Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

:smiley:

Έσπασαν τα νερά;

όχι ακόμη :stuck_out_tongue:

Φευγοντας απο την Παντειο σημερα κατηφορησα με τα ποδια για το σπιτι μου.Στο δρομο σταματησα γιατι μου γυαλισε μια πιτσαρια που δεν ειχα ξαναπροσεξει και λεω “δεν παιρνω ενα κομματι?”. Μπαινω μεσα,λεω τι θελω,περιμενω. Εκει που κοιταω τον τοιχο λοιπον ακουγεται απο μακρια ενας βομβος.Κοιτιεμαι με την κοπελα που δουλευε,λεμε δε θα ναι τιποτα,κανα αμαξι με δυνατο το ραδιοφωνο κατι τετοιο. Το βουητο ομως ολο και πλησιαζε μεχρι που απεκτησε ρυθμο, και ενα τρομακτικο ηχο που μου θυμισε τα ουρουκ χαι οπως προελαζαν για το φαραγγι του Χελμ ,πραγματικα ομως.

Μπαινει μεσα ενας τυπας,τον κοιταμε καπως ετσι :-k και λεει: [B][SPOILER]Παοκτζηδες.[/SPOILER][/B]
Και μου σκαει εμενα εκεινη την ωρα οτι σημερα παιζουνε στο Ελ Πασο με την Καλλιθεα.Οντως μετα απο μισο λεπτο εμφανιζονται στο στενο διπλα στην πιτσαρια καμια 300αρια με Ζηταδες,Διας και ολα τα λοιπα και βγαινουν στη Θησεως τιγκα καβλωμενοι βριζοντας το λιμανι,κλασσικα :lol: Γενικα λιγο κλασιμο η σκηνη αλλα λεω δε βαριεσαι σιγα μη γινει τιποτα.

Μολις εχουν βγει και οι τελευταιοι απ το στενο βγαινω και εγω απο την πιτσαρια και παω για το σπιτι.Δεν εχω κανει πανω απο 2 βηματα και ακουγεται μια εκρηξη και γυρναω και η νυχτα εχει γινει μερα.Μολοτοφ σκανε στα 10 μετρα μου,φωτοβολιδες εκσφενδονιζονται προς πασα κατευθυνση,κοκκινος ο ουρανος, οι παοκτζηδες να δερνουν οτι κινειται (κυριως ενστολο αλλα τις αρπαξανε και κατι περαστικοι), με κονταρια, μπουνιες-κλωτσιες ενας χαμος,κανουνε ντου οι μπατσοι τρεχουν προς τα μενα φευγοντας οι πιο πισω παοκτζηδες παιρνει και μενα η μπαλα,τρεξιμο κυνηγητο ξυλο πουτανα ολα απο το πουθενα μιλαμε :lol: Νιωθω ευλογημενος που ειδα μια φορα το μεγαλειο της καλτιλας του παοκ,μονο αυτοι οι ανθρωποι θα κατεβαιναν σε ματς με την Καλλιθεα να καψουν τη Θησεως :bow:

έγινε ντου και ξεκίνησε το μπάχαλο, δεν άρχισαν έτσι στη φάση να “βαράνε περαστικούς” οι καλτ ΠΑΟΚτσήδες

1. ξύλο στους περαστικούς γιατί είναι ΑΘΗΝΑΙΟΙ.
      τα μουνιά

πόσο τραγικός είμαι που δε μπορώ να φκιάξω ένα φασκόμηλο της προκοπής??? #-o

Πες μου τι έκανες λάθος κανακάρη μου. Πες μου τι μπορεί να πήγε λάθος.

έβαλα πολύ νερό στο βραστήρα 8)

Κάνε ποδόλουτρο με ότι έμεινε. :roll:

και να χαραμησω πολύτιμο καρδαμυλίτικο φασκόμηλο???
r u fucking crazy!?!?!?!?!

Ειπα οτι εγινε [B][U]και [/U][/B]αυτο φιλος.Εννοειται οτι απο καπου με τους μπατσους θα ξεκινησε η ολη ιστορια

Α, φύλλα είναι; Γιατί να έβαζες φακελάκι την ώρα που βράζει το νερό θα μου φαινόταν λίγο ασυνήθιστο. :-s

ναι ρε,φυσικα πράγματα. από τη μάνα γη κατευθείαν:!:

@privatejoker: δεν ξεκίνησε από ντου μπάτσων η όλη ιστορία αλλά οκ, ίσως εγώ να παρεξήγησα αυτό που ήθελες να πεις με το ποστ σου

Δικά σας παιδιά ξεκίνησαν την ιστορία με τις μολότοφ κ.λπ

ναι ναι,μολις το πληροφορηθηκα απ το κοντρολ…καλα ζωντοβολα και οι δικοι μας,στον Καιαδα ολοι αυτοι

5 λεπτά βγήκα στο δρόμο και μυρίζω τζάκι, wtf

same here, χθες εκοβες το καπνο στο δρομο με το μαχαιρι, post apocalyptic σκηνικα