Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Πες το.

To κουνέλι μου μόλις μου γάμησε την παντόφλα, ενώ τη φορούσα
Στην κυριολεξία
Μιλάμε κομπρεσέρ
:lol:

εισαι ο amumu φιλε???μου πεφτε το μαλακισμενο συνεχεια aram 4v4 και με γαμαγανε

aram και μαλακίες
Amumu jungle είναι φόβος και τρόμος 8)

Βρήκα στο http://www.scribd.com κάτι έγγραφα(βιβλία) που θέλω να κατεβάσω και δεν τα βρίσκω πουθενά αλλού. Να δώσω στοιχεία(email πχ) για να κάνω download; Τί λέτε κι εσείς; Είναι που είναι παραφορτωμένος ο υπολογιστής μου και κάνει από μόνος του επανεκκίνηση…:frowning:

Εγώ το scribd το χρησιμοποιώ ώς βιβλιοθήκη και τα διαβάζω online. Τώρα αν έχεις την καύλα να τα κατεβάσεις κάνε account, αλλά νομίζω πώς δεν χρειάζεται κιόλας

Δε μπορώ να τα διαβάσω online:p και τα βιβλία αυτά θέλω να τα εκτυπώσω. Ευχαριστώ πάντως. :slight_smile:

Γιατί δεν μπορείς;

Πρώτον, γιατί κουράζονται τα μάτια μου(ήδη περνάω πολλές ώρες μέσα) και δεύτερον, γιατί το βαριέμαι, θέλω να το πιάνω το βιβλίο:p αλλιώς δε μπορώ να το διαβάσω.

Kι όμως υπάρχει καλύτερος… 8)

[SPOILER]
[/SPOILER]

^[SPOILER][/SPOILER]

:-k
Δεν την έχω δοκιμάσει και γενικά δεν την πολυβλέπω την elise στα games, ειδικά jungle
Μια φορά που την πέτυχα πάντως με lee sin(aka king of the jungle) στη ζούγκλα μου, την ποδοπάτησα την αραχνούλα 8)

Ναι δεν την παίζουν και γιατί είναι πανδύσκολη. Kαι θελέι πολλά παιχνίδια να τη μάθεις καλα. Αν δεν την ξέρεις ειναι fail.

Αλλά,

[SPOILER][/SPOILER]

:smiley: :smiley:

εγω ειμαι noob ακομα σχετικα…12 λεβελ το acc…εχω καποια καλα παιχνιδια…pantheon παιζω κυριως

Αγαπητέ μαγαζάτορα:

Το ό,τι έχεις ένα μαγαζί, σκοτεινό σε σημείο που δε βλέπεις την παρέα σου, η μουσική είναι στο τέρμα, παίζεις οποιαδήποτε αμερικανιά που ακούει το κάθε emo (ναι αυτά τα τραγούδια που παίζουν 2 κιθάρες στο τέρμα και γκαρίζει ο τραγουδιστής), έχεις βάλει 2 παλικάρια αξιόλογους κάγκουρες με ντεκολτέ στο bar να χτυπιούνται στα χιτάκια και έχεις κρεμάσει πιατίνι από πάνω για να το χτυπάνε στο τσακίρ κέφι [B][U]ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΡΟΚΑΔΙΚΟ.[/U][/B]

α, και τι εννοείς ότι από μπύρες έχεις μόνο Amster και Pils Hellas??

έλεος με τα βλαχομάγαζα

Το Αλάτι Της Γης, η καλύτερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

PECTUS XRYCOCTOMUS που σημαινει στα λατινικα 'ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

προτεινω πυρπολισμο με παραγγελειες απο τραγουδια καθε φορα απο διαφορετικα ατομα για να καταλαβουν οτι ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

Προτείνω ευθανασία.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΟΚ.

δεφονκσο μπραβο, ραιταμπαουτ ναου…δεφονκσο μπραβο, σεκιναουτναου

http://www.youtube.com/watch?v=8w0X1bSrUHs

άι γκατ μάι χέντ σέικ, μπάι ε τζαμπό τζε