Παίζει φέτος να έχω ξεκόψει από όλους σχεδόν, αλλά δεν λυπάμαι! (Και δεν είμαι τόσο bitch όσο φαίνομαι.)
Bored
http://www.youtube.com/watch?v=wHugAAFCObY
είπα να καθαρίσω τα αυτιά μου μετά την ατελείωτη προπαγάνδα με Παντελίδη, Κιάμο κτλ. Είμαι ξενέρωτη και με στηρίζω:D
Καληνύχτα σε όλους
Bad [-X
Καληνύχτα Μαρία.
Καληνύχτα Μαρία!
Γιατί bad;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα #-o:lol:
Νόμιζα ότι το “Bored” απευθυνόταν στο αποπάνω ποστ, δηλαδή σε μένα. Συγγνώμεεεεες.
Τα νησιά είναι υπέροχα (μόνο) τον χειμώνα.
.-
Το καλό είναι ότι ερημώνουν και επίσης έχει όμορφα χρώματα η θάλασσα. Σε όποιον δεν αρέσει η θάλασσα το φθινόπωρο-χειμώνα, απλά δεν ξέρει.
Τώρα το έπιασα. Όχι δεν πήγαινε για σένα
Άργησα κι εγώ να το πιάσω.
Καλημερες!!!Αφου επεζησα απο τις λιμνες που εχουν οι δρομοι εξω λεω να παω για υπνο
…πιο όμορφα, έτσι;:):!:
Κοίτα. Δεν είμαι το παιδί της πόλης που πήγε σε νησί και ξενέρωσε επειδή είναι τόσο έρημα που ο Χαρδαβέλας ετοιμάζει εκπομπή “Υπάρχει ζωή στη Μήλο”. Είμαι το παιδί του νησιού που έχει περάσει 14 χειμώνες μέσα στο απόλυτο κενό όπου το μόνο που ακούγεται είναι ένας αέρας να σου παίρνει τα μυαλά. Και τώρα περνάω τον 15ο.
Πραγματικά σε πιάνει πλάκωμα με την κατάσταση. Εντάξει στα μαγαζιά βλέπεις κόσμο κλπ, αλλά χτες γυρνώντας είχε τόση ησυχία που άκουγα μόνο τα βήματά μου και γαυγίσματα ανά διαστήματα. Και δεν έχει και λάμπες στους δρόμους. Ταραντινικά σκηνικά.
Μη σχολιάσω την υγρασία που κολλάει στο δέρμα και μπαίνει μέσα σου.
Χαχαχαχαχα ωραιος ο stef!!!
Μπλακμεταλλάς είναι, όλα αυτά συνηγορούν στο να γουστάρει.
Για την ακρίβεια, ένας ολόκληρος χειμώνας σε ακριβώς αντίστοιχο σκηνικό στη Λήμνο συνηγόρησε στο να γίνω μπλακμεταλάς.
μιας και λέτε για νήσια, τα τελευταία χριστούγεννα της ζωής μου (4-5) τα περνάω σε νήσι. Και ναι εκεί γνωρίζεις τον εαυτό σου. δύο μπάνια μέχρι στιγμής για φέτος από τις 25 δεκέμβρη και συναχίζουμε δυναμικά σίσισσσσζζ
Τέλος Δεκέμβρη, μέρα γιορτής! Τρία χρόνια και 7 μήνες κλείνει [U]το κουνελοblog μου[/U], και ο μήνας που μας αφήνει ήταν ο καλύτερος σε θέμα επισκεψιμότητας, αγγίζοντας τις 5000 επισκέψεις μέσα στον μήνα μόνο! Ε, ναι, χαίρομαι! :vibrate:\:D/
(να έβγαζα και κανά φράγκο απ’αυτά που γράφω καλά θα ταν :PP - αλλά και πάλι, λέμε [U]όχι[/U] στις διαφημίσεις!!!)
Μπράβο, Άλεξ, μπράβο σου!!! Σου αξίζει!!!
Thank you! Εντάξει, ένα ποσοστό επισκέψεων προέρχονται μέσα από τα google images ουσιαστικά και την αναζήτηση φωτογραφιών, αλλά και πάλι, ο κόσμος αυξάνεται διαρκώς…
[SPOILER]Και ναι, κάποια μέρα τα κουνέλια θα κυριεύσουμε τον κόσμο. :twisted:[/SPOILER]