ειλικρινά τώρα. έχω βαρεθεί παντού να ακούω για αυτό το ηλίθιο θέμα. πολύ εμπορικό. ειδικά στα ΜΜΕ δε κάθονται να φτιάξουν κανένα ρεπορτάζ της προκοπής παρά μόνο φλυαρούν ακατάσχετα για την καταστροφή. ρωτάνε και τους “επωνύμους” μετά και έτοιμο το πρόγραμμα.
αχχαχαχαχαχαχα Ελα,ντε… Μαλακιες παντου!!! Ολα γινονται για το marketing!! Φαντασου τα εσοδα των αεροπορικων εταιριων,των ταξιδιωτικων γραφειων και τον ξενοδοχειων απο ολους αυτους τους τρελους που εχουν ταξιδεψει στο Μεξικο αυτες τις μερες!!
Εδω ρε καποιος μου ειπε οτι ακουστηκε οτι το μονο μερος που θα εμενε ορθιο και καλα ηταν ενα χωριο στην Γαλλια και υπηρχε κοσμος που πηγε και πληρωνε 1500 ευρω την βραδια για να μεινει εκει :? Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα ειναι για γελια η κατασταση!!!Θα μου πειτε εδω οι αλλοι στην Αργεντινη ετοιμαζαν ομαδικη αυτοκτονια
ομαδικη αυτοκτονια?
το ιδιο αποτελεσμα δεν θα εχει και καλα το τελος του κοσμου? #-o
Τι να σου πω ρε φιλε η μαλακια ορισμενων δεν εχει ορια τελικα
Aυτο με το χωριο στη Γαλλια το ακουσα και εγω. We are surrounded by idiots…
καποιος κονομησε γερα εκει!!!
Αυτό για το χωριό ισχύει. Δεν ξέρω αν κάποιος έπρεπε να πληρώσει 1500 ευρώ την βραδιά, αλλά το χωριό έχει γίνει ξακουστό χάρη στα μέσα!
Ναι, για να μην δουν υποτίθεται το τέλος τους και την καταστροφή, τί περιμένεις…μισόμουρλοι είμαστε! :p:lol:
:!:
Ο Σουηδός Roger Tullgren διαγνώστηκε με εθισμό στη μέταλ μουσική κι έτσι κατάφερε να αποκτήσει προνόμια λόγω ανικανότητας να εργαστεί.
Ο 42χρονος Σουηδός ανέφερε ότι έχει επισκεφθεί ήδη 3 ψυχολόγους για να βεβαιώσουν τον εθισμό του στη χέβι μέταλ μουσική. Ο εθισμός του είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσει περισσότερες από 300 συναυλίες πέρυσι, κάτι που τον καθιστά ανίκανο στο να μπορεί να παραμείνει σε μια δουλειά.
Ολοι μαζι στον ψυχολογο να βγουμε εθισμενοι να κανουμε τη ζωαρα μας
Μην ξεχνάς μία βασική διαφορά, εδώ είναι Ελλάδα.
(Στην Ελλάδα όταν έχεις πραγματικό πρόβλημα σε γράφουν, μην πω που σε γράφουν, πόσο μάλλον όταν ισχυρίζεσαι ότι είσαι εθισμένος στο μέταλ!)
^ Επιπλέον πρέπει να έχεις μαμά και μπαμπά να σου επιδοτούν τον εθισμό
Ξέρω έναν τέτοιο, που τελικά έκανε αυτό το επάγγελμα - φωτογράφος και reporter για περιοδικό.
Όσο για τους Μάγια, πιο πιθανό να είναι παλαιοημερολογίτες, περιμέντε 13 μέρες και ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Ας βρεθεί κάποιος να μου πει ότι γουστάρει ShamRain
Βρέθηκε ο νέος αλιτιζ
Ένα ραντεβού για ξυλίκι μεταξύ αυτού και της Συμμορίας του Alitiz θα ήταν το απόλυτο κλείσιμο της χρονιάς…
Ας βρεθεί κάποιος που να ξέρει ποιοι είναι οι ShamRain :-s
Here I am :lol:
εγώ ψήθηκα να τους γνωρίσω πάντως:)
σα ταμπέλα η μουσική τους φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα
Γαμώ τα συντομευμένα μηνύματα της ηλεκτρονικής εποχής, τύπου κινητό τηλέφωνο, που τα μετατρέπουν όλα σε fast-food, τα γελοία κοψίματα των λέξεων (“τν” αντί για τον/την, “δν” αντί για δεν, για να μην αναφέρω το πλήθος λέξεων τύπου brb, lol, rofl, brb, omg, κλπ κλπ κλπ), τα ακόμα πιο γελοία greeklish, την γενικότερη βλακεία που εμπεριέχει η γρήγορη, συντομευμένη ηλεκτρονική επικοινωνία, και γαμώ την ώρα και τη στιγμή που επανήλθα λίγο στο facebook αυτές τις μέρες με τον κανονικό μου λογαριασμό και θυμήθηκα για ποιόν λόγο το είχα γραμμένο εδώ και κάτι μήνες.
Πηγα μετα απο καιρο να αγορασω ενα βιβλιο και εμαθα οτι τωρα πλεον διαβαζω λογοτεχνεια σημαινει διαβαζω το Fifty Shades Of Grey…