Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Σκέφτηκα Βλαντή και μου έβγαλε Καρύδη! \:D/

Λοιπόν, σοβαρή ερώτηση για όσους έχουν περάσει πρόσφατα από στρατολογία για να πάρουν την αναβολή κλπ. Ήρθε στο σχολείο χαρτί που λέει ότι όσοι είναι να κάνουν θητεία τώρα πρέπει να περάσουν από ΚΕΠ για να συμπληρώσουν απ’ όσο ξέρω από φιλαράκια που πήγαν ήδη κάποια έγγραφα και να πάρουν προφανώς την αναβολή (σαν το περιοδεύον νομίζω που πέρναγαν παλιά). Εκτός από πιστοποιητικό γέννησης και ταυτότητα χρειάζομαι κάτι άλλο και η διαδικασία τι φάση περίπου είναι? Κάνα 2ωρο η θα ξεμπερδέψω γρήγορα.

Σόρι για το πρήξιμο αλλά το χαρτί του ΕΣ μόνο μαλακίες έγραφε και τίποτα πρακτικό. Ευχαριστώ!!!

Λοιπόν, αρχικά όταν σου έρχεται το χαρτί στρατολογίας πάς απλά στα ΚΕΠ και λές κάποια στοιχεία που σε ρωτάνε για να σε γράψουν στο μητρώο και να σου βγάλουν την ημερομηνία και διαλογή που μπαίνεις. Η αναβολή είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Θα την πάρεις όταν πάς πανεπιστήμιο ή σε κάποια σχολή, με χαρτί που προσκομίζεις απο κει

[SPOILER]Κοινωνικό μήνυμα: FUCK ARMY[/SPOILER]

Στο πολύ χαλαρό. 9 ανούσιοι μήνες, εκτός κι αν πέσεις σε καλή μονάδα με καλούς αξιωματικούς και περάσεις ζωάρα (απ’ όσα μου λένε φίλοι-συγγενείς)

Ευχαριστώ μαν!!!

Περισυ με το χαρτι της “στρατολογιας” σου διεγραφαν τις απουσιες ολης της μερας.Οποτε διαλεξε μια μερα που θες να κατσεις σπιτι να διαβασεις,τραβα 5 λεπτα στα ΚΕΠ και μετα αραξε σπιτακι σου.Απλα πηγαινε μετα με το χαρτι να διαγραψεις τις απουσιες(δες πρωτα αν ισχυει και φετος αυτο.)Επισης κρατα το χαρτι και μην το χασεις.Φετος που πηγα με τα χαρτια του πανεπιστημιου να παρω αναβολη μου το ζητησαν.

Ον τοπικ:Παρουσιαστρια του Μαστερ σεφ σε παντρευομαι!

[SPOILER]
[/SPOILER]

“Μαιρη Συνατσακη” :stuck_out_tongue:

Εγω τη λεω μελαχρινη κουκλιτσα!

αα οκ,πασο:p

Όλα οκ είναι, έχω ρωτήσει στο σχολείο, αν τους πας το χαρτί δεν περνιούνται καν οι απουσίες…:slight_smile:

Ρε, εδώ μου βρήκε ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ, σ’ αυτούς θα κολλήσει? :stuck_out_tongue:

κασιδιαρα ψυχη

Ήρθες δεύτερος

I think of your soul… :slight_smile: δύο φορές… τί τρέχει; :stuck_out_tongue:

του αλλουνού του βρήκε λέει jarboe

κι εμένα με ρωτάει αν το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας είναι ο Όλυμπος ή η Ουγγαρία.

:lol3::lol3:

Πρωτη προσπαθεια με τον ΑΝΤΥΠΑΡΟ να το κατατροπωνει πανευκολα. 8)

MJ

Βαγγελαρος Γιαννόπουλος

Βασιλακης Καρράς

David Gilmour

Ulrike Meinhof

Χριστοδουλος

Ρουλαρα Κορομηλά

Βασιλης Λεβεντης

Βεμπερ

Χαιντεγκερ

Οκ,ψαχουλεύει καλα

Εχει βρει στην σειρα :

Eric Adams
Joey DeMaio
Paul Stanley
Gene Simmons
Dee Snider
Jak (απο το Jak and Daxter)
Lara Croft
Collin McRae
Mickey Mouse
Nina Williams

καλα το πάει

εμένα δεν μου βρήκε Χριστόφορο Κοτέντο. Στην αρχή μου είπε Τρύφωνα Σαμαρα και μετά Λάκη Γαβαλα:p

Γαμω την κινηση γαμω!!!