όλα καλά
τι λεει ρε :lol:
Καλες γιορτες και υγεια…
Εφαγα τον κωλο μου
Εδω και τεσσερις μερες τρωω τον πατο μου.Σε λιγο θα μου βγαινουν απο τα αυτια :roll:
καλα Χριστουγεννα!!!
οι κουραμπιεδες ειναι απλα εθισμος
- 1 Μετρησες μαγκα μου.Σε 4 μερες εχω κατεβασει κανα δυο κιλα :roll:
Κόκορας γεμιστός με πατάτες στο φούρνο, μοσχάρι γιουβέτσι, χοιρινό σελινάτο, ψητό χοιρινό με πορτοκάλι και βαλσάμικο, τηγανιά, λαχανοντολμάδες, σπανακόπιτα, μανιταρόπιτα, σαλάτες, τυριά, τυροκαφτερές, τζατζίκια (και ήρθε στο τέλος και το μιλφέιγ και μας αποτέλειωσε)…ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΙ!
Σε λάθος θρεντ είστε κύριε!!!
Γιατί; Αφού και βαριέμαι και λέω ό,τι μου κατέβει!
Εγω παλι εχω φαει μονο μια φρυγανια.Και την ξερασα.
Ωραια χριστουγεννα περναω,κολλησα ιωση και ολη μερα κοιμαμαι,και ξυπναω μονο για να ξερασω.
οριστε πεινασα τωρα
βασικα ειναι ο Μεσσι ντραμερ!?!?!?
Ο Σιδηροπουλος Μπασιστας!?!?!?!?
και ο Κοβερντεηλ με κιθαρα τραγουδαει Ρορυ!?!?!?!?!
χθες το βραδυ πηγα να πιω λιγο νερο απο τη βρυση και νομιζα οτι επινα χλωρινη 8O
εχουν αυξησει τη χλωριωση τωρα τελευταια η ειναι ιδεα μου;
ξερεις ειναι αναλογα την περιοχη…
Ελευσινα ειναι κομπλε το νερο παντως
Team μελομακάρονα μόνο. Πόσες φορές θα το πούμε ακόμα;
Πακέτο
Περαστικά. Πριν κάτι χρόνια στις γιορτές είχα πάθει κάτι παρόμοιο όπου ξερνούσα με ακρίβεια κάθε 30’. Μίλαγα στο τηλέφωνο, έλεγα “μισό” ξέρναγα και ξαναγυρνούσα. Για 2 μέρες έκανα συνέχεια εμετούς, είχαν σπάσει όλα τα αγγεία στο πρόσωπό μου.:-s
εξου και το faceless?
Για όποιον έχασε το φίλτατο μποτ που μας πέρασε πριν ολίγη ώρα, παραθέτω την μετάφραση του λόγου-γροθια στο κατεστημένο, του λαμπερού άστρου στην κορυφή του έλατου που ονομάζεται ρόκινγ.γρ.
[SPOILER]
Ενοχή είναι η Ευρωπαϊκή σεξ; Ένωσης
Bing ιστοσελίδες εκατομμύρια κινητήρα χέρι στην κορυφή άλλη μεγάλη ταινία πάει γρήγορα εικονογράφος και animator. Γι 'αυτό και έπρεπε να δω αποτέλεσμα ποινές φυλάκισης για Τσαντ. Πάροχος; Όπλα μαζικής καταστροφής σεξ. Από την έναρξη του χρόνου ταινία. Περαιτέρω δαχτυλίδια και εμβλήματα αυτιά χθες το βράδυ και στη συνέχεια προσομοιώνει σεξ κάνοντας πρωταθλητές της γαλλικής καρδιά κατάδυση αναψυχής παρόν δηλώσεις μου είναι ανακριβή. Αλλά βαρεθεί πορνό ούτως ή άλλως. Αυτό δεν συναισθήματα; Αγαπούν ότι μεταξύ rimming παιδιά την ημέρα ο νεαρός άνδρας είπε ότι ήταν η πρώτη ταινία πορνό σεξ αστέρια Tabatha κανάλι και συναντήσεις; Ανταλλαγή ένα νέο χώρο έκφρασης δεν είναι τίποτα συγκλονιστικό στο πορνό s ’ ονειρεύτηκε ένα νέο μπαχαρικό επιστροφή του έπους. Αυτό το βίντεο πορνό σεξ xxx πραγματική ελευθερία αυτό το επίπεδο. Πατήστε το χαρακτήρα. Στην; Ορίστε να είναι το τέλος ενός ανθρώπου aiméBras αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις της παιδικής πορνογραφίας πορνό αποθανόντος qu’ileu πηγαίνει με την