Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Μιας και ειπατε fifa 2000 ενα εχω να πω:

[SPOILER]“τακλιν για σεμιναριο”[/SPOILER]

και επίσης:
“και διώχνει τη μπάλα με τις άκρες των δαχτύλων του”

[B][U]Με πυξίδα τη φιλοσοφία του YOLO πορεύεται ο Αντώνης Σαμαράς [/U][/B]

:’)

ξερω αλλα

Καφετζοπουλος ε???

ε???

το κολλητηρι

μοιάζει με τον ηθοποιό. καφετζοπουλο

θεεεεεεεενκ γιου

είναι τόσο κουλό που :lol:

Ποιος παει σχολη γαμω τα σεμιναρια βιβλιοθηκης. Δεν βγαζετε κανα προγραμμα λεω γω και να αφησετε τις φιοριτουρες;

χαλια αρρωστος και πρεπει και να γαμηθω στο διαβασμα γτ αυριο δινω.

beat this ,nigger

κλιματολογικές αλλαγές και χαζομάρες… επειδή σήμερα την κλασική 40λεπτη διαδρομή που κάνω με τα πόδια την εκανα με καλοκαιρινά ρούχα…σιγά μωρέ…

αλκυονιδες μερες λεγονται

[B]ΞΕΡΝΑΩ.[/B]
http://www.youtube.com/watch?v=m2MokjmyoFQ

+2112

Tο απόλυτο μηδέν.

δεν έχεις πάει σε συναυλία των Onirama να δεις τι παλμός επικρατεί και ποιοι είναι οι φροντμαν οι σωστοί [-X. δες και μετά μίλα [SPOILER]προφανώς και δεν το πιστεύω:p[/SPOILER]

Μόλις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ολοκλήρωσα και παρέδωσα μέρος εργασίας για μάθημα μουσικοθεραπείας (featuring classical music analysis) και εδώ και μισή ώρα ξεψαχνίζω, ανακαλύπτω και ακούω μανιωδώς κακό, κακό, πολύ κακό grind :stuck_out_tongue:

Επειδή βαριέμαι να ανοίξω καινούριο θέμα και επειδή μπορεί να υπάρχει ήδη κάτι αντίστοιχο και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να ψάξω γιατι τρέμω από τη χαρά μου, θα το ρωτήσω εδώ!! :stuck_out_tongue:

Ξέρετε κανένα αξιόπιστο site που να πουλάει εισητήρια για συναυλίες στο εξωτερικό; Έχω βρει διάφορα μέχρι στιγμής, αλλά τείνω μάλλον σε αυτό:

[SPOILER]
http://www.viagogo.gr/Concert-Tickets
που είναι και στα ελληνικά…:stuck_out_tongue: [/SPOILER]

Καμιά άλλη ιδέα;

Επίσης επειδή η συναυλία που θέλω να πάω είναι στο wembley, έχει πάει κανείς άλλος ποτέ εκεί για συναυλία που θέλω να κάνω μερικές επιπλέον ερωτήσεις!!! :D:D
Thanks!!

Καλύτερα κατευθείαν απο τα link που δίνουν οι μπάντες ή οι διοργανωτές

starchild στο μπασο…:thumbup:

ο κανακης εχει ξεπερασει πλεον και τον αρναουτογλου στο μαιντανομετρητη…