Οου αυτό δεν είναι καθόλου καλό… :\
Δυστυχως οχι.Ελπιζω απο αυριο ολα να ειναι διαφορετικα
[SIZE=“5”][U][FONT=“Century Gothic”][COLOR=“Magenta”]θέλω και εγώ[/COLOR][/FONT][/U][/SIZE]
[COLOR=“Green”][SIZE=“3”][I][FONT=“Arial Black”]θέλω και εγώ[/FONT][/I][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=“6”][RIGHT][U][B]θέλω και εγώ[/B][/U][/RIGHT][/SIZE]
[CENTER][B][FONT=“Georgia”][COLOR=“RoyalBlue”]θέλω και εγώ[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[SIZE=“1”][COLOR=“White”]…[/COLOR][/SIZE][COLOR=“Yellow”][SIZE=“4”][I][FONT=“Comic Sans MS”]θέλω και εγώ[/FONT][/I][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=“4”][FONT=“System”][SIZE=“4”][B][I][U]θέλω και εγώ[/U][/I][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=“7”][B][U][CENTER]ΘΕΛΩ[/CENTER][/U][/B][/SIZE]
Τι θελεις ρε crimson;;;:-k
XAXAXAXAXAXAXAXAXA DECKARD
Crimson τι έπαθες ρε?
fixed
:lol:
τι μυστήρια πράγματα είναι αυτά?
εμένα πάντως μου θυμίζει κάτι κολλάζ που κάναμε στο δημοτικό
[B]Klaus Schulze - There`s no mystery[/B]
Έφαγα τρελή φλασιά και θυμήθηκα ένα από τα αρχαία, μα πλέον χαρακτηριστικά θρεντ αυτού του φόρουμ, που κλειδώθηκε λόγω… ατελείωτου καρακατιναριού από ένα σημείο και έπειτα. :PP :lol:
[U]To Τόπικ Σου Φίλε Χρήστη[/U]
Σαν τις παλιές μέρες του φόρουμ (για όσους τις βιώσαμε) δεν έχει.
Όλα κλειδωμένα, η χούντα δεν τελείωσε το 73…
κλαιω με Moonchild
εγω κλαίω(γελάω) με τα πάντα… είμαστε το χωριό των τρελών…
Χθες βγήκα για τρελό κλάμπινγκ, και ΝΑ πώς ξεχώρισαν οι παλιοί από τα γατάκια…
[SPOILER]Όταν παίζει κομμάτι από Smash και μέσα σε ένα γεμάτο κλάμπ είσαι ο μόνος που δίνει σημάδια αναγνώρισης, πα να πει τέλος εποχής, πα να πει έχουμ’αλλάξει γενιά που πα ρε καραμήτρο :lol::lol::lol:[/SPOILER]
Και σήμερα προσπαθούσα να εξηγήσω στις (καθόλου μα καθόλου μέταλ) φίλες μου τι είναι το air-(guitar/drums/bass)- playing, πότε και γιατί το κάνει κανείς. Από τις πιο σουρρεαλιστικές, ξεκαρδιστικές συζητήσεις που έχω κάνει ποτέ…
Clubbing λέει…ποτέ δεν βρήκα νόημα σ’ αυτό το πράγμα έστω και για μία φορά στο τόσο σε γιορτές κλπ…και στην 5ήμερη τη βραδιά που μας πήγαν στο κλαμπ από όλα τα κομμάτια που έπαιξε και γινόταν πανικός από τα σειόμενα γυναικεία οπίσθια ήξερα μόνο το “δεν ταιριάζετε σου λέω” και το gangnam style…και δεν ξέρω κατά πόσο με τιμάει αυτό…
^ 'Οταν λέω κλάμπινγκ εννοώ το Intrepid Fox
Από το άλλο που λες, πρέπει να έχω πάει μέχρι και 5 φορές στη ζωή μου, εξαιρουμένης της χρονιάς του μεταπτυχιακού (οπότε έχουμε 8 σύνολο)
Α ρε Smash γμτ… so 90’s…
Γιατί να μην είναι όλες οι δεκαετίες 90’s… :roll:
Αυτό είναι το μόνο μαγαζί το οποίο παίζει μέταλ και ρόκ και βλέπω παρέες να χορεύουν σαν να είναι σε κλάμπ. Περίεργα πράγματα. Σαν τα σφηνάκια στο fox και το μεθύσι μετά απο αυτά όμως τίποτα
Παλιοί φίλοι και παλιά παιδιά από το σχολείο σου που η Αθήνα και οι περιστάσεις σας έκαναν φίλους από εκεί που δεν το περίμενες ποτέ.
Ομορφιές. Το νησί είναι σκατά χειμώνα αλλά μια παρέα μπορεί να το κάνει λίγο λιγότερο σκατά.
Παραμένει σκατά though.
Να γυρνας σπιτι σου οσο μεθυσμενος πρεπει,και το δεκαλεπτο που περπατας στο βρεγμενο δρομο να ακους τερμα στα ακουστικα
αυτο
και αυτο
και οσο χωνει η μουσικη να περπατας ολο και πιο γρηγορα και αποφαστιστικα