ιστοσελίδα. Αυτή η ταινία προσβάλλει εκείνους τους χρήστες που κάποιες αποκαλύψεις για το τι ταινία οπουδήποτε αλλού. En κάνετε άλλες γυναίκες που βρέθηκαν να είναι πλήρης μέχρι το τέλος του franchise. Bab δάσκαλοι martin του κόσμου και, αναμφίβολα, αλλά αν η παραμονή είχε πάει να τον γέρο θα αφήσει τη λίμνη μεταξύ του remix και bidonnée συνέντευξη η εκλογή του Μαντέλα (Μόργκαν αφιερώνει πορνό φιλμ νουάρ τέλος περισσότερο; Τίτλος . λογοτεχνία αναζητήσετε επίσης το βασιλιά της filmpour ώριμους ενήλικες. 's Όλα τα θέματα; μαγνήτη, έτσι ώστε; που s; ξεχνάμε γίνονται καθημερινά στα κράτη μέλη που έχουν αποφασίσει κάποια μεγάλη σηκωθούν στην αστυνομία ή τον αριθμό των Trudeau λαμβάνεται να δούμε λίγο φως σεξ. ήταν ο αξιωματικός γιατί σύντομα όταν πεθαίνουν σε μια ταινία ένα από τα μέγεθος του μισού του φύλου τους. Η δ; Ανταναναρίβο είναι οργανωμένη για να λάβουν σπέρμα βαθιά μέσα καταγγελίες του μέλους ps που ζητάει γίνεται καλά και περιέχει πολλά εξελέγη το καλύτερο ελβετικό ταινία; χρόνου περικοπή η οποία προστάζει θαυμασμό. Φορέματα και την κατάποση macaroons σε αυτή την ανακάλυψη. Με περιθώρια που του Αιγαίου écherraune πιστεύουν ότι η Αγία ότι τα γεγονότα που περιγράφονται επινόησε αυτή την έννοια τα στοιχεία και Robert photosrobert η κλειτορίδα:.; αυτό λίγο πριν από πολύ l δεν σταματά τόσο καλό που ηρεμίας είναι μια νέα γεννήθηκε στο πρόγραμμα κράτησης και το θέμα Διευθυντής της ανάστασης είναι έξοχα φιλοδοξίες και ακόμη και να παίξετε με την υπηρεσία να μεταφέρει όλες τις προσδοκίες σας: μέσα σε λίγες γραμμές Τυνησία λανσάρει πακέτα που επιδιώκουν την ορμή του το τελευταίο λυρική δεδομένων batman vs κινεζική Ιούνιο ανεμιστήρα ορίστηκε από μέσα προσκρουστήρες. η μεγάλη διαστροφή που εξυπηρετεί όλη τη νύχτα περιφέρονται στην πόλη κάνω καμία διάκριση μεταξύ Μουσουλμάνων και εντάσεις πόλεμος μεταξύ τραμπολίνο είναι μέλος insatiable’ll σημείο: ό, τι συμβαίνει στο παρόν μας, που είναι ένα μικρό n! ένα στράτευμα πατέρας Ναντ θέλει να μηνύσει την πρώτη του ταινία είναι και θα παραμείνει ο καλύτερος hardtelecharger αγαπημένα σας: αυτό το site περιέχει προσεκτικοί κορίτσια: μπαχαρικό παρωδία πορνό:. η παρωδία της ταινίας για την αύξηση πιστεύει ότι το ρυμουλκούμενο Επί του παρόντος δεν org Δεν βλέπω Ila λίγα Credit μήνες:! st συναυλία δει ποτέ Δεκέμβριο Ως. κατεβάσετε δωρεάν ταινία x κορίτσι ασχολείται με το πώς ο αφηγητής μυστικών υπηρεσιών στο σεξ τρισεκατομμύρια που απαιτούν φύλο στόμα και θυμωμένος αμερικανική σκηνοθέτες και ηθοποιούς… ταινίες είναι εκ των πραγμάτων λανθασμένη και πιστεύουμε ότι «IndieGoGo αυτού gerontophilia’to Καναδά ευρύ LaBruce του bruce busty εξαιρετικά συναρπαστικό είναι εγώ έσπασα το πρώτο είναι σεβαστή σε αυτό το site: όσον αφορά στο να είναι υποψήφιος rveiller αναφωνεί ως τον ενθουσιασμό τους. μεγάλο κώλο
[/SPOILER]