Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

λες να περιμενουμε τσαμπα αυριο? :stuck_out_tongue:

Όχι, διότι η καταστροφή θα ξεκινήσει ήδη από τις 21. Αλλιώς θα υπήρχε και η 22α στο ημερολόγιο… :roll: :lol:

εκτός αν ξεκινήσει από Αυστραλία/ Ν.Ζηλανδία που από εκεί θα έχει ήδη αλλάξει η μέρα. οπότε με το που πάει 00:00 ακριβώς στην αυστραλία (ή τέλος πάντων εκεί που γίνεται η αλλαγή της ημέρας πρώτα) θα αρχίσει σιγά- σιγά η συντέλεια, διαδοχικά. :Ρ

Εδώ και 10 ώρες???

εννοώ όταν θα ξημερώσει 22:p

Ειμαι 18 και εχω ζησει 3-4 καταστροφες του κοσμου.

Φακ γιεα

Πράγματι… απροειδοποίητα θα έρθει ρε

…ακόμα και τώρα δηλαδή:? :stuck_out_tongue: :slight_smile: :!:

Πλάκα πλάκα… προχτές είδα ένα προφητικό όνειρο… λέει έγινε ένας μεγάλος σεισμός στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να είναι κατεδαφιστέο το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και η κυβέρνηση αποφάσισε τη μόνιμη εκκένωση της πόλης. Και σκεφτόμουν (μέσα στο όνειρο πάντα) που σκατά θα πάνε 4+ εκατομύρια :lol:

Μέχρι στιγμής τίποτα. :frowning:
Μα δεν θα δούμε λίγη δράση ποτέ;

Λολ, σε μένα νωρίς το βράδυ έπεσε μπλακ άουτ σε όλο το τετράγωνο και σε αυτό που βλέπει η πολυκατοικία μου. Να το, έρχεται!

Εχω τοποθετησει τα ηχεια διπλα στο ανοιχτο παραθυρο σε μέγιστη ενταση και βαζω ηχους απο σειρηνες του Silent Hill! Προκάλεσα μια μικρη αναστάτωση!:twisted::twisted:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΣ

CRYING IN LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUST!

KNOWING OF YOUR WRETCHED FATE AND THE SERPENT POWEEEEEEEEEER!

[SIZE=“3”]FIRST STRIKE IS DEADLY[/SIZE]

Έτσι μωρή αρρώστια

Και αν νόμιζες πως η Πάολα στο σπίτι της ακούει μόνο λαϊκά, κάνεις λάθος. Εκτός από λαϊκά θα ακούσει ροκ-μετάλ με αγαπημένα της συγκροτήματα τους Metallica και τους Sepultura

http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mousiki/afieromata-music/h-paola-thelei-thn-koryfh-toy-laikou-alla-sto-spiti-akouei-akomh-metallica.2058379.html

Τη συμπάθησα! :slight_smile:

Μετάλ.

Ποτε δεν ξερεις… Εχει να κανει με την ζωνη της ωρας. Συμφωνα με τους Μαγια,η καταστροφη θα γεινει στις 20:00.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Wait and see!!:p:p:lol::lol: