στο υγρο το δεντρολιβανο και στερεωστε το στο στηθος σας το βραδυ της παραμονης της εορτης της Μαριας Μαγδαληνης (21 Ιουλιου). Θα ονειρευτειτε τον μελλοντικο σας εραστη.
και να δει τον κατμαν ξερωγω
ρε, νόμιζα ότι έγραφες μαρινάδα για χοιρινό ξερωγω.
Θα το δοκιμάσω πάντως. Με το χοιρινό δηλαδή.
I am on the psycho part of youtube… Ας μου εξηγησει καποιος τι στο διαολο ειναι αυτο… περα απο την επιτομη του trolling… http://www.youtube.com/watch?v=QKqoTU55cU8&feature=player_embedded#!
Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να το ποσταρω στις συνταγες αρχικα. Αλλα βαριομουν το ψαξιμο.
Πες αν δουλευει (αν και μεχρι την γιορτη της Μαριας εχουμε δρομο).
χωρις ορεξη για πολλα, με Διαφανα Κρινα σπιτι. λειπει βεβαια ενα μπουκαλι τζιν…
Επέστρεψα από πενθημερη λουμπίνες!!! Χαιρετισμούς σε St3ven και Manowar Greece για την βόλτα, τίγκα εκδρομάρα, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη βέβαια, αλλά δε μασάμε, πατάμε γκάζι και αναμένουμε τις ημέρες της κρίσης. Η Σαλόνικα είναι και γαμώ τις πόλεις!!! Hail!!!
στην ουσία είναι ανθρώπινη (εκτός μερικών λεωφορείων της), μου θυμίζει χωριό
τι να πρωτοκάνεις σε πέντε μέρες?
Μωρη κουφαλα καλοπερνας ε;;;Δεν σε αγγιζει η κριση εσενα;;;Για σενα ειναι η ζωη
Χαχ, ημέρες της κρίσης = πανελλήνιες!!! Η άλλη η κρίση μας έχει αγγίξει όλους, αλλά προσωπικά αντί να αγοράζω καφέ όταν πηγαίνω φροντ, κρατάω τα λεφτά και ψωνίζω CDs
και γω σαλονικα πενθημερη. ομορφα περασα, αλλα θα μπορουσε και καλυτερα. ομορφες στιγμες να βλεπεις τους ψαραδες στο λιμανι με τα σκατονερα, να τρως πατατακια με γευση μπουγατσα και να σου κανει την προφορα ο θεσσαλλλονικιος…
να τρως αγριογουρουνο στον παλαιο παντελεημονα, την ομιχλη στην εδεσσα, να παιζεις το ταβλακι σου στην καβαλα, να ταξιδευεις σε χιονισμενα τοπια μεχρι την βεργινα…
παντως η θεσσαλονικη φαινεται πιο καθαρη απο το κεντρο της αθηνας. πιο ομορφη σιγουρα παντως.
Όπως τα λέει ο Αλέξης πάνω κάτω, στην Έδεσσα κόντεψα να πέσω μέσα στον καταρράκτη γιατί γλίστραγε η πέτρα από το χιόνι που είχε παγώσει αλλά τελικά επέζησα Και η Σαλόνικα ΕΙΝΑΙ πιο καθαρή από το κέντρο της Αθήνας.
Επικός Σαλλλλλλονικιός με 100% σαλλλλλλλλονικιώτικη προφορά που όταν τον ρώτησα για έναν δρόμο που ήταν ένα δισκάδικο μου έπιασε την κουβέντα για μέταλ και μου έλεγε να ακούσω Suffocation και το “De Mysteriis…” από Mayhem επειδή αυτός στην ηλικία μου λέει άκουγε thrash όταν ήθελε να χαλαρώσει…σώπα τρελάκο (και με περίμεναν και στο πούλμαν και βιαζόμουν)
Hails και σε τρισμέγιστο πάρκο Αγίου Νικολάου στη Νάουσα και στον επικό χιονοπόλεμο και την γενικότερη ατμόσφαιρα με το γαμώκρυο και το κάτασπρο τοπίο παντού γύρω που συνδυάστηκε με Bathory στα ακουστικά του κινητού. Ανεκτίμητον…
Oι μετανάστες φταίνε.
Ισχύει πολύ…
γιατι η θεσσαλονικη δεν εχει πολλους ξενους.
προχτες το πρωι μας ξυπναει φιλος και τα πρωτα λογια που ακουσα ηταν τα εξης:
"εχετε ηδη αργησει 40 λεπτα, χασατε το πρωινο και σας περιμενουν στο λεωφορειο."
τελικα αργησαμε μια ωρα και ενα τεταρτο
εμενα η ολη ατμοσφαιρα συνδυαστηκε με ulver kai red hot κυριως. χαλαρα ξαναπηγαινα.
πρεπει να ερθεις ανοιξη θεσσαλονικη…γενικα πιστευω οτι συνδυαζει πολλα θετικα πραματα