και σε κάτι πιο χέβι
[SPOILER]και ένα αντι-χριστουγεννιάτικο https://www.youtube.com/watch?v=JJHDkKxtAn0[/SPOILER]
και σε κάτι πιο χέβι
[SPOILER]και ένα αντι-χριστουγεννιάτικο https://www.youtube.com/watch?v=JJHDkKxtAn0[/SPOILER]
Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά! 8)
Καλα Χριστουγεννα!!!
Καλα χριστουγεννα με υγεια πανω απ ολα αδερφια!!!8)
Καλές γιορτές παιδιά!!! Οικογενειακές μάσες ftw!!! Και μετά συζήτηση για μπάλα με τον παππού!!!
Αν ήμουν αιχμάλωτος σε πειρατικό και με είχαν στην σανίδα με μόνη σωτηρία να δεχτώ να ονομάσω το παιδί μου έτσι, ε θα το ονόμαζα έτσι.
Καλές γιορτές με καλές μουσικές:D
χρόνια πολλά(με στυλ)
Ευχαριστω παιδια
Lanegan είναι αυτός. Χριστούγεννα όπως πρέπει.
Εμένα χτύπησαν κάμποσες… Δεν άνοιξα σε όλες, μέχρι να μου φύγουν τα ψιλά, μετά δεν ασχολήθηκα
Χρόνια πολλά ρεεε με υγεία και χαρά! (Αφού δεν πήγε ακόμα 12, γιατί ευχόμαστε απ’ τις 9; )
Για να προλαβουμε γιατι απο τις πολλες ευχες μπορει να πεσει ο server
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣΕΣ!!!
^για ένα λεπτό…Χριστούγενναααα
τι πράμα είναι αυτό με τη νύστα 2 μέρες τώρα στη Λάρισα?! τις τελευταίες 3 βδομάδες Γιάννενα παρακαλούσα στις 4 να με πάρει ο ύπνος, τώρα που κοιμάμαι κάτι 12ώρα, νυστάζω από τις 11!!! [-X
[SPOILER]Καλά Χριστούγεννα σε όλους, και με ρέγουλα το φαΐ ε :p[/SPOILER]
Εγω δουλευω το πρωι Αλλα απο μασα θα του δωσω να καταλαβει μολις γυρισω
Είπα πολλές κακίες μαζεμένες και δεν είμαι καλά. Για μια στιγμή μάλιστα μου φάνηκε ότι άστραψαν τα μάτια μου, απ’ την οργή θα είναι! Χα!
Λοιπόν, είμαι έτοιμη ψυχολογικά να σου απαντήσω…
[SPOILER]Όσον αφορά το πρώτο σκέλος της απάντησής σου, ναι, συμφωνώ με το ότι ο άλλος δεν είναι μάντης και ούτε (θα προσθέσω εγώ) υποχρεωμένος-η να με ακούσει. Μα έλα που δε μπορώ να σκεφτώ αλλιώς, γιατί πάντα ήμουν αυτή που θα ρωτούσε και θα ενδιαφερόταν πρώτη να μάθει και να βοηθήσει έναν φίλο ή γνωστό της (ή και άγνωστο ακόμα). Και με ενοχλεί που βλέπω ότι υπάρχει μία γενικότερη απάθεια… Πες ότι είμαι αρκετά “ρομαντικη” ξέρωγω ή εκτός πραγματικότητας, δε θα με πειράξει, αυτή είναι άλλωστε και η πραγματικότητα, αλλά έτσι έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα και το ίδιο πίστευα ότι θα έκαναν και οι άλλοι στη θέση μου, αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά και απογοητεύτηκα! Τώρα στο δεύτερο σκέλος θα απαντήσω ξανά, πως ναι, συμφωνώ. Δεν είχα την απαίτηση απ’ τους άλλους να με παρηγορούν όταν δεν ήμουν καλά ή να διασκεδάζουν με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, αλλά κι εγώ δεν είμαι μόνο για “λόγια παρηγοριάς” καλή. Κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν, κι εγώ έχω ανάγκη να περνάω όμορφα. Τέλος, συμφωνώ με αυτό που λες ξανά - δε θα πρωτοτυπήσω! Κάποια πράγματα όμως δεν “χωνεύονται” εύκολα… Όλα αυτά τα απωθημένα βγήκαν στη φόρα όταν θίχτηκε(κακοπροαίρετα) το πρόβλημά μου τότε (τώρα είμαι μια χαρά), τα απωθημένα όμως έμειναν… :[/SPOILER]