Αυτο. Η σαδομαζοχα να μοστραρει σε καθε βιτρινα και οταν ρωτας αν υπαρχει ο “Συντροφος Δον Καμιλλο” να σε κοιτανε σαν εξωγηινο
Δεν το ξέρω το βιβλίο και μάλλον θα είναι καμιά υπερεκτιμημένη alternative κουλτουριάρα παπαριά για μουσάτους με μπερέδες, αλλα ξέρω πως για μια εξ αυτών των αποχρώσεων του γκρι μας μίλησαν με τον καλύτερο τρόπο οι Fates Warning…τέλος…
Δε συμφωνώ ρε συ, αν κάνεις σωστή χρήση, και όχι αλόγιστη, μπορεί να σε ωφελήσει παρά να σε βλάψει. Και εγώ δεν γουστάρω τα greekglish γι αυτό και όταν γράφω (ακόμα και το όνομά μου στο φμπ, καθώς και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιώ) γυρίζω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, εκτός αν βαριέμαι του θανατά, έχει συμβεί κι αυτό. :Ρ Με εκνευρίζουν και μένα οι συντομογραφίες, αλλά μπορούμε ακόμα και με το φμπ να κρατήσουμε την γλώσσα μας ‘‘αλώβητη’’, ως ένα βαθμό. Όσο για το αν απομακρύνει τους ανθρώπους, αυτό εξαρτάται και λίγο απ’ το χέρι του καθενός. Προσωπικά, οι μόνοι άνθρωποι που μιλάω, σε καθημερινή βάση σχεδόν, είστε εσείς. Με εξαίρεση δυο-τρεις -εκτός φόρουμ(με τους οποίους, σημειωτέον, δε μιλάω πάνω από 1-2 φορές την εβδομάδα συνήθως). Το θέμα είναι ότι από τη μεριά μου είχα όλη την καλή διάθεση να επικοινωνήσω, δεν έγινε-έτυχε, ε δεν τρέχει τίποτα: “άσ’τους”. ;p
Άσχημο αυτό…πολύ άσχημο…και μιλάω πολύ σοβαρά…
Το ξέρω, αλλά δε μπορώ να ‘‘φορτώνομαι’’ σε κανέναν(είμαι λίγο ‘‘περήφανη’’ σ’ αυτό το θέμα - ειδικά από τότε που, αδικαιολόγητα, με έκριναν γι αυτό ορισμένοι:roll:). Άσε που αν κάποιος δε θέλει, ε τί άλλο να του πω; Πρώτα απ’ όλα, αυτό φθείρει εμένα, ε και επι πλέον, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους… έχουν αρχίσει να εξαντλούνται όλα τα αποθέματα υπομονής μου… σε τέτοιο σημείο που αν με ενοχλεί κάτι στη συμπεριφορά κάποιου, τον ξεκόβω… Πριν δύο χρόνια δεν ήμουν έτσι, τώρα όμως έχω γίνει πολύ κάθετη σ’ αυτό το θέμα, σε σημείο να αδικώ και άτομα που δε θα’πρεπε (από την άποψη ότι ποτέ δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη σχέση). Έχω γίνει πολύ αυστηρή με τους ανθρώπους γενικά.
κορίτσια… αφήστε τις αναλύσεις και πιάστε τις μουσικές
Silent, δε λέω πως το facebook είναι ο διάβολος ξέρωγω. Προφανώς υπάρχουν και θετικές πτυχές (γι’αυτό και εξακολουθώ να βρίσκομαι εκεί). Από την πληθώρα των κοινωνικών δικτύων ωστόσο (fora, blogs, facebook), το facebook επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη διέξοδο στην βλακεία και στην κουταμάρα του καθένα, σε σχέση με τα υπόλοιπα. Και έχει μια τάση να “προβατοποιεί” τον κόσμο γενικά, που εμένα με ενοχλεί.
εδιτ. Crimson, τα “κορίτσια” πέραν της Silent ποιά είναι?
ειναι ενα αστειο που εχω αυτές τι μέρες… πολλοί ειναι κορίτσια ετσι όπως κάνουν…γενικα ολοι κοριτσια ειναι…
Μόλις κοίταξα για επιβεβαίωση. Δεν είμαι κορίτσι.
ποτέ δεν ξέρεις.,…
μπορει να κάτσεις κανω απο εναν ανεμόμυλο , και χλατς.!!! the work is done!!!
Mαλάκα, δε-την-παλεύεις ε. Εγγυημένα αυτό. :PP
Καλά ναι, συμφωνώ με όλα αυτά, ειδικά με τις δύο τελευταίες προτάσεις. Να σας πω μία κακία; :Ρ
Λοιπόν, εμένα το φμπ με ‘‘σκανδαλίζει’’ ώρες-ώρες (αν μπορώ να το πω έτσι), μου ξυπνά τα πιο άγρια και δολοφονικά ένστικτα:razz::twisted: (έτσι ακριβώς όπως τα λέω είναι) και θέλω να κάνω κακό, μα το Θεό, δεν κρατιέμαι…ειδικά…όταν…
[SPOILER]…βλέπεις άτομα που κάποτε κλαίγονταν και σχεδόν παρακαλώντας σου ζητούσαν να μείνεις μαζί τους, να τους μιλήσεις, να τους σταθείς, να τους παρηγορήσεις, κι εσύ ο ΒΛΑΚΑΣ καθόσουν να τους παρηγορήσεις με τις ώρες και τώρα που δε σε έχουν πλέον ανάγκη (για να κλαφτούν) τους βλέπεις κάθε μία ώρα να ανεβάζουν χαζοχαρούμενες και παρεϊστικες φωτογραφίες και status στο φμπ (και σένα σου έρχεται κ-υ-ρ-ι-ο-λ-ε-κ-τ-ι-κ-ά να ξεράσεις). Κι όλα αυτά ένω ξέρουν από πρώτο χέρι ότι και συ κάποτε πέρασες δύσκολα, ότι είχες προβλήματα, ότι δεν έβγαινες απ’ το σπίτι… και παρ’ όλ’ αυτά όμως δε σε ρωτάνε καν τί κάνεις. Συγγνώμη αν δεν έγινα σαφής, είμαι λίγο συγχυσμένη. Εύχομαι κάποτε να ξαναγυρίσουν κλαίγοντας, τέρμα οι καλοσύνες… [/SPOILER]
ω ναι… ω και δεν πειράζει καθόλου… the work is done… embrace yourself
Silent, έγινες σαφής. Καταλαβαίνω απόλυτα.
Crimson, [U]αυτό το κλασικό ανέκδοτο[/U] ταιριάζει τόσο με τα λόγια σου πάνω, όσο και με το κλίμα των γιορτών.
Αυτά από μένα. Πάω να αυτοαγκαλιαστώ.
Χεχεχε, να πω και κάτι άσχετο, κάτι συντακτικά λαθάκια τα διόρθωσα…τσεκάρετέ το
Συγγνώμη αλλά έχω την τάση να λέω περισσότερα απ’ ό,τι πρέπει κάποιες φορές…
^πάλι το διόρθωσα… :Ρ
:lol::lol::lol:
αυτά απο μένα. παω στο δέντρο… απο κάτω, πάνω, θα δείξει…
εδω εκει και παραπέρα…αντε ζητω μας
Γαμεί το τραγουδάκι.
παιδια πειτε χριστουγεννιατικοα τραγουδια απο ροκ καλλιτεχνες πχ. του λεννον,μπιτλς,κουιν κλπ
Ροκ καλλιτέχνη βέβαια δεν τον λες