Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Επειδη σε λιγακι θα την κανω για δουλεια καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απ ολα :slight_smile:

καλή χρονιά μάγκα μου Θupa 13 ρε! :slight_smile:

Να σαι καλα αδερφε και εσυ οτι επιθυμεις!!!

ΚΕΝ καλη πρωτοχρονια και καλα κουραγια :slight_smile:

Ευχαριστω πολυ φιλαρακι.Καλη χρονια και σε σενα και οτι επιθυμεις :slight_smile:

καλη χρονια σε ολους!!!

καλή χρονιά σε όλους παιδιά! να σας μπει καλά το 2013! να περάσετε καλά, να φάτε, να πιείτε και το πρωί να κοιμηθείτε :stuck_out_tongue:

Άντε καλή χρονιά να έχουμε με πολύ φαΐ και πολύ πιοτί :smiley: Α! και υγεία πάνω απ’ όλα!!

Υγεία σε όλους (εκτός από τα καθάρματα, που λέει και ένας γνωστός…) και να δούμε και Metallica live το '13 :roll:

Καλή χρονιά και από 'μένα παιδιά με υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε!!!

η κλασική γειτονιά μου.

20.00 πυροτεχνήματα
21.00 πυροτεχνήματα
22.00 πυροτεχνήματα
23.00 πυροτεχνήματα
για να δούμε. θα το πετύχουν τώρα??
ή θα γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου σε όλες άλλες τις χώρες του κόσμου εκτός απο την δικη μας αλλαγή…

Πρωτοχρονιά και μαλακίες, αφού τίποτα δε θα αλλάξει, τίποτα… :frowning:

Καλη χρονια σε ολους!!!οτι επιθυμειτε να το βρειτε:D
Silent μην το λες…πολλα μπορει να αλλαξουν!!!

Δε ξέρω τι λέτε για πρωτοχρονιά. Με βλέπω να ξενυχτάω απόψε στο γραφείο, δουλεύοντας, μέχρι να εξαντληθούν οι αντοχές μου.

Όχι πως στις εποχές που δε δούλευα δηλαδή έκανα τίποτα το τρομερό τη νέα μέρα του χρόνου - η καταναγκαστική έξοδος της Πρωτοχρονιάς είναι 100 φορές πιο κλισαρισμένη από εκείνην του Σαββάτου.

Και τώρα που σας… ξενέρωσα (χαχα), να ευχηθώ και γω καλή χρονιά σε όλους και όσοι βγείτε να περάσετε καλά. :PP

παρταρουμε και περνάμε καλά τις άλλες 364 μέρες… ας κάτσουμε και μια… 8)
χρόνια πολλά παιδιά… καλή χρονιά να έχετε

Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα, κι ό,τι άλλο ονειρευόμαστε και επιθυμούμε. Αγάπες.

Επ!Οι δύο συνήθεις ύποπτοι από πάνω πρόλαβαν:p
καλή συνέχεια στο χρόνο που συνεχίζεται κανονικά. υγεία, ευτυχία καλά μυαλά και μουσικές
καλά να περάσουμε όχι μόνο σήμερα αλλά όλο το χρόνο

[SPOILER]και ήρεμα με το φαί[/SPOILER]

Σα να εχουν παααααααρα πολλοι σημερα γενεθλια!!!Μεγαλυτερη πλακα εχει ο τυπας που προφανως θα ειχε πολυ ελευθερο χρονο και εκανε 10 λογαριασμους–>Bennett03 (41), Bennett04 (41), Nwaeze12 (41), Bennett05 (41), Bennett06 (41), Nwaeze15 (41), Bennett07 (41), Nwaeze23 (41), Bennett08 (41), Doherty03 (41), Doherty05 (41), Doherty06 (41), Doherty04 (41)

Κοιταξτε στο Today’s Birthdays :lol: