Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ρε moonchild, κάνε edit στο link τουλάχιστον, μη τυχόν και κάνει κανείς κλικ ξέρω γω. :stuck_out_tongue:

Ε ήλπιζα ότι δεν θα είναι κανείς τόσο βλάκας. :stuck_out_tongue: Θενξ πάντως, τονίζει καλύτερα την τελευταία πρόταση.

[SPOILER]

[SIZE=“7”]μεγάλο κώλο[/SIZE]
[/SPOILER]
Μάιστα. Όχι “αυτά”, όχι “αντίο”, όχι κάτι τετριμμένο βρε αδερφέ. Μεγάλο κώλο. Γιέα.

0.48’ - 1.13’.

2.19’ - 2.34’

3.40’ - 3.58’

4.34’ - 4.54’

Ενδιαφέρουσες ασκήσεις γυμναστικής.

Και κάτι [U]bonus[/U], ως μουσικό χαλί.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα τραβήξει πολύ η βραδιά…

Ξυπνησα με δυο τσιμπηματα απο κουνουπι στο ποδι :expressionless: :?

Να σου φερω πριγιόνι η εχεις ;

Τι ωραια μερα σημερα!!!Μου καηκε η οθονη του υπολογιστη παω να τραβηξω λεφτα απο το ατμ δεν μου βγαζει τα λεφτα μου κραταει και την καρτα μεσα παιρνω τηλ μετα απο μιση ωρα το σηκωνουν μου ακυρωνουν την καρτα και μου λενε πηγαινε σε καποια τραπεζα να σου βγαλουν αλλη καρτα παω για να με εξυπηρετησουν θα πρεπει να περιμενα κανα δεκαωρο και τωρα ειμαι στην δουλεια αφραγκος!!!Τι αλλο θα παθω σημερα γαμω την πουτανα μου γαμω

καλα ειναι αυτα

σου σπανε τη ρουτινα

[SPOILER]εκτος απο τα νευρα…[/SPOILER]

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: το συνέδριο της Γιάλτας έλαβε χώρα στο λεγόμενο “Παλάτι της Λιβαδειάς”, το οποίο πήρε προφανώς το όνομά του από την ομώνυμη ελληνική πόλη. Και κάπως έτσι το αρνί στη σούβλα άγγιξε την παγκόσμια ιστορία.

μετρησε

…αυτά είναι:):!:

Συμβαίνουν κάποια πράγματα στο απρόοπτο μερικές φορές που σε κάνουν και νιώθεις πραγματικά όμορφα. Για παράδειγμα να σου πιάσει κουβέντα στο άσχετο μέσα στο λεωφορείο κάποιο άτομο και σε δέκα λεπτά να έχετε γίνει κολλητοί και έτσι ξέρω γω. Και ειδικά όταν μιλάμε για Ελληνίδες γυναίκες (που σιγά μη τους πέσει η μουράκλα και πιάσουν κουβέντα στον άλλο έτσι ξαφνικά), ε, δεν συνηθίζεται…

Τίποτα δεν είναι τυχαίο όμως - όταν η άλλη ζει επί 7 χρόνια στην Αγγλία, μαθαίνει αλλιώς… Αχ, Ελληνίδες, πότε θα γίνετε άνθρωποι.

Κατα τ’ άλλα: Περίεργες μέρες αυτές, Χριστούγεννα δεν έχω νιώσει, απόψε βράδυ όμως και ως το ξημέρωμα θα επανορθώσω. Σαλόνι. Σκυλί. Κερί. Δέντρο με φωτάκια. Και ταινία. Και φαγητό, ατελείωτο φαγητό. Και γλυκά.

Για την πάρτη μου και μόνο. Και για να φύγει με μια ωραία νότα ένας δύσκολος χρόνος.

Cheers. :drunk:

σκατένιος ύπνος και ξύπνημα με πονοκέφαλο! ούτε hangovered να ήμανε [-X

πονστανακι

Παναντολακι (και εξτρα αμα λαχει) βασικα.

Διαφθορά και στη Μέση Γη: η κλεψιά του Μπίλμπο Μπάγκινς απαλλάχθηκε με το Νόμο Ευάγγελου Βαλαρζέλου περί ευθύνης δαχτυλιδοκουβαλητών.

http://heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com/

…:lol::lol::lol:αν και πολύ μεγάλος για Χόμπιτ ο Βαγγέλας:p :slight_smile: :!:

2 μερες με εχει παει αιμα ρε πουστη μου η μια μαλακια μετα την αλλη γινεται