σας ευχομαιι ενα sUPEr OuAoU 2013 me fiLi@ p0ll@@@
καλα εσυ θα σταματησεις τη μιζερια πια?
ουφφφφ πια.
μπορεις αντι να εισαι μιζερη ας που με να κανεις κατι παραγωγικο και ωραιο και νεο και ομορφο και λαμπρο και να το χαιρεσαι
νο οφενς τζουτζουκι <3<3<3
To έβλεπα κι εγώ… Χρόνια πολλά παιδιά!
Είδα όμως έχει ο Moon_Madness. Πολύχρονος και καλή χρονιά. Και σε όλους τους υπόλοιπους του φόρουμ.
Όταν ήμουν μικρός κάθε Πρωτοχρονιά έπαιρνα δώρο playmobil. Φέτος δίνω τα περισσότερα playmobil μου σε 2 παιδάκια για δώρο. Τα ξέθαψα και κλαίω.
Tίμια πράξη. Η αλήθεια είναι πως με πιάνουν και μένα κάτι παλιμπαιδισμοί σε φάσεις, γι’αυτόν τον λόγο όμως έχω τα παλιά μου παιχνίδια (όσα έχουν μείνει με τα χρόνια) κρυμμένα σε σημείο που να μη μπορώ να τα βλέπω. Θα ήταν… ατυχές να με δει κανείς να παίζω με τα LEGO.
Καλη χρονια σε ολους τους συμφορουμιτες! Υγεια, χαμογελα, και παντα την καλυτερη μουσικη για συντροφια 8)
Χρόνια πολλά μάγκες, με υγεία πάνω από όλα
Άντε και για τους πιο τυχερούς και με λεφτά:p
Μολις γυρισα απο δουλεια.Κραταγα θερμοπυλες ολο το βραδυ!!Και παλι καλη χρονια σε ολους και οτι επιθυμειτε αδερφια.Ωρα για υπνο
Καλή χρονιά πουστόπαιδαααααααααααααααααα
Kαλη χρονια [U]συμφορ[/U]ουμιτες !
μπήκε και ο χρόνος και…
1ος άνθρωπος που μίλησα, αυτός που διαχειρίζεται την σελίδα των mayfair στο fb(πήξαμε στις αγάπες λέμε!!).
1o κομμάτι που άκουσα, Patti Smith: "Amerigo"
1ή μπύρα που ήπια, McFarland(η μισή στα ηχεία. δεν ανοίγει έτσι ηλίθιε. δεν είσαι στο texas…)
1η φραση-ατακα που "“ακουσα”…
1η ταινία που είδα. Moonrise Kingdom
1o ολόκληρο άλμπουμ, John Frusciante - The Empyrean
1ο Live dvd , The Tea Party - The Reformation Tour - Live in Australia
2013 ευχές… και 2013 . . . . . .
2013 μπύρες εύχομαι:p
1ος χορός: [SPOILER]κλαρίνα γύρω γύρω από τους καναπέδες[/SPOILER]
Πρώτες ακροάσεις του υποτιθέμενου νέου χρόνου: the tea party και Θανάση
3 φορες λοξυγγας για πανω απο μιση ωρα την καθε φορα.
Της θειας σου 2013.
Καλύτερο σερί κομματιών σε μαγαζί έβερ
[SPOILER]gangnam style
dance with the devil
smack my bitch up
freestyler[/SPOILER]
Πρώτο κομμάτι της χρονιάς
Άντε καλή χρονιά να έχουμε.
:lol:
δεν εχω τόσα ηχεία να καταστρέψω…
*καλά ξεκίνησες(μουσικά)…8)
**καλή χρονιά μαρια. [B]edit[/B]… και στους απο πάνω. πότε πρόλαβαν…
και μια που το είπες…
1ο κοπανημα της χρονιάς, fire in the head απο το dvd των tea party. δεν έμεινε τίποτα όρθιο…πολλά έπιπλα εχω …
Και αφου τελειωσεις το αχαλινωτο σεξ στο αρνι, σε περιμενει βασιλοπιτα και τομπλερονε. Ο ουρανισκος μου εχει καβλωσει του κερατα.
Καλη χρονια παιδες και απο μενα
…αυτά είναι ζήλεψα…καλή χρονιά σε όλους:):!:
καλη χρονια παιδια:D
υγεια πανω απο ολα,πολλες και ομορφες μουσικες,ταινιες,βιβλια
και οτι αλλο θελει ο καθενας
Καλη χρονια σε ολους και ολες!!! Ευχομαι υγεια και ευτυχια σε εσας και στις οικογενειες σας!!!
Καλή χρονιά ρε παίδες. Και επειδή θέλω να μου πάει καλά η χρονιά και χωρίς άλλους νευρικούς κλονισμούς… πουλάω το NBA-2k13 και δεν το αγγίζω για την υπόλοιπη ζωή μου. Δεν είναι αυτά για μένα. [-X
:lol::lol::lol:
και εγω τα ιδια έπαθα 2 μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος. το άφησα στην ακρη. κριμα ειναι να καταστρέψω το σπιτι…
*κέρδισα το φλουρί! πάμε ρε 2013 . . . . . .