λες να περιμενουμε τσαμπα αυριο?
Όχι, διότι η καταστροφή θα ξεκινήσει ήδη από τις 21. Αλλιώς θα υπήρχε και η 22α στο ημερολόγιο… :roll: :lol:
εκτός αν ξεκινήσει από Αυστραλία/ Ν.Ζηλανδία που από εκεί θα έχει ήδη αλλάξει η μέρα. οπότε με το που πάει 00:00 ακριβώς στην αυστραλία (ή τέλος πάντων εκεί που γίνεται η αλλαγή της ημέρας πρώτα) θα αρχίσει σιγά- σιγά η συντέλεια, διαδοχικά. :Ρ
Εδώ και 10 ώρες???
εννοώ όταν θα ξημερώσει 22:p
Ειμαι 18 και εχω ζησει 3-4 καταστροφες του κοσμου.
Φακ γιεα
Πράγματι… απροειδοποίητα θα έρθει ρε
…ακόμα και τώρα δηλαδή:? :!:
Πλάκα πλάκα… προχτές είδα ένα προφητικό όνειρο… λέει έγινε ένας μεγάλος σεισμός στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να είναι κατεδαφιστέο το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και η κυβέρνηση αποφάσισε τη μόνιμη εκκένωση της πόλης. Και σκεφτόμουν (μέσα στο όνειρο πάντα) που σκατά θα πάνε 4+ εκατομύρια :lol:
Μέχρι στιγμής τίποτα.
Μα δεν θα δούμε λίγη δράση ποτέ;
Λολ, σε μένα νωρίς το βράδυ έπεσε μπλακ άουτ σε όλο το τετράγωνο και σε αυτό που βλέπει η πολυκατοικία μου. Να το, έρχεται!
Εχω τοποθετησει τα ηχεια διπλα στο ανοιχτο παραθυρο σε μέγιστη ενταση και βαζω ηχους απο σειρηνες του Silent Hill! Προκάλεσα μια μικρη αναστάτωση!:twisted::twisted:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΣ
CRYING IN LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUST!
KNOWING OF YOUR WRETCHED FATE AND THE SERPENT POWEEEEEEEEEER!
[SIZE=“3”]FIRST STRIKE IS DEADLY[/SIZE]
Έτσι μωρή αρρώστια
Και αν νόμιζες πως η Πάολα στο σπίτι της ακούει μόνο λαϊκά, κάνεις λάθος. Εκτός από λαϊκά θα ακούσει ροκ-μετάλ με αγαπημένα της συγκροτήματα τους Metallica και τους Sepultura
Τη συμπάθησα!
Μετάλ.
Ποτε δεν ξερεις… Εχει να κανει με την ζωνη της ωρας. Συμφωνα με τους Μαγια,η καταστροφη θα γεινει στις 20:00. Wait and see!!:p:p:lol::lol: