Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Προ 5ετίας η bbq πίτσα της ντόμινο ήταν στις 10 μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Τωρα δε ξερω.

Εμένα ποτέ δε μ’ άρεσε η bbq γενικά.

Βασικά, έχει κάτι μέσα στη ζύμη που εμένα τουλάχιστον μου έχει προκαλέσει άσχημη αλλεργική αντίδραση μια φορά. Από τότε, ποτέ ξανά.

Από απόψε, same for me.

Από τότε που έκλεισε η ΙΣΤΟΡΙΚΗ Cosa Nostra στην Αγίας Ζώνης, σοβαρή πίτσα δεν έχουμε φάει. [-X

Κάτι πάει να κάνει βέβαια η Pizza Express, ειδικά σε αναλογία ποιότητας/τιμή (5,5 ευρώ αν την πάρει κάποιος από το κατάστημα).

Όχι.
Η Benvenuto γαμάει (σε ό,τι κι αν κάνει έτσι κι αλλιώς).

Υπερβολές, είναι απλώς συμπαθητική.
Στις μακαρονάδες τα πάει καλύτερα βέβαια.

Η αλήθεια είναι ότι μια αδυναμία σ’ αυτό το μαγάζι την έχω, οπότε δεν είμαι αντικειμενικός.

σαπιο το μπελβενουτο

Θα φανω γραφικός αλλά οι μόνες πίτσες που λένε στην Αθήνα είναι η [B]mystic[/B] στα εξάρχεια, και διάφορες συνοικιακές πιτσαρίες -φαινομενικά παρακμιακές- αλλα πραγματικα καλές.

Για την πάτρα στηρίζουμε πίτσα [B]ελ πάσο[/B], σπεσιαλ στα 5 ευρώ, 8 κομμάτια, με απειρο πιπερι επανω.

Όχι και σάπιο το Benvenuto [-X
Έχεις φάει μπιφτέκι Benvenuto;

Μιλαει σωστα o κυριος. :thumbup:

Οταν θελεις πραγματικη πιτσα, Benvenuto is the name. :wink:

Σταματηστε ρε γιδια να μιλατε για πιτσες…σκεφτειτε και τον συνφορουμιτη που τον εχει κοψει η λορδα…

Εμείς σου φταίμε ρε που δεν έφαγες;

Εφαγα αλλα συνεχιζω να πειναω…γι αυτο με πολυ δημοκρατικες διαδικασιες ΚΟΜΜΕΝΗ η κουβεντα για τις πιτσες (εχει δοκιμασει κανεις το unlimited της πιτσαχατ?)

Ψιτ, σπόρε, ΚΟΜΜΕΝΑ τα “ΚΟΜΜΕΝΑ” σε τα μας.

Δεν ειμαι σπορος ειμαι ψηλος σαν πλατανι σε πλατεια χωριου και ακουω και Μanowar…θα συνεχισεις να μου δινεις εντολες? :stuck_out_tongue:

Το σπόρος πάει στην ηλικία σου. ΣΠΟΡΕ.
Και Manowar ακούμε κι εμείς.

Ξερεις τι λενε γι αυτους που ειναι μικροι στο ματι…:p…φαντασου τι γινεται οταν ακουνε ΚΑΙ Μανογουορ

Πω και εγώ πίτσα έφαγα σήμερα,μετά από πολύυυυ καιρό,και έκαιγε γαμώ

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ

Πανούλη μήπως το πολύ “βυζάκηδες-κωλάκηδες” και το εξίσου πολύ “supermodels thread” σου είχαν πειράξει τα μάτια αγορίνα μου;