Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

γαμιεται στη βροχη και στον αερα:?

8)8)8)

[SPOILER][/SPOILER]

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Μαλακες ειναι πολυ μπροστα το akinator!!!

ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ πια youtube με τα χ.α. βιντάκια σου στην κεντρική ναπουμε ! Γαμώ την πλύση εγκεφάλου σας !
Μην παρεξηγηθώ, δεν είναι προτεινόμενα βίντεα βάσει του browsing μου (σβήνω επιμελώς privacy στοιχεία, ιστορικά κλπ). Είναι default βίντεα στην κεντρική του. Φαντάζομαι πολλοί τα έχετε συναντήσει…

Ευτυχώς σήμερα, πέτυχα τον [I]κυρ Νικόλα[/I] φάτσα-φόρα και έστρωσα !

Εμένα μου βγαίνει πάντως ό,τι ακούω…

http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=19041

Rockoverdose.gr: Γίνονται αλλαγές στην Ελλάδα, μουσικά και κοινωνικά;

Στάθης: Μουσικά ναι,βγαίνουν καθημερινά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που ξεφεύγουν από αυτά που ξέραμε τόσα χρόνια. Κοινωνικά, η κοινωνία αλλάζει, προς το χειρότερο φοβάμαι. Χάνεται ο συνεκτικός ιστός, η κοινωνική συνείδηση (όποια λίγη είχαμε τελοσπάντων), η ανοχή. Οπισθοδρομούμε.

δε πας καμιά βόλτα με το κότερο να γαμηθείς ρε κοπρόσκυλε?

Σε μένα πάντως είναι ανάλογα με το τι βλέπεις
Ένα βίντεο για την χ/α να δεις σε κάποια είδηση, θα σου πετάξει μετά στην κεντρική παρόμοια
Επίσης έχουν γαμήσει και τα related που πλέον τα μισά είναι σε σχέση με το τι έχεις δει πρόσφατα και όχι σε σχέση με το βίντεο που βλέπεις τώρα
Γενικά όσο πάει πιο γτπ γίνεται

Ρε σεις το παιδί λέει για όταν δεν είναι κάποιος logged in, και πάει με τις προτιμήσεις του συστήματος, συνέλθετε.

σ εμενα αν δεν ειμαι συνδεδεμενη στο λογαριασμο μου βγαζει οτι να ναι…και βγαζει συχνα της Χ.Α και αλλες βλακειες,…αλλα ευτυχως οταν συνδεω το λαγαριασμο βγαζει προτεινομενα κλπ:)
βεβαια το χειροτερο ειναι που καταργηθηκαν οι κατηγοριες που ειχε…

Ούτε εγώ είμαι logged in

^ Αυτό εννοούσα περίπου.

Είτε είσαι logged-in (δεν είμαι ποτέ), είτε όχι και απλά σερφάρεις για κάποια ώρα, “χτίζεις” κάποιο προφίλ με ό,τι βίντεα βλέπεις και σου προτείνει ανάλογα πράγματα. Οπότε δε μιλάμε γι’αυτή την περίπτωση (εκτός αν βλέπεις χ.α. βίντεα…)
Εγώ λέω όταν δεν υπάρχει προηγούμενο ιστορικό (μπισκότα κλπ) ώστε να βασιστούν οι youtube-ρουφιάνοι, ανοίγεις ένα φρέσκο browser και βλέπεις αυτά τα καθιζήματα στην κεντρική τους ως “προτεινόμενα”.

pun intended?

εν μέρει :stuck_out_tongue:

Α, δεν το έχω προσέξει καλά, αλλά δεν έχω δει μέχρι στιγμής βίντεο της χ.α σε καμια λίστα… Αυτά κρυφοκοιτάτε ρε;; :stuck_out_tongue:

Γιατι κλειδωθηκε το θρεντ "Kawir, Acherontas, The One, Serpent Noir 29/03/2013 Κυτταρο "???
ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ!

Είπαμε, ρόκιν μοντς + χιούμορ = σύνολα ξένα μεταξύ τους

Εδώ εξαφανίστηκαν τα τατουζ του νικ μεηδεν, τι ψάχνετε…

Δηλαδή η τομή τους είναι το κενό.

Εγώ σήμερα το έμαθα και ευτυχώς το έκλεισαν γιατί ένιωθα άβολα μωρέ

μη φανερωνεις την ιδιοτητα σου ρε :smiley:

Ξέρει κανείς τι παίζει με το ιστορικό των συνομιλιών στο whatsapp; Οποιαδήποτε συνομιλία υπάρχει επ άπειρον ή εξαφανίζεται μετά από κάποιο (πόσο) διάστημα;