Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

ΡΕ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ :!:

[SPOILER]
http://www.youtube.com/watch?v=eisUeOernHM [/SPOILER]

Tη στιγμή αυτή σχεδιάζω τον κώλο μιας γκόμενας. Ομολογώ με δυσκολεύει να πετύχω τις κατάλληλες γραμμοσκιάσεις. Παράλληλα ρίχνω κλεφτές ματιές στο θρεντ των Φατσών.

Τα αποτελέσματα, και αν τελικά στέφτηκαν από επιτυχία ή όχι, θα τα δείτε το βράδυ στο Art thread.

κραταω το παπαρι μου απ’την υπερενταση, μη το καθυστερησεις

Η εικόνα και μόνο είναι αρκετή για να με κάνει να τα σκατώσω, αλλά θα αντισταθώ στη σκέψη. :PP

http://mygreekme.gr/

#-o

χαχα εχει η αδερφη μου εκει ενα account για να κανει εξασκηση στ αρχαια!:p:p μιλαμε για πολυ καψιμο!!:lol:

Λοιπόν, άλλη μία απορία σχετικά με αγγλικά λογοτεχνικά βιβλία αυτή τη φορά…

Σκέφτομαι το καλοκαιράκι που θα έχω προχωρήσει λίγο και θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αν δίνω σύνθεση θα έλεγα τι θα έχω, θα ήθελα να καταπιαστώ λίγο με αγγλικά (λογοτεχνικά) βιβλία. Επειδή το συζητούσα και με φίλη μου και επειδή αγαπώ την ιστορία, κατέληξα στα “Alice’s Adventures In Wonderland” και “Through The Looking Glass” του Lewis Carroll. Όσοι ασχολείστε με αγγλικά βιβλία, θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δυνατό να διαβαστούν αυτού του επιπέδου από έναν με γνώσεις επιπέδου B2 και, ευελπιστώ μέχρι τότε, λίγο παραπάνω. Ή να αρχίσω με κάτι πιο βατό, αλλά τί; Και όχι με πολλές σελίδες! Εννοείται με την καθοδήγηση ένος λεξικού(κατά προτίμηση αγγλοαγγλικού). :slight_smile: Ευχαριστώ προκαταβολικά. :stuck_out_tongue:

Σερί μέχρι 5.30 και αναχώρηση προς αεροδρόμιο ή ύπνος κανά 4ώρο?
:-k

συμφωνα με την εμπειρια μου…
υπνος κανενα 4ωρο μακραν…

Όπως νιώθεις. Που θα πας τυχερέ; :stuck_out_tongue:

Αθήνα γυρίζω, μέσα στη τύχη είμαι =/

Α, είσαι πολύ τυχερός. Έλα μωρέ, υπάρχουν και χειρότερα να λες.

για μένα η Αθήνα είναι το χειρότερο :stuck_out_tongue:

Όπως το πάρει κανείς. Θες να ανταλλάξουμε; :stuck_out_tongue:

χωρίς να ξέρω καν που είσαι, εύκολα

ΣΚΡΗΗΗΗΗΜΙΝΓΚ! ΦΟΡ Ε ΛΟΒ ΜΠΑΑΑΑΗΤ!

Κολαμπορεησιον με Μουντσαηλντ, σας αγαπαμε.

Είστε μαζί και τραγουδάτε (και χορεύετε σταντέ) αυτό. Εχμ…

[SPOILER]Με λίγο ποτό μπορεί να καταλήξετε να το κάνετε και πράξη :P[/SPOILER]

Εντωμεταξύ ο συνειρμός με το Love Bites σε άλλο θρεντ είναι τουλάχιστον τραγικός…

Δεν δαγκωνομαστε. Ακομα.

ΧΑΡΤΜΠΗΤΣ, ΤΑΗΜΠΟΟΟΜΠΣ!

βάλτε και το london leatherboys ρε