ρακο ντοντσταπγιο ατσουδεμπιτσο εβριμπαντιρακο
''Το παιχνίδι συνεχίζετε με διαρκείς κεφαλιές όπως στο… βόλλεϋ!!"
Σωτηρακοπουλος/Δαρας, ψυχεδελικες ατακες σχολης Θεοφιλοπουλου και ενα απ’τα χειροτερα φιφα
ρακο ντοντσταπγιο ατσουδεμπιτσο εβριμπαντιρακο
''Το παιχνίδι συνεχίζετε με διαρκείς κεφαλιές όπως στο… βόλλεϋ!!"
Σωτηρακοπουλος/Δαρας, ψυχεδελικες ατακες σχολης Θεοφιλοπουλου και ενα απ’τα χειροτερα φιφα
Και εχει φτασει η στιγμη που εισαι 18 χρονων και ξαναδινεις για πανελληνιες μπας και μπεις σε μια σχολη της προκοπης, μπας και βγεις καποτε απο εκει μεσα και εχεις ενα γαμημενο πτυχιο για να βρεις μια δουλεια της προκοπης (λέμε τωρα), και ενας κοντινος σου φιλος που ειναι και συνομηλικος με ενα απολυτηριο Λυκειου και ενα καρο βισματα μπαινει σε δουλεια και παρνει 600? μηνιαία! Απογοήτευση! Ελλας το μεγαλειο σου…
φτάσαμε να λεμε για τα 600 ευρο… φαντάσου…
Αακριβώς. αν βρεις δουλειά με 600 ευρώ λες και ευχαριστώ…
τι αναμνησεις ξυπνησε αυτο το ποστ…
-Παιρνεις Πανηλειακος - Ρεαλ,ξεκιναει το cut scene με την εισοδο των ομαδων και ακουγεται ο Σωτηρακοπουλος " Πανηλειακος (παυση) εναντιον (παυση) Ρεαλ! Οι δυο ομαδες φαινονται ισοδυναμες αποψε!"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πω ρε τι λες τωρα…απτα πρωτα παιχνιδια που χα στο Ps1… αγκαλιαζει τη μπαλα,σα να ταν το μωρο του!
ω μα τι κανει?αυτη η φαση θα συζητηθει πολυ στα αποδυτηρια!
'‘αυτο θα το ‘βαζε κι η γιαγια μου με το αριστερο της ποδι’’
ο μεγαλος Μανολο στο Fifa 02’, πιο καλτ ανατιναζεσαι
Ναι αλλά:
Κακό παιχνίδι, πολύ κακό.
Ελαφριά ανάκαμψη με το '99 και από κει πέρα συνεχής ελεύθερη πτώση μέχρι και το '04 που ασχολήθηκα.
πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει τόπικ για Cave???
Πάρτε καινούριο
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RYyX1ISE6KQ#!
ποο το world cup 98, τρομερή ξεπέτα της EA.
Εντωμεταξύ στο καινούργιο προ παίζει το αϊσετουπέγκου
σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας??!!?
Για αυτό μόνο fifa
Ειδικά το ‘98 που είχε και το γηπεδάκι σαλας που ήταν κλειστό. εγώ με τον αδερφό μου, θυμάμαι, το είχαμε στο pc και παίζαμε διπλό. αυτός με το πληκτρολόγιο και εγώ με το ποντίκι :’)
Χαχ, με το ποντίκι ήταν καλτίλα!
Η λύση δόθηκε με το ιστορικό:
[SPOILER][/SPOILER]
"Αν αυτο το παιχνιδι γινοταν στον κηπο μου, θα εκλεινα τις κουρτινες’. :’(
Θα τσακωθουμε μαλακα.
:lol3::lol3:
κλαψτε
και
σε φουλ εμπειρια
Fifa 2000 intro. Το πρωτο ποδοσφαιρακι που αγγιξα και αγαπησα, ισως το πρωτο παιχνιδι που ελιωσα τοσο πολυ.
Δακρυα με αναμνησεις 99, 01, 02 (δωρο γενεθλιων καθως το ζητησα απο γονεις και ΧΟΥΤΟΣ εξωφυλλο).
Μόνο πληκτρολόγιο στα παλιά pc games.
fifa 96 με πληκτρολόγιο και με petrescu επιθετικό :lol: