Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Kαλή χρονιά στο forum με υγεία ευτυχία αγάπη και ευημερία…

Yes!!! To deadline που είχα για την παράδοση συγκεκριμένης, άκρως κοπιαστικής δουλειάς, παρατάθηκε κατά ορισμένες μέρες… Θα μπορέσω να πάω και για έναν καφέ ο άνθρωπος, όλες τις γιορτές τις έχω βγάλει μέσα… :bounce:

Αν αναρωτιέστε για ποιά δουλειά μιλάω, μπορείτε να περάσετε από α[U]υτό το θρεντ[/U].

Κλάνω.

Επειδή μου το ζητάς τόσο γλυκά, θα βάλω τα δυνατά μου να το κάνω(δεν ξέρω τί, αλλά θα το βρω). Καλή Χρονιά, παρεμπιπτόντως. <3 <3 <3

:’) :’)

καλή χρονιά σε όλες και όλους, υγεία και αγάπη μόνο, όλα τα άλλα είναι δεύτερα…

πεθανα :’)

μπραβο βαγγελη. επιτέλους, φύσηξε και εσυ έμεινες στην θέση σου για την αρχική σου πορεία!

φχαριστώ.

:lol::lol::lol:

ενα όνομα , μια εγγύηση!

ναι. εγγύηση

δεν κατάλαβα?! διαφωνείς?!

[SPOILER]κλαίω… έσβησα κείμενο που πλάσαρα τον εαυτό μου :lol:[/SPOILER]

[SPOILER]Δε ξέρω γιατί γράφετε το ίδιο, αλλά είπα να σας μιμηθώ. :-s[/SPOILER]

Πόσο ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ εξακολουθούμε να’μαστε όταν προσκολλούμαστε στα κλασσικά στερεότυπα “αριστεροι/δεξιοί” κλπ κλπ… Άν κάποιοι νιώθουν ότι κάτι τους φταίει κ ότι είναι όλα σκατά αλλά δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από μια συγκεκριμένη “αντι-αριστερή” ή “αντι-δεξιά” φιλοσοφία, είναι σαν ένα χειρόφρενο που τους εμποδίζει να εκφραστούν πραγματικά. Σφυρηλατημένο από γονείς και στενό οικογενειακό κύκλο. Και στο τέλος βγάζουμε πρωθυπουργό Σαμαρά. [-X

Λίγα τα λόγια σου για τον Σαμαρά φίλος, και λίγα τα λόγια σου για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, την Ελλαδάρα, και τους γαμιστερούς κατοίκους της - αν δε σ’αρέσει τρέχα ζήσε στο Ουζμπεκιστάν!

Προδότες του έθνους…

:lol:

Απλά έτυχε και τ’ανακάλυψα σε (ακόμα μία) κουβέντα με φίλο σήμερα… Και το’χω δει πολλαπλώς τελευταία. Το να βρίζεις κ απλά ν’απογοητεύεσαι χωρίς συγκεκριμένη πρόταση διεξόδου δεν έχει έννοια. Καλά ούτε έχουμε εκλογές βέβαια ούτε καν πλησιάζουν… ANTONIS FOR THE NEXT YEARS BABIES! :yahoo:

“Δεν την αλλάζω την χώρα μου με καμία άλλη, οι Έλληνες είναι ο καλύτερος και ο ανώτερος λαός και οι άλλοι είναι μαλάκες…” Ρωτήστε εμάς, ρωτήστε τα παιδιά που με εκατό πτυχία δε βρίσκουν δουλειά, ρωτήστε τους άστεγους, ρωτήστε αυτούς που ανα πάσα στιγμή κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους, γιατί δεν υπάρχει πρόνοια και φάρμακα…

Στα παπάρια μου οι φυσικές ομορφιές και τα νησιά!!!

Θέλουμε κάτι ανάλογο:

αν εχεις συγκεκριμενη προταση διεξοδου γιατι να απογοητευεσαι; εν τελει, σιγα μη σας ζητησουμε και αδεια για το ποτε θα απογοητευτουμε!

[SPOILER]http://youtu.be/FzUpFBhk-n4?t=3m49s[/SPOILER]