Φίλε μασινχεντ απλά συλλυπητήρια καθώς κι εγώ πριν κάτι μέρες έχασα ένα πρόσωπο που αγαπούσα πάρα πολύ και ήταν από τον Αύγουστο στο νοσοκομείο. Το χειρότερο ήταν πως ενώ όλοι είχαμε μείνει στο “όλα καλά πάνε, γλίτωσε κλπ” ήρθε το μεγάλο μπαμ.
Και ντάξει το κενό δεν αναπληρώνεται με τίποτα. Εγώ απλά περιμένω να περάσει ο χρόνος μπας και θολώσει καθόλου η φιγούρα του στο μυαλό μου. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο…
Σε αυτό το ρόκιν, όλα καλά μας πάνε.
Κεν μην πτοείστε, υπάρχουν λύσεις σε τέτοια προβλήματα, βλ τεχνητές γονιμοποιήσεις κλπ. Όλα καλά θα πάνε, υπομονή να υπάρχει.
σε ευχαριστω Ρανια
συλλυπητηρια και σε σενα
δεν θελω καθολου να θολωσει η φιγουρα της αλλα ειμαι χαρουμενος
που πιστευω οτι θα ξεκουραστει επιτελους και οτι ειναι διπλα στον παππου μου
που της ελειπε τοσο
Ρε σεις κατι που περιμενα οτι θα το χουν δει οι μοδερατορες αλλα δεεεεεεν και κανει ΜΠΑΜ εδω και καιρο…μονο σε 'μενα το φορουμ δειχνει οτι η ωρα ειναι 12 ενω ειναι 10? Γουατδεφακ?
Ahhhhhhhhhhhh…επιτελους…σκεφτομουν να παω να το κανω απ την αρχη απ τις ρυθμισεις αλλα ελεγα πως η ωρα εχει αλλαξει απο τους μοδς για ολο το φορουμ και δεν θα μπορουσα εγω να την αλλαξω!!! (ναι εχω καψει λιγο φλαντζα αλλα ειμαι και γαμω τα παιδια :p)
Να 'τος!!! Κι αλλος που το κανει!!! Δεν ειμαι μονο εγω ο τρελος! Απλα εγω το κανω μονο στις εξετασεις γιατι τωρα τις καθημερινες δεν με παιρνει να αρχιζω 12 η ωρα το διαβασμα…