Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Τωρα τελευταια δεν μου εμφανιζει τις εικονες αρα ατοπο

[SPOILER](κριμα δλδ γιατι βλεπω ποστ νοβιτσκι οχι τπτ αλλο)[/SPOILER]

ον-τοπικ http://www.youtube.com/watch?v=qcMb0DlVllE&feature=fvwp&NR=1&fb_source=message ποσο ακυρο ειναι το πανω πανω κομμεντ…δλδ ρε μεγαλε σχολιαζεις τον ηθοποιο που παιζει τον Χιτλερ στην κανονικη ταινια τη στιγμη που βλεπεις μια γκρηκ παροντι? Δλδ ελεος…

Επιτελους ανοιξε ο καινουργιος server και ηρθε η ωρα του πρωτου post απο την δουλεια!!!Αντε καλη μας αρχη

:slight_smile:

Έζησα μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής μου. Και αύριο θα δω ulver. Τι να ζητήσει κανείς.

καποιος που θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε αυτες τις ώρες απo Skype να μου πεί καμια συμβουλή πως να κουρδίσω καλύτερα το ταμπούρο ???

απέχθεια απέναντι σου και μόνο.

dont worry,be happy
θα ερθει η στιγμη που θα γινεται γονεις
στο ευχομαι μεσα απτην καρδια μου!!! :slight_smile:

Φίλε μασινχεντ απλά συλλυπητήρια καθώς κι εγώ πριν κάτι μέρες έχασα ένα πρόσωπο που αγαπούσα πάρα πολύ και ήταν από τον Αύγουστο στο νοσοκομείο. Το χειρότερο ήταν πως ενώ όλοι είχαμε μείνει στο “όλα καλά πάνε, γλίτωσε κλπ” ήρθε το μεγάλο μπαμ.
Και ντάξει το κενό δεν αναπληρώνεται με τίποτα. Εγώ απλά περιμένω να περάσει ο χρόνος μπας και θολώσει καθόλου η φιγούρα του στο μυαλό μου. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο…

Σε αυτό το ρόκιν, όλα καλά μας πάνε.
Κεν μην πτοείστε, υπάρχουν λύσεις σε τέτοια προβλήματα, βλ τεχνητές γονιμοποιήσεις κλπ. Όλα καλά θα πάνε, υπομονή να υπάρχει. :slight_smile:

σε ευχαριστω Ρανια
συλλυπητηρια και σε σενα
δεν θελω καθολου να θολωσει η φιγουρα της αλλα ειμαι χαρουμενος
που πιστευω οτι θα ξεκουραστει επιτελους και οτι ειναι διπλα στον παππου μου
που της ελειπε τοσο

Ευχαριστω πολυ machine head και rania να ειστε καλα παιδια!!!

σαββατο μεσα και ετοιμος να χεσω το αοδε

Ρε σεις κατι που περιμενα οτι θα το χουν δει οι μοδερατορες αλλα δεεεεεεν και κανει ΜΠΑΜ εδω και καιρο…μονο σε 'μενα το φορουμ δειχνει οτι η ωρα ειναι 12 ενω ειναι 10? Γουατδεφακ?

Είδες μπροστά που είναι το rocking?

:lol: :lol:

Οι ρυθμισεις σου φταινε. Μπες στο user panel και αλλαξε την ωρα.

Ahhhhhhhhhhhh…επιτελους…σκεφτομουν να παω να το κανω απ την αρχη απ τις ρυθμισεις αλλα ελεγα πως η ωρα εχει αλλαξει απο τους μοδς για ολο το φορουμ και δεν θα μπορουσα εγω να την αλλαξω!!! (ναι εχω καψει λιγο φλαντζα αλλα ειμαι και γαμω τα παιδια :p)

Γαμάει το διάβασμα βράδυ, κωλοβάρεσα σχεδόν όλη τη μέρα και ξεκίνησα στις 12, ήπια καφέ και συνεχίζω \μ/

5 ώρες πόκερ για να βγάλω 9?..ούτε καν 10[-X
Πιάστηκε ο κώλος μου

[SPOILER]Βέβαια είχα φτάσει μέχρι -16?, οπότε πάλι καλά να λέω[/SPOILER]

γαμημένο κράτος…να δουλεύεις ολη την μέρα για 3+60 :stuck_out_tongue:

Να 'τος!!! Κι αλλος που το κανει!!! Δεν ειμαι μονο εγω ο τρελος! Απλα εγω το κανω μονο στις εξετασεις γιατι τωρα τις καθημερινες δεν με παιρνει να αρχιζω 12 η ωρα το διαβασμα…

Ένας φίλος μου είναι σε κόμμα…και δεν μπορώ να γυρίσω ελλάδα να τον δω…