Δεν έρχεται η στιγμή που πρέπει να τα κόψετε με ένα ψαλιδάκι λίγο; Τα μούσια δεν είναι σαν τα μαλλιά που όσο μακραίνουν ή παραμελούνται αδυνατίζουν;
Έχω να κουρευτώ 2 χρόνια, τι μου λες εσύ.
Τι μήκος είχαν πριν δύο χρόνια; 8O Τώρα θα έπρεπε να ήσουν ραπουνζέλ.
Τα μουσια μια χαρα κρατουν, νομιζω ειναι πιο δυνατα απο μαλλια. Ακομα
Μαλλι παω για 3 χρονια, τα εχω παρει 2-3 δαχτυλα μονο (2-3 φορες).
@ silent, λίγο πιο πάνω, από ένα σημείο και μετά δε μακραίνουν τόσο πολύ.
@ martian, εγώ αυτό εννοώ κούρεμα, τα 2-3 δάχτυλα.
Μα κούρεμα δύο-τρία δάχτυλα είναι.
Οταν εισαι αγορακι δεν ισχυει απαραιτητα αυτο
Δεν παίζει ρόλο βρε μάρσιαν. Δηλαδή τα κοντά μαλλιά είναι προνόμιο των αντρών και τα μακριά των γυναικών; Είναι θέμα προτίμησης.
Οχι, απλα τα αγορακια συνηθιζουν οταν μακραινει λιγο το μαλλι να το πετσοκοβουν. Οταν αποφισουν να το μακρυνουν, τα 2-3 δαχτυλα αποτελουν πταισμα.
Κάποτε, όταν για ένα διάστημα είχα μακρύ μαλλί, ήμουν στο σταθμό του ηλεκτρικού και περίμενα, φορώντας και μια μπλούζα Metallica μάλλον (κλασικά τότε :roll: ). Με βλέπει έτσι ένας παπάς και μου πιάνει κουβέντα. Άρχισε να με ρωτάει γιατί έχω μακρύ μαλλί, και ότι στην αγία γραφή αναφέρει ρητά ότι ο άντρας πρέπει να έχει κοντό μαλλί, ενώ η γυναίκα μακρύ κλπ. Επίσης, ανέφερε κάτι και για τα μούσια, ότι ο άντρας πρέπει να ξυρίζεται κλπ (πρέπει να ήμουν και αξύριστος εκείνη τη μέρα :lol: ). Στο τέλος με αιφνιδίασε όμως… άρχισε και μία μίνι αυτοκριτική, ότι και καλά ενώ αυτά αναφέρονται στις γραφές, οι ίδιοι οι ιερείς δεν τα τηρούν και έχουν γέννια και μακρυά μαλλιά… δεν είχε εξήγηση γιατί γίνεται αυτό και με άφησε ήσυχο μετά (είχε πλάκα γιατί μου τα έλεγε μη επιθετικά :-k )
To μαλλί μου φτάνει μέχρι τη μέση μου. Fuck yeah.
Επίσης το μούσι μου δεν θα παραμείνει απλό μούσι, θα είναι sludge-ο-μουσο
Εχω να αφησω μαλλι μακρυτερο απο ενα δαχτυλο απο το γυμνασιο.Καθε 3-4 βδομαδες περιπου το κουρευω τελευταια σκαλα.Αεροδυναμικος κι ετσι.
Τα μαλλιά μου καλύπτουν όλη την πλάτη μου. Σε 5-6 εκατοστά θα τα κάθομαι κιόλας, και έχω μετα βίας δείγματα ψαλίδας. Και τα αγαπώ.
πόσο ζηλεύω τους ανθρώπους που (μπορούν να) έχουν ωραία μακριά μαλλιά, εγώ μεγαλώνοντας κονταίνω σταδιακά τα δικά μου με μεγάλη επιτυχία.
tatsoman ωραίο μαλλί, υπέροχο τατού, you go girl 8)
ααααχ… ωραίες εποχές με μακρί μαλλί… τι την έκανα τη μαλακία και τα έκοψα πέρισυ! ακόμα δεν έχω το γιατί το έκανα. λέω να τα ξαναμακρύνω όμως 8)
Εγω παντως λεω σε κανα μηνα να τα κοψω.
Αφου εχω περιεργεια να δω πως ειμαι με κοντα μετα απο 7 χρονια μαλλουρας. :-s
το μούσι μετά τους 2-4 πόντους μήκος είναι και πιο εύκολα διαχειρίσιμο… εγώ μόνο φαβορίτες περιοχή παίρνω με μεγάλη σκάλα γιατί πετάνε στο πλάι και στρογγυλεύει η μάπα… και λίγο τον λαιμό καθαρίζω…
όσο έχει κρύο δεν το πειράζω… πιο μετά αν αρχίσω να βελάζω από την ζέστη μπορεί να το δώσω πόδι…
στο μαλλί πάλι μεγάλη ιστορία γιατί η τρίχα δεν και ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω με αποτέλεσμα ψαλίδα και μαλακίες… το μαζεύω 3-4 δάχτυλα 2 φορές το χρόνο… αν και αδυνατίζει αρκετά οπότε αν δω ότι πάω για καραφλοχεταίος θα το αποχωριστώ…
Μακρυ μαλλι ειχα και εγω μεχρι που τελειωσα το λυκειο τωρα στα γεραματα τα παιρνω καθε μηνα τελευταια σκαλα για να κανω ομοιομορφη την καραφλα :roll:
μόνο μακρύ μαλλί ρε. πρόπερσι αναγκάστηκα να τα κόψω λόγω γαμωστρατού αλλά τώρα έχουν φτάσει πλέον σε ένα αξιοσέβαστο μήκος (μέχρι τον ώμο) και συνεχίζουν ακάθεκτα. πάντως και τα δικά μου πριν κουρευτώ ήταν γύρω στα 6-7 εκατοστά πάνω από τη μέση. [SPOILER]και εννοείται και με μούσι. [/SPOILER]
…για σου συνάδελφε:p :!: