χαμπάρι δεν πήρα ρε μαλάκες
Κρυο και αραγμα με καφεδακι ζεστο με τα φιλαρακια.Αξια ανεκτιμητη.Και εδω εριξε λιγο χιονακι αλλα ισα ισα για να χαρουμε μετα απο λιγο σταματησε
οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα στους μπατσους.
το δα γραμμενο στο θρανιο σημερα και μου φτιαξε τη μερα
Ειχα δουλεια στο κεντρο σημερα και με το που σκαω ομονοια πεφτω πανω στην πορεια κατω τα ξερα σας απο την βιλα Αμαλιας :? Παλι καλα δεν γινανε μπαχαλα
πω τι κάνανε ρε οι κάφροι :?
πω πω. ευτυχώς τη γλίτωσες
Η θέση της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης είναι η εξής :
Εδώ και πολλά χρόνια ο αντιεξουσιαστικός χώρος αποτέλεσε και αποτελεί πυρήνα ανατροφοδότησης και ζύμωσης ιδεών για το ζωντανό οργανισμό που λέγεται ΠΑΣΟΚ, στην κοινωνία, στο δρόμο, στους αγώνες, για την πάλη των τάξεων, για τη νίκη του Λαού.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους σύντροφους αναρχικούς, και καταδικάζουμε την είσοδο των οργάνων καταστολής στη Villa Amalias, που αποτελεί ένα πολιτιστικό φάρο στη σύγχρονη μικροαστική κοινωνία.
Αλληλεγγύη στους αλληλέγγυους (και τους αλληλέγκυους).
Γιατί και ο Ήλιος ο Πράσινος είναι μοϊκάνα.
:lol::lol: πιο πολυ για το timing που εγινε το εγραψα.Ετσι κι αλλιως τοσα χρονια που τραβιομουνα στα γηπεδα εχω δει απειρα μπαχαλα
Ρε πούστη έχει πετάξει μούχλα σε ένα σημείο του τοιχου στο δωμάτιο μου… Δεν περνάει κανένας σωλήνας απο εκεί…τι στο καλό μπορεί να φταίει; :? :?
υγρασια .δε χρειαζεται να περναει σωληνας μπορει να φταιει η μονωση η οτιδηποτε…μη το αφησεις γιατι θα χεις θεμα…
Να ξύσω δηλαδή τη μούχλα;
ραντισμα με ειδικο φαρμακο και μετα καλο πλυσιμο…δε χρειαζεται να ξυσεις τιποτα
Μάλιστα, κατάλαβα. Και έτσι θα υποχωρήσει η μούχλα;
ναι εγγυημενα!
Σε ευχαριστώ Man!! Θα ψάξω για αυτό που πρότεινες να δώ τι παίζει
απο τιμες και τετοια δε ξερω.παντως εγω μενω διπλα στο βουνο και απο αεριδες και υγρασιες εχουμε πολυ πραγμα .οσες φορες επιασε μουχλα κατι δεν ειχαμε θεμα ξανα…παντως αν στο σημειο που παρατηρησες εχει επιπλα κοντα,τραβα τα και αυτα και δες απο πισω.αυτα ειναι τα χειροτερα.
Ναι είχε μια ντουλάπα και ψιλοέπιασε και αυτή πίσω. Ευτυχώς δεν έχει εμφανιστεί πουθενά αλλού στο σπίτι
Ψεκασε το με χλωρινη και τριψτο μετα.
Αν χρειαστει και δευτερη καντο.
Οκ thanks boys. Πραγματικά άσχημη φάση, ιδιαίτερα η γωνία που έχει τη μούχλα
Υπάρχει κάποιος που να είναι υδραυλικός εδώ μέσα? Μια μικρή ερωτησούλα θα ήθελα να κάνω!!